Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja babcia jedna ma 78, a druga 64 lata (urodziła moją mamę mając 16). Ale nie mam z nimi za dobrego kontaktu. Ta starsza nawet się nie wita ze mną, a mieszka za płotem, a ta młodsza jest chora psychicznie i nie bardzo nadaje się do rozmów. Mówi tylko o swoich obsesjach i nie interesuje się życiem dzieci ani wnuków
A ostatnio jak przyszła mnie odwiedzić, to usłyszałam, że mózg mi gnije od ciąży i kilka innych obsesyjnych tekstów.
Co do sikania, to u mnie właśnie strumień jak bez ciśnienia, ale z tym podcieraniem to jestem w szoku... Mnie zawsze uczono, że od tyłu się podciera i nie można od pupy do psity, bo bakterie się roznosi. Całe życie podcieram się od tyłu i nie sądziłam nawet, że można od przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:22
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jeśli padnie na poród, kiedy mąż będzie w pracy, to tata mnie do szpitala zawiezie (mieszka obok nas), a z Marcinem spotkam się już na miejscu
Bo nie ma sensu, by z pracy wracał i potem znów do Wawy. Zbyt długo. Ja raczej nie zamierzam prowadzić sama, haha
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:I karzą sobie bulić 200zł za sprzątnięcie samochodu, jak się wyrzygasz w środku niechcący. W sylwestra kolega zabulił..
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mniam
wyglada smakowicie , ja nie jem jajek ale zrobie mojemu na pewno po urlopie
hahahahha ale mam dobry humor jak was dzis czytamJaroszka ma dobry wech i sluch
Takie danie wegetariańskiew ogóle jajcow nie jesz? Nic a nic?
Taaa szczególnie dobry słuch...nawet cichacza wychwyciszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Moja babcia jedna ma 78, a druga 64 lata (urodziła moją mamę mając 16). Ale nie mam z nimi za dobrego kontaktu. Ta starsza nawet się nie wita ze mną, a mieszka za płotem, a ta młodsza jest chora psychicznie i nie bardzo nadaje się do rozmów. Mówi tylko o swoich obsesjach i nie interesuje się życiem dzieci ani wnuków
A ostatnio jak przyszła mnie odwiedzić, to usłyszałam, że mózg mi gnije od ciąży i kilka innych obsesyjnych tekstów.
Co do sikania, to u mnie właśnie strumień jak bez ciśnienia, ale z tym podcieraniem to jestem w szoku... Mnie zawsze uczono, że od tyłu się podciera i nie można od pupy do psity, bo bakterie się roznosi. Całe życie podcieram się od tyłu i nie sądziłam nawet, że można od przodu
Siuski podcierasz od tylu?? Ja owszem w stronę tylu, ale reke wsadzam z przodu ;p teraz jak pozostałe mam troche problem, brzuch blokuje reke, a od tylu sie brzuch naciąga. Ale jeszcze zle nie jest poki nie musze dwoch rak na raz wsadzić mierzy nogi (np jak sie goliłam) -
zakocona wrote:wypadek samochodowy niestety
pijany kierowca wjechał w ich samochód.
Dawno to było?
Człowiek uważa, a to i tak nic nie da jak trafisz na bezmózga....a on pewnie przeżył... -
Mika sie nam rozkręciła i to w biały dzien
hehehe
Sypiesz dobrymi tekstamichyba mu tak dzisiaj powiem
Szczęśliwa, czyli nie lubisz jajka jak go widać, a jak ukryte to juz mozna skonsumować
W sumie ja kiedyś tez nie lubiłam jajek na miękko, a teraz ile bym dała zeby zjeść....a nie mozna w ciazy....bo ja to lubię lejace sie żółtko....a to prawie jak surowe -
Zakoconaaa , sciskam mocno i wspolczuje ! :*
Wiecie co jest najgorsze ze zawsze ten pijak przezyje ... nie ma slow na to, ogladalyscie wczoraj wiadomosci ? Facet wymusil pierszenstwo stuknal sie z autem i jego bus sie przewrocil na matke i dziecko 8-letnie zgineli na miejscu a tym dwom sie nic nie stalo ...