WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ej a jak myślicie? Będziemy utrzymywać kontakt jak sie nasze maleństwa urodzą??
    Tez kiedyś miałam o to zapytać

• agaton Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, ja też nienawidzę gołębi. Kocham zwierzęta i jestem bardzo wrazliwa, jak dzieje im się krzywda, ale tych szczurów powietrznych to nie załuję nigdy, jak widze zdechłęgo albo rozjechanego, to cieszę się i tez wnerwia mnie to dokarmianie :/
    U mnie niestety okolice opanowały kraczące ptaszyska, czasem spimy sobie z mężusiem rano i się śmiejemy, jak nam ładnie ptaki za oknem śpiewają KRA KRAA KRAAA!! :D

Ja własnie robię zapiekankę z makaronem, mięsem mielonym, papryką i cukinią z sosem śmietanowo pomidorowym :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • zakocona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L nie ma już ani babć, ani dziadków (rak i nieszczęśliwy wypadek). Druga babcia zmarła rok temu w październiku (rak oczywiście). L bardzo przeżył jej śmierć i pogrzeb.
    Ja dziadków nie mam, obaj zmarli w przeciągu pół roku (rak i parkinson). Babcie mam obie sprawne i na chodzie, i nie wyobrażam sobie, co będzie, jak i one umrą. Bardzo wiele im zawdzięczam i ciężko mi w ogóle myśleć o ich śmierci. Bardzo się cieszę, że zobaczą prawnuka. Szczególnie, że swoich dzieci już nie mają, bo oboje moi rodzice nie żyją (znaczy jedna babcia ma jeszcze jednego syna).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:08

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zamawiamy hotel i jedziemy na wczasy za rok hahaha

jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez o tym myslalam , nieraz widze jak sie dziewczyny z innych tematow wywojuja bo nikogo nie ma :D Ale mysle ze my damy rade ! Wystarczy spojrzec ile teraz piszemy , mamy ktore urodzily jezcze nie maja tyle stron co my a my jeszcze 2 mce do porodu :D

Damy rade ! Ja narazie bez belly i was zyc nie moge :D Zobaczymy jak sie maluchy urodza :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Tez myślałam o taxi dla mnie to by byl mniejszy stres, a nie ze sie wszyscy gapia pod blokie juz to widze brr.. tylko co jak ci w taxi wody odejda? Xd tez sie zastanawiam nad tym
    Jak sie stresujesz, usiądź na ręczniku, ceratce. No co zrobisz...moze głupio ale nie będziesz miała głowy zeby sie przejmować takimi "bzdetami" :) a taxi wozi co tydzien rzygajacych imprezowiczów, nie ma co sie woda przejmować ;)

Blondik, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Albo zamawiamy hotel i jedziemy na wczasy za rok hahaha

Ale bylby czad :D

Mikejla lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiedźma chciałam polubic post ale mogło być to źle odebrane , chodziło mi o część jak ładnie mówisz o babci a raczej piszesz.
    Ja żyje w stresie ze moja babcia nie dozyje narodzin Oskarka :( ona kochana moja umiera na raka , chemia , radioterapię nic nie pomogły: (
    To moja wspaniała najwspanialsza Bunia ! Ona ma 67 lat dopiero: (
    Ah no i się rozplakalam :( nie gadajmy na ten mój temat jak cos ok ? Nie chce więcej płakać i stresowac się , napisała tylko apropos sytuacji .
    Eh jakie to życie ciężkie jest , takie lajzy na świecie bóg trzyma a dobrych zabiera: (

Zak jaka młoda babcia! To moja teściowa ma 63!

Nie gadamy na ten temat juz Ok!! lepiej popadajmy o naszej przyszłości na forum :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:09

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, te kra kra koncerty o poranku to i my mamy :/ Ale i tak nie ma nic obrzydliwszego wśród ptaków niż to gruchanie gołębia, który chce się ruchać z gołębicą :/ :/ Powinien być zakaz dokarmiania tych paskudztw! Nic tylko żrą i srają na samochody. Też mi nie jest przykro, jak jakiegoś zdechłego lub zabitego gołębia widzę. To chyba jedyne zwierzaki, które mnie tak odstręczają..

agaton lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj byłby hehe. No ja sobie też nie wyobrażam życia bez tego forum hehehee każda ma jakieś doświadczenie w każdym temacie wesprze pocieszy. Ja bym męża rozszarpala chyba gdyby nie rozmowa z wami

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie mama rodziła, wody odeszły jej w nocy we śnie. Tata poczuł mokro i ją obudził z zapytaniem, dlaczego zrobiła siku :)

Mikejla, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, nenka2, rah, Blondik, ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rah wrote:
    Jak sie stresujesz, usiądź na ręczniku, ceratce. No co zrobisz...moze głupio ale nie będziesz miała głowy zeby sie przejmować takimi "bzdetami" :) a taxi wozi co tydzien rzygajacych imprezowiczów, nie ma co sie woda przejmować ;)
    I karzą sobie bulić 200zł za sprzątnięcie samochodu, jak się wyrzygasz w środku niechcący. W sylwestra kolega zabulił..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Jak mnie mama rodziła, wody odeszły jej w nocy we śnie. Tata poczuł mokro i ją obudził z zapytaniem, dlaczego zrobiła siku :)

No widzisz jaki spostrzegawczy :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie tak sobie powspominac , najpierw bylo "hm czy to ciaza" poznije poczatki, pierwsze usg , pare milimetrow mialy te nasze malenstwa ah <3 Pozniej objawy , pierwsze ruchy , a teraz juz mamy jedno malenstwo 2kg ! reszta super dogania, kopniaki i to juz porzadne , a pozniej bedziemy to wspominac i wklejac zdjecia swoich malych szkrabkow :D

Oj mikejla ja to samo gdyby nie wy too bym sie od wczoraj nie uspokoila i plakala caly czas , a tak kazda z was mi doradzila powiedziala co to moze byc i dlaczego stoosuje sie do rad i jest o niebo lepiej ! :)

rah, agaton lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię to na obiad: http://fajnasprawa.blogspot.com/2012/05/smaczny-szybki-tani-obiad-czyli-fritata.html?m=1

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:

rozbawilo mnie to ;D az mi sie skojarzylo z moimi siuskami , u mnie taka sytuacja bylaby calkiem mozliwa :D Ale tato mial wyczucie , ciekawe czy moj by poczuł :D :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to sie nawet budzi jak baka puszcze....mowię Wam ja to sie z nim mam!

szczesliwa_mamusia21, rah, Blondik, FreshMm, ZakręconaOna, soraya, agaton lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Ja robię to na obiad: http://fajnasprawa.blogspot.com/2012/05/smaczny-szybki-tani-obiad-czyli-fritata.html?m=1

Mniam <3 wyglada smakowicie , ja nie jem jajek ale zrobie mojemu na pewno po urlopie :D

hahahahha ale mam dobry humor jak was dzis czytam :D Jaroszka ma dobry wech i sluch :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:21

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona przepraszam moge sie zapytać o Twoich rodziców? Co sie stało? Stracić jednego powszechne, ale oboje? :( przykro mi!

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Moj to sie nawet budzi jak baka puszcze....mowię Wam ja to sie z nim mam!
    Powiedz ze się nawdychasz od niego woni alkoholowej i ci kichy Puszczają w nocy :D

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya lubią tę wiadomość

‹‹ 1581 1582 1583 1584 1585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ