Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręt ja go rozumiem, bo samemu wnieść na trzecie piętro 10 trzydziestokilogramowych paczek to by się chłopina zadźwigał, ale biuro czy kto tam powinni zapewnić osobę, która pomorze to wnieść płacę kurwa wymagam prawda? no podnieśli mi ciśnienie, a ten cały czas dzwoni do mnie, ja pierdolę nie odbieram, nie mogę się z nim dogadać to po co mam odbierać?Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Zakręt ja go rozumiem, bo samemu wnieść na trzecie piętro 10 trzydziestokilogramowych paczek to by się chłopina zadźwigał, ale biuro czy kto tam powinni zapewnić osobę, która pomorze to wnieść płacę kurwa wymagam prawda? no podnieśli mi ciśnienie, a ten cały czas dzwoni do mnie, ja pierdolę nie odbieram, nie mogę się z nim dogadać to po co mam odbierać?
Owszem kochana , zameczylby się ale to ich sprawa , powinni dac kogoś do pomocy . Tak jak mówisz , placisz to wymagasz -
WiedźmaMaKota wrote:Nie zabrał ze sobą do magazynu ale ja mam teraz już natrychmiast dzwonić do biura i się tłumaczyć, dlaczego nie odebrałam... pojebany... a do kumpla dodzwonić się nie mogę, on mógłby zadzwonić do biura i im wytłumaczyć, że jutro odbierze paczki. no ale chuj!
No cycki opadają na te historie z tymi kurierami, co następna to lepsza. Tak babo w ciazy sama sobie to wnos! Nie chciało sie dźwigać paczuszek to mozna było inna robotę se znaleźć. Niestety taka ich rola nie tylko dostarczyć, ale tez czasem wnieść i koniec kurwa kropka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:33
-
Laski produkujecie nieziemsko.
Co do babci u mnie niestety mimo wieku babcia jest bardzo rozumna ale kocha druga rodzinę która się nią nie chce zająć a nas traktuje jak śmieci...
Zakocona bardzo współczuję ;(
Tez bym chciała rodzeństwo dla.mojej Lenki ale zobaczymy jak sytuacja się rozwinie
Wiedzma ja mam spacerówke czarna w środku tylko w gondoli mam białe
Co do zajścia e ciążę nam się udało w 1 cyklu po odstawieniu tabletek -
Nie odbieram, niech sobie sami załatwiają, ja miałam tylko użyczyć podłogi w mieszkaniu, niech spier...
Hahaha Polkosia rozwala systemale powiem wam, że gdybym tak zrobiła to już w ogóle bym się zdenerwowała, że ja beznadziejna bo języka nie znam ;/
a na fb mi wyskoczyło coś takiego może kogoś zainteresuje:
https://www.facebook.com/Gotowa.Wyprawka/posts/412043952315470Robimy drugiego Dziedzica
-
Mikejla wrote:Ej ale aż tyle? I żeby jeszcze mi brat musiał mówić bo ja nie czułam no kurde wstyd
-
mi dostarczają paczki jacys super kurierzy zawsze, jeszcze nigdy nikt nawet nie zaproponowal żebym sama sobie coś wnosiła, raz tylko pan jak mi przywiózl opony zimowe spytał się czy nie wolałabym do bagaznika ich wrzucic
i tam mi je wtaszczył
a nie jets tak, że kurier do 20 kg paczki ma obowiązek wnieść? w sumie sie chłopu nie dziwięwnieś 90kg na 3 pietro...
mi jeszcze nic nie leciWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 15:42
-
Blondik nie każdej leci:) spokojnie , mam znajoma której nic nie leciało w ciąży a po miała mleczarnie dosłownie hihi
Co do kurierów to umowy maja różne , mój ostatnio co był z wózkiem miał w umowie ze musi wnieść paczkę do 31.5 kg a wózek wazy 20 równe kilo ze spacerowka , gondola wszystkim wszystkim ! I Focha jebany miał