Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do rodzeństwa, to my jakoś tak po pół roku po porodzie już zaczniemy, bo jak nam znów zejdzie 3 lata... Ciekawe
Podobno jak "machina ruszy", to potem już kolejne ciąże są od ręki
agaton lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Oj, ale to nie średniowiecze... Wiecie jakie specjalne mechanizmy takie jajko przechodzi zanim trafi na nasz stół? Mycie, naświetlania, etc. Nie ma praktycznie szans na zagrożenie. Co innego surowe mięso... Ale też wszystko teraz jest badane milion razy. Ja tatara nie zjem, ale w jajku nie widzę nic złego
Ale nie namawiam.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika hahahaha hahahahahah boziuniu , wariacie jeden !
Jaroszka Ja tez jem i się nie boje , jednak one nie są surowe a ugotowane chwile:) raz na jakiś czas uważam ze nikomu nie zaszkodzi:)
Polkosia no u niektorych podobno tak: D właśnie tez boje się ze zejdzie nam znów ponad 2 lata ... -
FreshMm wrote:Oj, masakra... na trawie leżało porzucone dziecko urodzone w 8. miesiącu... dzielny maluszek.
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/ostrow-wielkopolski-nagie-niemowle-znalezione-przy-drodze,565631.html
Tak oglądam cały czas wiadomości bo babci pilnuje i widziałam...biedny Maluszek -
ZakręconaOna wrote:Mika hahahaha hahahahahah boziuniu , wariacie jeden !
Jaroszka Ja tez jem i się nie boje , jednak one nie są surowe a ugotowane chwile:) raz na jakiś czas uważam ze nikomu nie zaszkodzi:)
Polkosia no u niektorych podobno tak: D właśnie tez boje się ze zejdzie nam znów ponad 2 lata ...
U mnie to byl momentjeden strzał i już hahahaha
-
polkosia wrote:A co do rodzeństwa, to my jakoś tak po pół roku po porodzie już zaczniemy, bo jak nam znów zejdzie 3 lata... Ciekawe
Podobno jak "machina ruszy", to potem już kolejne ciąże są od ręki
Chyba coś w tym jest.. przyjaciółka kilka lat walczyła z pcos, w końcu udało sie zajść w ciążę. Jak jeszcze miała niemowlaczka, drugi raz niespodziewanie dla samej siebie zaszła w ciążę ("wpadka"). Jak już miała dwójkę dzieci, to też pół roku po porodzie znów zaszła w nieplanowaną ciążę - tę trzecią, niestety, poroniła wcześnie, ale podejrzewam, że pewnie znów zajdzie w ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:52
-
Ja mam siostrę młodszą o 5 lat i dzieciństwo z nią było straszne. Zabierała mi zabawki, potem ubrania, a na koniec kosmetyki. Dopiero na etapie, gdzie ona była w LO, a ja na studiach, to zaczęłyśmy się dogadywać i teraz jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami, ale już wspólnego dzieciństwa z nią za dobrze nie wspominam
Za to brat 1,5 roku młodszy był super kompanem do wszelkich zabaw i przypałów
Dlatego tak bym chciała maksymalnie 2 lata różnicy, ale to się okaże. W każdym razie dwójka minimum!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Nie, ale może dlatego, że to jajka od moich kur
No, kupiłam mu ten prezent
agaton, zmienione
Kurcze szkoda, że listy nie ma na 1. stronie.. Może bym poprosiła modów czy kto tu się forum opiekuje o zmianę autora i poprowadziła listę w 1. poście?
Ja na ovu wylądowałam w temacie staraczek lutowych i styczniowych, nie wierząc, że w ogóle są szanse na to, że zajdziemy za 1. razem. Testy owu zrobiłam i na koniec miesiąca zobaczyłam potem IIWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 14:55
agaton lubi tę wiadomość