X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja pierdole nie wyrabiam z Tobą..,i patrz miałam nie przeklinać, ale nie da sie!
    Kolezaneczki kurna! Wyśmieją człowieka i o!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600 :D Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum :D

No arielka niezły numer....ale to nie miałas napisanej wagi w opisie ? Czy ta, tez było 1700??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:29

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wiedzialam , ze to pomyłka ! No czulam to odrazy bo to aż było nie mozliwoscia jakąś ! :)
    Super , ze się wyjaśniło: D
    A Antek ogólnie jak prócz wagi ?

Jaroszka nosz kocham Cie no i Mika Ciebie tez haha hahahaha ! Moje wariackie świnki ! <3

Wiecie co , jak byłam dziś w sklepie zobaczylam herbatke , czarna herbata Saga z miodem i cytryna , no kuzwa ! Przecudna , zakochalam się w herbacie normalnie , przepyszna

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chciał :( pseplasam

ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600 :D Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum :D
    Tak myślałam, że to wprost niemożliwe, żeby był tak duży w tym wieku ;) Super, że wszystko w porządku :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie leci siara jednak mam takie białawe kuleczki na brodawkach

A powiedzcie mi jak w Was z pępkami mnie coraz brdxiej go Wypycha ale zrobił się taki mocno czerwony w środku

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka no i super ;) ważne ze wszystko ok ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nic, nawę jak scisne sutka to Sahara. Tylko boli... Polkosia baw sie dobrze! Ja właśnie czekam na męża pod praca, porobilam zakupy w polskim sklepie. Dobre chleby tam maja, jak przyjade zjem pare kromeczek ;D i tak mi waga w gore idzie to niech chociaż ma z czego!

polkosia lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpoko nie obraziłam sie :)......... Jeszcze :)
    Tez was kocham hihi

Mam coś do poczytania apropo wczorajszego tematu o Polskich realiach:

Witamy w Polsce!!!!!!!

jacusianka lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dzis 2 olejki na ebayu, jeden bio oil a drugi jakiś do masażu krocza. I przy bio oil sie pomyliłam i kupiłam na koncie moich szefów... Dobrze ze nie na odwrót... Hehe

annggela lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo

Majaaa, jacusianka, Magnosia, onka, Blondik lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś nie działa....kurczę....moze tak sie uda?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1474169012900404&id=100009219590782

relgh371crdcdbv2.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bez obrazy, ale popieram Agatkę. Ostatnio czytam wrześniówki, bo tu co raz mniej "przyjemnie" przez te wulgaryzmy. Nigdy nie przeklinałam i razi mnie takie coś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:57

madu, Majaaa, jacusianka, onka, Blondik lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
    Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz ;)
    Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humor <3

jaroszka, agaton, ZakręconaOna, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo

Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
    Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1 :P

Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać!

relgh371crdcdbv2.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
    Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1 :P

Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać!

Jaroszka, ty to jeszcze pól biedy

km5st5odymuuq2ts.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam, ze nazbyt sie z tym rozkręciłam od wczoraj....paskudny nawyk, który nabylam w stresującej pracy...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem ! Ja najwięcej bluznie: ( tez próbuje czasem to ograniczyć ale ciężko jest momentami
    Przepraszam i obiecuje poprawę ! Nie zloscic się juz na nas :*
    Ja kiedyś generalnie tez tak nie bluznilam ale stresujące życie i oosby otaczające mnie niestety tak wpłynęły na mnie .
    Jeszcze raz wybaczcie .

P.S co post bluzga nie ma: D zdarza się dużo ale nie co post: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:02

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
    Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz ;)
    Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humor <3
    No zachwalam , oj zachwalam ! :D na prawdę warto aż pije druga szklanke juz , opanować się nie mogę: p a wiem ze musze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie się mialam pytać,bo ja cyce tez mam suche,zero siary,ale jak mówicie,ze to normalne i ze mleko będę miała to daje na luz;) ja mam za to wiecznie gacie mokre hehe,dzisiaj jak szlam to nawet mi sukienka przemokla,mowie wam,ale wstyd,dobrze,ze to blisko domu;)

Ja się o dziecko starałam jakies pól roku,ale codziennie dziękuję Bogu,ze mu dal to szczęście i modle sie za ludzi,którzy nie mogą sie tego cudu doczekać. Jest tylu wspaniałych ludzi,którzy nie mogą,a tylu,którzy mogą,a nie powinni...

Wiecie co,ja ogólnie wyglądam bardzo dobrze w ciąży i każdy mi mówi,ze na pewno chłopak,ale włosy mi strasznie się przerzedziły. Macie tez tak?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 1590 1591 1592 1593 1594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ