WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Łeeee na tablecie nie pójdzie....
    To posłuchaj jak będziesz na kompie :)

CO do brudów dziecka - moja Hanka przecież będzie czyściuteńkim dzieckiem w białych rajstopkach :P a ja się martwię :D

Ale mam mew za oknem! Nie znoszę tych ptaszysk ;/ Atu one są jakieś takie zmutowane, większe... masakra.

Idę z piesełem na spacer, jeszcze tylko kilka dni i już go oddaję rodzicom :D hurrrraaaa nie mogę się doczekać! Kocham go ale jak jest u moich rodziców.

jaroszka lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam lubię moja babcie i ciesze się jak tu jest, przynajmniej ma gdzie wyjść na ogród a tam pełno siniakow bo tamci po pokojach schowani i nie patrzą na nią. Pamiętam jak mnie wychowywała hehe aż płakać się chce jak widzę ja teraz w takim stanie. Najgorsze ze teraz widzicie tylko żeby się jej pozbyć, wujkowi tak się dupa paliła w niedziele wydzwanial na mamy telefon jak opętany. Odebrałam i mówię że jest w kościele a kiedy wróci a za ile a ty jesteś w domu a to a tamto no szkoda ze teraz jak babcia chce wrócić to nie odbierają specjalnie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka i Rah albo taxi dokładnie :)
    To się okaże laski przy rodzeniu , a co do szpitali Zakocona i karetki to u mnie jest tak , ze przyjezdzaja i najbliższy szpital jest w Brzezinach właśnie tam gdzie chce rodzic wiec problemu by nie było ale takto pytają do jakiego szpitala rodzącą zawieść maja i mówi się . :) chyba ze nieprzytomną osobę by wiezli to wiozą do najbliższego:)
    Moja znajoma , właśnie z Koluszek najbliższy miała w Brzezinach a zażyczyła sobie Łódź MP:) i zawieźli bez gadania , 3 miesiące temu rodziła .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, ja dodatkowe mam z "tematyki porodu rodzinnego i masażu" oraz z "rozwoju dziecka od narodzin do 3 roku życia" :)

nenka, pampersa na tyłek i do taxi lecisz :P ;) W sumie to ja też nie myślałam o tym.. Trzeba by było jakiś podkład zabrać ze sobą pewnie i pod tyłek wsadzić w taxi.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała żeby w końcu auto naprawił i pojechać do rzeszowa obejrzeć wózek który mi się podoba, sprawdzić czy dobrze się prowadzić itd i zamówić w końcu :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika jejku: ( nie będę nic mówić bo płakać się chce ... Własną rodzina: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona no to z własnej woli owszem dla dobra auta ale myślę ze kierowca w takim samym stresie był by jak i ty hahahaha i olal by plamę: D hahaha

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Ale mam mew za oknem! Nie znoszę tych ptaszysk ;/ Atu one są jakieś takie zmutowane, większe... masakra.
    W Lizbonie jak mieszkałam, te wredne ptaszyska były tak wycwanione, że jak się jadło na dworzu (znaczy tam, gdzie one były w pobliżu, nie to, że mewy wszędzie tam są), to potrafiły wyrwać z ręki żarcie albo ze stołu zapieprzyć :/

Ale i tak nie ma nic gorszego od gołębi, matko boska, jak ja i L nie cierpimy tych latających sraluchowych szczurów! BLEEEE! A u nas pod blokiem mnóstwo babć głupich je dokarmia i żyją sobie w najlepsze na wypasie niezłym :/ :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to bym nie dała złego słowa powiedzieć na moją babcię, wychowywała mnie i jak teraz na nią patrzę to mi przykro bo świat jest taki niesprawiedliwy :( nie dość, że człowiek przez całe życie ma pod górkę to na starość jest jeszcze gorzej :( kocham ją taką jaka jest i bardzo mnie boli, że nie mogę się z nią widywać, jest dla mnie wzorem! mam nadzieję, że jak w grudniu będę w PL to jeszcze będę mogła się z nią zobaczyć i pokazać jej moją córkę, mam nadzieję, że jeszcze długie lata będę mogła cieszyć się z tego, ze mam babcię... jak sobie pomyślę, że ona kiedyś odejdzie :(

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    W Lizbonie jak mieszkałam, te wredne ptaszyska były tak wycwanione, że jak się jadło na dworzu (znaczy tam, gdzie one były w pobliżu, nie to, że mewy wszędzie tam są), to potrafiły wyrwać z ręki żarcie albo ze stołu zapieprzyć :/

Ale i tak nie ma nic gorszego od gołębi, matko boska, jak ja i L nie cierpimy tych latających sraluchowych szczurów! BLEEEE! A u nas pod blokiem mnóstwo babć głupich je dokarmia i żyją sobie w najlepsze na wypasie niezłym :/ :/
    "Gołębie za dokarmianie podziękują Ci z góry" to hasło z jakiegoś dużego miasta. Powinno być wszędzie!

ZakręconaOna, jaroszka, aanaa lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma chciałam polubic post ale mogło być to źle odebrane , chodziło mi o część jak ładnie mówisz o babci a raczej piszesz.
    Ja żyje w stresie ze moja babcia nie dozyje narodzin Oskarka :( ona kochana moja umiera na raka , chemia , radioterapię nic nie pomogły: (
    To moja wspaniała najwspanialsza Bunia ! Ona ma 67 lat dopiero: (
    Ah no i się rozplakalam :( nie gadajmy na ten mój temat jak cos ok ? Nie chce więcej płakać i stresowac się , napisała tylko apropos sytuacji .
    Eh jakie to życie ciężkie jest , takie lajzy na świecie bóg trzyma a dobrych zabiera: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w końcu montują w pokoiku Michała szafe do garderoby!!!!! Cieszę sie jak głupia! W końcu bede mogła zacząć prac ciuszki i je układać ! Bo narazie czekają w statkach

ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Wiedźma chciałam polubic post ale mogło być to źle odebrane , chodziło mi o część jak ładnie mówisz o babci a raczej piszesz.
    Ja żyje w stresie ze moja babcia nie dozyje narodzin Oskarka :( ona kochana moja umiera na raka , chemia , radioterapię nic nie pomogły: (
    To moja wspaniała najwspanialsza Bunia ! Ona ma 67 lat dopiero: (
    Ah no i się rozplakalam :( nie gadajmy na ten mój temat jak cos ok ? Nie chce więcej płakać i stresowac się , napisała tylko apropos sytuacji .
    Eh jakie to życie ciężkie jest , takie lajzy na świecie bóg trzyma a dobrych zabiera: (
    Nie będę drążyć tematu bo wiem doskonale co czujesz, rok temu przeżyłam bardzo podobną historię... niestety tamta babcia nie pozna swojej prawnuczki. ;/
    Będę trzymać kciuki za Twoją.

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj , każde się przydadza :* jest mega ciężko: (

Co na obiad dziś piękne Panie robią ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • FreshMm Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odejście wód to nic, poród w taksówce to dopiero coś:

http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,porod-w-taksowce-glowka-zaczela-wychodzic-w-trakcie-jazdy,91834.html

Na szczęście takie porody to wielkie wyjątki...
    Ja mam 30 minut drogi do szpitala, który sobie upatrzyłam, ech :) ...mam nadzieję, że zdążę, a najbliższy szpital miałabym 5 minut.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ale mam ksywe teraz :D
    Jaroszka chodziło mi o dzisiejsze, bo o wcxzorajszych nie wiedziałam :D
    OOo super ja tez już się nie mogę doczekać składania mebli i ukladania , będę miała zajęcie jak mój będzie miał drugie zmiany :)

Zakręcona wspolczuje bardzo , nawet nie wiem co napisać, ale babcia na pewno zobaczy Oskarka! Trzymaj się :*

rah, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh zawał murowany hahahahaha: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej a jak myślicie? Będziemy utrzymywać kontakt jak sie nasze maleństwa urodzą??

relgh371crdcdbv2.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siusior :* hehe bardzo się cieszymy, że na takim nadaniu ksywy się skończyło :D

A na obiad, nie wiem właśnie co zrobić jak przyjdę ze spaceru to poczytam wasze propozycje może coś mi się w głowie odblokuje :)

Jaroszka no mnie już masz na fb więc spoko loko :)

Ciekawe ile to forum przetrwa jakk już się rozpakujemy wszystkie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 13:03

3i496iye8v37prd8.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, pewnie przez dobry rok będziemy trzymać kontakt i sobie doradzać w różnych sprawach karmienia, kupek, ząbków itp... ale tak po 2 latach zostanie nas tu pewnie może kilka i te, które zajdą w kolejną ciążę z BBF xD Tak mi się wydaje :]

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

‹‹ 1580 1581 1582 1583 1584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ