Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosiu ja po prostu nie lubie , nie mowie ze jak zjem to umre , tylko po prostu ich nie lubie wiec nie jem , kazdy czegos tam nie lubi
No jaroszka niezle .. masakra tyle tych wypadkow , ale juz nie myslmy o zlych rzeczach ! Lec na pomidorowke i korzystaj z mamy urlopu
Ja tez lece bo musze odebrac mame z pracy , milego dnia wam zycze , do zobaczenia wieczorkiem laseczki :*jaroszka lubi tę wiadomość
-
Apropo wypadków, to w tamte wakacje byłam świadkiem jak baba z dzieckiem z tyłu wjechała w busa. I to była jej wina. Stałam na światłach czekałam na zielone żeby skręcić w lewo. Z lewej strony stał bus który znów czekał by skręcić tam skąd ja wyjeżdżalam. Z prawej strony z góry na naszym zielonym jechała rozpędzona baba i zahaczyla o auto za którym ja jechałam. Odbiła się od niego i tyłem czyli miejscem gdzie było dziecko wpieprzyla się w busa.
-
Szczęśliwa, wiem, wiem
Ale to do tych co bezwzględnie stosują się do zakazów co jeść, a czego nie
Jaroszka, żółtko pływaWięc typowe na miękko. W sadzonych to samo
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kurwa ! Helol ! Poszlam do sklepu na dol tylko na 10 minut a tu tyle naskrobalyscie babeczki.
Polkosia Ja tez normalnie jem na miękko i w każdej innej postaci tylko nie surowe:)
I kochaaaaam tak jak z ty Jaroszka żółtko lejace się mmmm mniam in takie zawsze jem z jajek na miękko , fakt w ciąży jakosmmniej je jem ale TP ze wzgledu ze po prostu za często ochoty nie mam ale na kolacje dziś jak znalazł kochana pomysł mi Dalas
Fresh ale się usmialam z tymi wodami hahaha a Ty mikakocham cie hahaha h hahahahaha
Zakocona strasznie mi przykro: ( nic więcej ci nie powiem , okropnie mi przykro: (
Jaroszka a moja Tesciowa ma 40 lat: Dszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakrecona a Ty co tak po sklepach latasz , co nam przynioslas dobrego
Polkosiu aaa rozumiem chyba ze tak , to przepraszam , juz sama myslalam ze cos o jajkach napisalam i szukalam hehe
E nie no lece bo mama bedzie czekac a taki upal ze masakra . Bede sobie was czytac wieczorkiem a cos czuje ze bede miala co!
Baaaaaaj -
Czytam o babciach,dziadkach,rodzicach..dawno o teściowej nie było..
Musze Wam powiedzieć,ze ja też nie mam już rodziców,ani babć ani dziadków.Myslałam,ze chociaż teściowa w pewien sposób mi ich zastąpi ale bardzo sie pomyliłam.Okazała się wredną sssss... Kiedy jeszcze u Niej mieszkałam to ojeju do rany przyłóż,oczywiście kiedy trzeźwa była.. Wyprowadziliśmy się ze względu na brata męza(pamietacie?pisałam kiedyś jaki to imprezowicz wyżerający nam z lodówki) ale też i na teściową,która coraz częsciej zaczęła zagladać do kieliszka razem ze swoim gachem którego sprowadziła do domu.Dodam tylko że mój mąż ten dom wyremontował i do dziś spłaca za to kredyt.Po wyprowadzce,przyjechał i zamknął swój pokój na klucz a teściowa oburzona,przestała się do nas odzywać.. Wczoraj zadzwoniła do mnie po pijaku,że mam przekazać męzowi iz jak nie przyjedzie odkluczyc drzwi od pokoju to ona je wyważy!Powiedziała tez ze jak ma zamiar przyjechać to wczesniej musi ją uprzedzić telefonicznie.Zapytałam dlaczego jest na nas tak śmiertelnie obrażona.. ? Wykrzyczała ze mój mąż chciał wykrecic Jej zarowke i zabrac(co było nieprawdą) a ja sie nawet z Nią nie pożegnałam wyjeżdzając!(No tak przecież wyprowadzilismy sie na koniec świata,a nie 3 km dalej)Poza tym myslałam ze przyjedzie do nas,pomoze mi w rozpakowaniu rzeczy albo coś.. a tu nic..Żal mi więc tego mojego starego,bo On zawsze matce pomagał i się nia przejmował a takie podziekowanie dostał.. a nasz synek to pewnie nawet babci nie pozna..
Nasmęciłam Wam strasznie ale przynajmniej się wygadałam bo chodzę jak bomba zegarowa..! -
To straszne, co alkohol robi z ludźmi... Dlatego nie toleruję picia w ogóle... U nas w rodzinie na szczęście nikt nie pije, tylko tata okazjonalnie piwo, ale u męża to codziennie winko, piwko, a potem awantury i rzucanie talerzami i meblami... A tacy wykształceni ludzie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lexie wrote:Czytam o babciach,dziadkach,rodzicach..dawno o teściowej nie było..
Musze Wam powiedzieć,ze ja też nie mam już rodziców,ani babć ani dziadków.Myslałam,ze chociaż teściowa w pewien sposób mi ich zastąpi ale bardzo sie pomyliłam.Okazała się wredną sssss... Kiedy jeszcze u Niej mieszkałam to ojeju do rany przyłóż,oczywiście kiedy trzeźwa była.. Wyprowadziliśmy się ze względu na brata męza(pamietacie?pisałam kiedyś jaki to imprezowicz wyżerający nam z lodówki) ale też i na teściową,która coraz częsciej zaczęła zagladać do kieliszka razem ze swoim gachem którego sprowadziła do domu.Dodam tylko że mój mąż ten dom wyremontował i do dziś spłaca za to kredyt.Po wyprowadzce,przyjechał i zamknął swój pokój na klucz a teściowa oburzona,przestała się do nas odzywać.. Wczoraj zadzwoniła do mnie po pijaku,że mam przekazać męzowi iz jak nie przyjedzie odkluczyc drzwi od pokoju to ona je wyważy!Powiedziała tez ze jak ma zamiar przyjechać to wczesniej musi ją uprzedzić telefonicznie.Zapytałam dlaczego jest na nas tak śmiertelnie obrażona.. ? Wykrzyczała ze mój mąż chciał wykrecic Jej zarowke i zabrac(co było nieprawdą) a ja sie nawet z Nią nie pożegnałam wyjeżdzając!(No tak przecież wyprowadzilismy sie na koniec świata,a nie 3 km dalej)Poza tym myslałam ze przyjedzie do nas,pomoze mi w rozpakowaniu rzeczy albo coś.. a tu nic..Żal mi więc tego mojego starego,bo On zawsze matce pomagał i się nia przejmował a takie podziekowanie dostał.. a nasz synek to pewnie nawet babci nie pozna..
Nasmęciłam Wam strasznie ale przynajmniej się wygadałam bo chodzę jak bomba zegarowa..!
Co ludźmi kieruje , ze tak się zachowują ...
Niewyobrazalne takie cos dla mnie jest . Twój maz spalaca kredyt za dom a ona mu nie pozwala przyjść bez zapowiedzi itp ??? Czy za remont spłaca ? -
polkosia wrote:To straszne, co alkohol robi z ludźmi... Dlatego nie toleruję picia w ogóle... U nas w rodzinie na szczęście nikt nie pije, tylko tata okazjonalnie piwo, ale u męża to codziennie winko, piwko, a potem awantury i rzucanie talerzami i meblami... A tacy wykształceni ludzie.
Człowiek który nie umie pić i nie ogranicza tak się właśnie zachowujezakocona lubi tę wiadomość
-
Też uważam, że wszystko zależy od człowieka. Jeden po wypiciu po prostu się wygłupia i sypie żarty, a drugi dostaje agresora
Ja też jem jajka na miękko, jajecznice ledwo ścięte i sadzone z pływającym żóltkiem. Nie cierpię inaczej.
Psity nigdy do tyłu nie podcieram, bo się nauczyłam, że można łatwo bakterie przenieść do pochwy, więc tylko z przodu rękę wsadzam.
Ja właśnie wybieram prezent dla L. Idzie mi to jak krew z nosa -
A co do pomysłów na obiad dla ktorejs z duperek to Ja na dziś mam żeberka w sosie , ziemniaczki a dla D ryż plus mizeria:)
A zrobilam dziś zakupy właśnie juz na jutro to robić będę Makaron a dla D ryż z piersią z kurczaka w sosie smietanowo ziolowym:) -
A to rozumiem ze człowiek bez wykształcenia większego juz może nie znać umiaru i chlac cysterne alkoholu:) ?! No tak wyszło kochana trochę z tego co napisalas .
Dla mnie nie ma znaczenia jakie kto ma wykształcenie , ważne co pokazuje od siebie , większość tych wykształconych to gorsi alkoholicy niż Ci bez szkół
Zresztą mniejsza o to , każdy człowiek dla mnie jeżeli nie zna umiaru i nie umie się zachować po alkoholu to powinien mieć kategoryczny zakaz dotykania go , ten kto umie to czemu nie , wszystko dla ludzi:)jaroszka, nenka2, estrella lubią tę wiadomość