X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja pierdole nie wyrabiam z Tobą..,i patrz miałam nie przeklinać, ale nie da sie!
    Kolezaneczki kurna! Wyśmieją człowieka i o!

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600 :D Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum :D

No arielka niezły numer....ale to nie miałas napisanej wagi w opisie ? Czy ta, tez było 1700??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:29

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wiedzialam , ze to pomyłka ! No czulam to odrazy bo to aż było nie mozliwoscia jakąś ! :)
    Super , ze się wyjaśniło: D
    A Antek ogólnie jak prócz wagi ?

Jaroszka nosz kocham Cie no i Mika Ciebie tez haha hahahaha ! Moje wariackie świnki ! <3

Wiecie co , jak byłam dziś w sklepie zobaczylam herbatke , czarna herbata Saga z miodem i cytryna , no kuzwa ! Przecudna , zakochalam się w herbacie normalnie , przepyszna

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chciał :( pseplasam

ZakręconaOna, jaroszka lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    A my byliśmy dziś na usg i normalnie hit. okazało się, że mój gin się ostatnio przejęzyczył i Antek ważył nie 1700 a 1070g a dziś ważył 1600 :D Więc w normie a ja już myślałam, że w moim brzuchu czai się monstrum :D
    Tak myślałam, że to wprost niemożliwe, żeby był tak duży w tym wieku ;) Super, że wszystko w porządku :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też nie leci siara jednak mam takie białawe kuleczki na brodawkach

A powiedzcie mi jak w Was z pępkami mnie coraz brdxiej go Wypycha ale zrobił się taki mocno czerwony w środku

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka no i super ;) ważne ze wszystko ok ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nic, nawę jak scisne sutka to Sahara. Tylko boli... Polkosia baw sie dobrze! Ja właśnie czekam na męża pod praca, porobilam zakupy w polskim sklepie. Dobre chleby tam maja, jak przyjade zjem pare kromeczek ;D i tak mi waga w gore idzie to niech chociaż ma z czego!

polkosia lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpoko nie obraziłam sie :)......... Jeszcze :)
    Tez was kocham hihi

Mam coś do poczytania apropo wczorajszego tematu o Polskich realiach:

Witamy w Polsce!!!!!!!

jacusianka lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam dzis 2 olejki na ebayu, jeden bio oil a drugi jakiś do masażu krocza. I przy bio oil sie pomyliłam i kupiłam na koncie moich szefów... Dobrze ze nie na odwrót... Hehe

annggela lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo

Majaaa, jacusianka, Magnosia, onka, Blondik lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś nie działa....kurczę....moze tak sie uda?

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1474169012900404&id=100009219590782

relgh371crdcdbv2.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bez obrazy, ale popieram Agatkę. Ostatnio czytam wrześniówki, bo tu co raz mniej "przyjemnie" przez te wulgaryzmy. Nigdy nie przeklinałam i razi mnie takie coś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 16:57

madu, Majaaa, jacusianka, onka, Blondik lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
    Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz ;)
    Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humor <3

jaroszka, agaton, ZakręconaOna, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Dziewczyny, błagam ograniczenie troche te wulgarne słowa, bo kiedys bardzo lubiłam tu wchodzić, a teraz jak widzę w jednym zdaniu same bluzgi, to juz mi się odechciewa czytać. Rodzą Wam sie dzieci, moze warto ograniczyć bluzgi, zeby Wam to w krew nie weszlo

Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
    Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1 :P

Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać!

relgh371crdcdbv2.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ooooo no i sie doczekałam, wiedziałam ze kiedyś to nastąpi i ktoś mi zwróci uwagę....Wybacz Agatko juz przepraszałam za to kilka razy, staram sie ograniczyć, ale czasem nie wychodzi....
    Wydawało mi sie, ze w jednym zdaniu to jest tylko jedno przekleństwo, tak zeby zachować zasadę 1:1 :P

Ok teraz poważnie juz nie bede przeklinać!

Jaroszka, ty to jeszcze pól biedy

km5st5odymuuq2ts.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zauważyłam, ze nazbyt sie z tym rozkręciłam od wczoraj....paskudny nawyk, który nabylam w stresującej pracy...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem ! Ja najwięcej bluznie: ( tez próbuje czasem to ograniczyć ale ciężko jest momentami
    Przepraszam i obiecuje poprawę ! Nie zloscic się juz na nas :*
    Ja kiedyś generalnie tez tak nie bluznilam ale stresujące życie i oosby otaczające mnie niestety tak wpłynęły na mnie .
    Jeszcze raz wybaczcie .

P.S co post bluzga nie ma: D zdarza się dużo ale nie co post: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 17:02

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Mi tez z cycochów nic nie leci ale kazda się doczeka po porodzie.
    Zakrecona, ja pije Sage z cytryna, pyszna jest a z miodem chyba tez kupie jak tak zachwalasz ;)
    Kurde rodzice moi dziś wpadli i obkupili Antka niesamowicie! Takie niespodzianki mega poprawiają humor <3
    No zachwalam , oj zachwalam ! :D na prawdę warto aż pije druga szklanke juz , opanować się nie mogę: p a wiem ze musze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie się mialam pytać,bo ja cyce tez mam suche,zero siary,ale jak mówicie,ze to normalne i ze mleko będę miała to daje na luz;) ja mam za to wiecznie gacie mokre hehe,dzisiaj jak szlam to nawet mi sukienka przemokla,mowie wam,ale wstyd,dobrze,ze to blisko domu;)

Ja się o dziecko starałam jakies pól roku,ale codziennie dziękuję Bogu,ze mu dal to szczęście i modle sie za ludzi,którzy nie mogą sie tego cudu doczekać. Jest tylu wspaniałych ludzi,którzy nie mogą,a tylu,którzy mogą,a nie powinni...

Wiecie co,ja ogólnie wyglądam bardzo dobrze w ciąży i każdy mi mówi,ze na pewno chłopak,ale włosy mi strasznie się przerzedziły. Macie tez tak?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 1590 1591 1592 1593 1594 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ