Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Arielka wrote:A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600
Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum
No arielka niezły numer....ale to nie miałas napisanej wagi w opisie ? Czy ta, tez było 1700??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:29
-
Arielka wiedzialam , ze to pomyłka ! No czulam to odrazy bo to aż było nie mozliwoscia jakąś !
Super , ze się wyjaśniło: D
A Antek ogólnie jak prócz wagi ?
Jaroszka nosz kocham Cie no i Mika Ciebie tez haha hahahaha ! Moje wariackie świnki !
Wiecie co , jak byłam dziś w sklepie zobaczylam herbatke , czarna herbata Saga z miodem i cytryna , no kuzwa ! Przecudna , zakochalam się w herbacie normalnie , przepysznajaroszka lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600
Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum
Super, że wszystko w porządku
-
U mnie tez nic, nawę jak scisne sutka to Sahara. Tylko boli... Polkosia baw sie dobrze! Ja właśnie czekam na męża pod praca, porobilam zakupy w polskim sklepie. Dobre chleby tam maja, jak przyjade zjem pare kromeczek
i tak mi waga w gore idzie to niech chociaż ma z czego!
polkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo
Majaaa, jacusianka, Magnosia, onka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bez obrazy, ale popieram Agatkę. Ostatnio czytam wrześniówki, bo tu co raz mniej "przyjemnie" przez te wulgaryzmy. Nigdy nie przeklinałam i razi mnie takie coś...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:57
madu, Majaaa, jacusianka, onka, Blondik lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz
Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humorjaroszka, agaton, ZakręconaOna, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo
Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1
Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać! -
jaroszka wrote:Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1
Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać!
Jaroszka, ty to jeszcze pól biedy -
Tak wiem ! Ja najwięcej bluznie: ( tez próbuje czasem to ograniczyć ale ciężko jest momentami
Przepraszam i obiecuje poprawę ! Nie zloscic się juz na nas :*
Ja kiedyś generalnie tez tak nie bluznilam ale stresujące życie i oosby otaczające mnie niestety tak wpłynęły na mnie .
Jeszcze raz wybaczcie .
P.S co post bluzga nie ma: D zdarza się dużo ale nie co post: pWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:02
jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz
Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humorna prawdę warto aż pije druga szklanke juz , opanować się nie mogę: p a wiem ze musze
-
Ja właśnie się mialam pytać,bo ja cyce tez mam suche,zero siary,ale jak mówicie,ze to normalne i ze mleko będę miała to daje na luz;) ja mam za to wiecznie gacie mokre hehe,dzisiaj jak szlam to nawet mi sukienka przemokla,mowie wam,ale wstyd,dobrze,ze to blisko domu;)
Ja się o dziecko starałam jakies pól roku,ale codziennie dziękuję Bogu,ze mu dal to szczęście i modle sie za ludzi,którzy nie mogą sie tego cudu doczekać. Jest tylu wspaniałych ludzi,którzy nie mogą,a tylu,którzy mogą,a nie powinni...
Wiecie co,ja ogólnie wyglądam bardzo dobrze w ciąży i każdy mi mówi,ze na pewno chłopak,ale włosy mi strasznie się przerzedziły. Macie tez tak?