X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosiu ja po prostu nie lubie , nie mowie ze jak zjem to umre , tylko po prostu ich nie lubie wiec nie jem , kazdy czegos tam nie lubi :D

No jaroszka niezle .. masakra tyle tych wypadkow , ale juz nie myslmy o zlych rzeczach ! Lec na pomidorowke i korzystaj z mamy urlopu :D
    Ja tez lece bo musze odebrac mame z pracy , milego dnia wam zycze , do zobaczenia wieczorkiem laseczki :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo wypadków, to w tamte wakacje byłam świadkiem jak baba z dzieckiem z tyłu wjechała w busa. I to była jej wina. Stałam na światłach czekałam na zielone żeby skręcić w lewo. Z lewej strony stał bus który znów czekał by skręcić tam skąd ja wyjeżdżalam. Z prawej strony z góry na naszym zielonym jechała rozpędzona baba i zahaczyla o auto za którym ja jechałam. Odbiła się od niego i tyłem czyli miejscem gdzie było dziecko wpieprzyla się w busa.

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, wiem, wiem ;) Ale to do tych co bezwzględnie stosują się do zakazów co jeść, a czego nie :P

Jaroszka, żółtko pływa ;) Więc typowe na miękko. W sadzonych to samo ;)

ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa ! Helol ! Poszlam do sklepu na dol tylko na 10 minut a tu tyle naskrobalyscie babeczki.
    Polkosia Ja tez normalnie jem na miękko i w każdej innej postaci tylko nie surowe:)
    I kochaaaaam tak jak z ty Jaroszka żółtko lejace się mmmm mniam in takie zawsze jem z jajek na miękko , fakt w ciąży jakosmmniej je jem ale TP ze wzgledu ze po prostu za często ochoty nie mam ale na kolacje dziś jak znalazł kochana pomysł mi Dalas :)
    Fresh ale się usmialam z tymi wodami hahaha a Ty mika <3 kocham cie hahaha h hahahahaha

Zakocona strasznie mi przykro: ( nic więcej ci nie powiem , okropnie mi przykro: (
    Jaroszka a moja Tesciowa ma 40 lat: D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby było mało miała pretensje do wszystkich wokół a na policje i karetkę dzwonilam ja, do dziecka reż ja zajrzałam bo ja na kłótnie wzięło bo to przecież nie jej wina

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno to było, miałam 1,5 roku. Jestem jedynaczką.
    I dlatego m.in. chcę, żeby moje dziecko miało rodzeństwo koniecznie.

rah lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona a Ty co tak po sklepach latasz , co nam przynioslas dobrego :D

Polkosiu aaa rozumiem chyba ze tak , to przepraszam , juz sama myslalam ze cos o jajkach napisalam i szukalam hehe :D

E nie no lece bo mama bedzie czekac a taki upal ze masakra . Bede sobie was czytac wieczorkiem a cos czuje ze bede miala co! :D

Baaaaaaj <3

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o babciach,dziadkach,rodzicach..dawno o teściowej nie było..
    Musze Wam powiedzieć,ze ja też nie mam już rodziców,ani babć ani dziadków.Myslałam,ze chociaż teściowa w pewien sposób mi ich zastąpi ale bardzo sie pomyliłam.Okazała się wredną sssss... Kiedy jeszcze u Niej mieszkałam to ojeju do rany przyłóż,oczywiście kiedy trzeźwa była.. Wyprowadziliśmy się ze względu na brata męza(pamietacie?pisałam kiedyś jaki to imprezowicz wyżerający nam z lodówki) ale też i na teściową,która coraz częsciej zaczęła zagladać do kieliszka razem ze swoim gachem którego sprowadziła do domu.Dodam tylko że mój mąż ten dom wyremontował i do dziś spłaca za to kredyt.Po wyprowadzce,przyjechał i zamknął swój pokój na klucz a teściowa oburzona,przestała się do nas odzywać.. Wczoraj zadzwoniła do mnie po pijaku,że mam przekazać męzowi iz jak nie przyjedzie odkluczyc drzwi od pokoju to ona je wyważy!Powiedziała tez ze jak ma zamiar przyjechać to wczesniej musi ją uprzedzić telefonicznie.Zapytałam dlaczego jest na nas tak śmiertelnie obrażona.. ? Wykrzyczała ze mój mąż chciał wykrecic Jej zarowke i zabrac(co było nieprawdą) a ja sie nawet z Nią nie pożegnałam wyjeżdzając!(No tak przecież wyprowadzilismy sie na koniec świata,a nie 3 km dalej)Poza tym myslałam ze przyjedzie do nas,pomoze mi w rozpakowaniu rzeczy albo coś.. a tu nic..Żal mi więc tego mojego starego,bo On zawsze matce pomagał i się nia przejmował a takie podziekowanie dostał.. a nasz synek to pewnie nawet babci nie pozna..
    Nasmęciłam Wam strasznie ale przynajmniej się wygadałam bo chodzę jak bomba zegarowa..!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko zakocona TP Ty ich ledwo pamietasz: ( straszne ...
    Tak dokładnie , Ja to samo ! Chce by moje dziecko koniecznie miało rodzeństwo sama mam i nie wyobrazam sobie inaczej dla mojego dziecka mimo ze mam oboje rodziców za co Bogu dziękuje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia a byłam po spozyweczke i serek ananasowy kupilam mogę się podzielić:) a bardziej jogurcik hehe i budyń nesqika: D czy jakos tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie no widzisz, swój swojemu...

Szczęśliwa w całej Polsce słonko tylko na Podkarpaciu burze hahaha ale czad

• polkosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To straszne, co alkohol robi z ludźmi... Dlatego nie toleruję picia w ogóle... U nas w rodzinie na szczęście nikt nie pije, tylko tata okazjonalnie piwo, ale u męża to codziennie winko, piwko, a potem awantury i rzucanie talerzami i meblami... A tacy wykształceni ludzie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Czytam o babciach,dziadkach,rodzicach..dawno o teściowej nie było..
    Musze Wam powiedzieć,ze ja też nie mam już rodziców,ani babć ani dziadków.Myslałam,ze chociaż teściowa w pewien sposób mi ich zastąpi ale bardzo sie pomyliłam.Okazała się wredną sssss... Kiedy jeszcze u Niej mieszkałam to ojeju do rany przyłóż,oczywiście kiedy trzeźwa była.. Wyprowadziliśmy się ze względu na brata męza(pamietacie?pisałam kiedyś jaki to imprezowicz wyżerający nam z lodówki) ale też i na teściową,która coraz częsciej zaczęła zagladać do kieliszka razem ze swoim gachem którego sprowadziła do domu.Dodam tylko że mój mąż ten dom wyremontował i do dziś spłaca za to kredyt.Po wyprowadzce,przyjechał i zamknął swój pokój na klucz a teściowa oburzona,przestała się do nas odzywać.. Wczoraj zadzwoniła do mnie po pijaku,że mam przekazać męzowi iz jak nie przyjedzie odkluczyc drzwi od pokoju to ona je wyważy!Powiedziała tez ze jak ma zamiar przyjechać to wczesniej musi ją uprzedzić telefonicznie.Zapytałam dlaczego jest na nas tak śmiertelnie obrażona.. ? Wykrzyczała ze mój mąż chciał wykrecic Jej zarowke i zabrac(co było nieprawdą) a ja sie nawet z Nią nie pożegnałam wyjeżdzając!(No tak przecież wyprowadzilismy sie na koniec świata,a nie 3 km dalej)Poza tym myslałam ze przyjedzie do nas,pomoze mi w rozpakowaniu rzeczy albo coś.. a tu nic..Żal mi więc tego mojego starego,bo On zawsze matce pomagał i się nia przejmował a takie podziekowanie dostał.. a nasz synek to pewnie nawet babci nie pozna..
    Nasmęciłam Wam strasznie ale przynajmniej się wygadałam bo chodzę jak bomba zegarowa..!
    Powiem Ci , ze masakra jak tak czytam te wasze historie ...
    Co ludźmi kieruje , ze tak się zachowują ...
    Niewyobrazalne takie cos dla mnie jest . Twój maz spalaca kredyt za dom a ona mu nie pozwala przyjść bez zapowiedzi itp ??? Czy za remont spłaca ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    To straszne, co alkohol robi z ludźmi... Dlatego nie toleruję picia w ogóle... U nas w rodzinie na szczęście nikt nie pije, tylko tata okazjonalnie piwo, ale u męża to codziennie winko, piwko, a potem awantury i rzucanie talerzami i meblami... A tacy wykształceni ludzie.
    Polkosia nie zawsze wykształcenie świadczy o mądrości i kulturze człowieka , jak widac na załączonym obrazku .
    Człowiek który nie umie pić i nie ogranicza tak się właśnie zachowuje

zakocona lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też uważam, że wszystko zależy od człowieka. Jeden po wypiciu po prostu się wygłupia i sypie żarty, a drugi dostaje agresora :/

Ja też jem jajka na miękko, jajecznice ledwo ścięte i sadzone z pływającym żóltkiem. Nie cierpię inaczej.

Psity nigdy do tyłu nie podcieram, bo się nauczyłam, że można łatwo bakterie przenieść do pochwy, więc tylko z przodu rękę wsadzam.

Ja właśnie wybieram prezent dla L. Idzie mi to jak krew z nosa :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do pomysłów na obiad dla ktorejs z duperek to Ja na dziś mam żeberka w sosie , ziemniaczki a dla D ryż plus mizeria:)
    A zrobilam dziś zakupy właśnie juz na jutro to robić będę Makaron a dla D ryż z piersią z kurczaka w sosie smietanowo ziolowym:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona jakieś pomysły juz ogólnie są czy tak szukasz właśnie na razie sama nie wiesz czego ?! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, ale jak człowiek wykształcony i inteligentny, to powinien znać umiar, przestać kiedy trzeba, a najlepiej napić się ciut dla smaku, a nie zaraz całą butlę obalić...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to rozumiem ze człowiek bez wykształcenia większego juz może nie znać umiaru i chlac cysterne alkoholu:) ?! No tak wyszło kochana trochę z tego co napisalas .
    Dla mnie nie ma znaczenia jakie kto ma wykształcenie , ważne co pokazuje od siebie , większość tych wykształconych to gorsi alkoholicy niż Ci bez szkół:)
    Zresztą mniejsza o to , każdy człowiek dla mnie jeżeli nie zna umiaru i nie umie się zachować po alkoholu to powinien mieć kategoryczny zakaz dotykania go , ten kto umie to czemu nie , wszystko dla ludzi:)

jaroszka, nenka2, estrella lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, chciałabym coś oryginalnego. Na razie patrzę na to najbardziej :) [url]http://prezentmarzen.com/flyboard-ewolucje-na-wodzie/ [/url]

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 1583 1584 1585 1586 1587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ