Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sobie odpowiedziałaś wiedzma hahahaha. Co do skargi rah to popieram całkowicie

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika? co sobie odpowiedziałam? kurde jestem tak zła na B. że nie czaję bazy.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sa takiewkladki, chociazby z minky do spacerowek.. mozesz sobie dokupic :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje a pytanie z innej beczki, co radzicie na popękane pięty...normalnie skóra mi płatami schodzi a teraz to już mi całkiem się wysuszyla i taki dyskomfort...jakiś inny sposób prócz peelingow i kremów??

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Mika? co sobie odpowiedziałam? kurde jestem tak zła na B. że nie czaję bazy.

Pytałaś co za debil daje w standardzie białe pokrycie w środku :D wiec odpowiedz juz jest w pytaniu - debil :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Wiedźma:)
    Ja nie mam białego od nowości w wózku a nic nie dokupilam zamawiajac także musisz popatrzeć bo nie każdy taki ma środek w spacerowkach bo w gondoli nawet nie pamietam:)
    Wiedźma luzik , wybaczamy nie czajenie bazy:)
    Kurcze pora zjeść cos bo kiszki marsza grają . Odrazu obiore pyrki do obiadu i mizerie zrobię , o pranie wstawie , wykapie się i zarzuce jakiś film i przyjaciółkę na skype:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Kochane moje a pytanie z innej beczki, co radzicie na popękane pięty...normalnie skóra mi płatami schodzi a teraz to już mi całkiem się wysuszyla i taki dyskomfort...jakiś inny sposób prócz peelingow i kremów??

Moj maz ciagle chodzi w wojskowych butach i ma popekane piety na cm gleboko fuu.. biore zwykla wazeline smaruje grubo nakladam woreczek foliowy na to ciasna skarpetke i co dzien to zmieniac.. przez trzy dni masz jak nowe...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja zawsze używałam kremu z min 30% zawrtością mocznika. Nie miałam nigdy ogromnych problemów ale jak zwykły krem nie dawał rady to ten zawsze pomagał

No tak debil. Ale debil ze mnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:52

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:

Ja osobiście jak mi skora schodziła z piet a bardziej wysuszała sie ze aż płatami pekala to ...
    Kapiac się pumeksem starlam to , poczym po kąpieli nalozylam na suche stopy dużo dużo balsamu zwykłego nawilzajacego i skarpetki na to na noc , ciężko mi się spalo tak bo ja nienawidzę mieć na noc skarpetek na sobie ale pomogło . Dwa dni i skora na piętach niedopoznania , sprobuj.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O albo tak jak Wiedźma mówi krem z mocznikiem , w Rosmanie nawet są takie czerwono biała tubka mogę ci fotke zrobić jak chcesz bo mam w domu , używamy go na zime bo mnie dłonie wysuszaly się mocno czasem ze aż pękały wiec smarowalam tym i baja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah, zakręcona, wiecie jak to jest człowiek myśli po fakcie ... Dla mnie w tym momencie jak się dowiedziałam najwazniejsze było załatwić USG żeby wiedzieć co z malum i wyjść z tego szpitala ... Druga dziewczyna akurat moja kol ze szkoły tak się złożyło z 2 cm rozwarciem i wymiotami poszła zapytać kiedy USG bo tez czekała od rana to tez jej powiedział ze nie ma czasu może MOZE jutro... Czułam się tak jak w jakimś psychiatryku tyle ze lakarze należeli do tych psychicznych! Chcialam tylko uciec jak najdalej..

A co do waszych histori z dziadkami masakra, ale najsmutniejsze jest to z dziadkiem , aż mam ochotę go przytulic... Jak może zona po tylu latach się tak zachowywać ... Szkoda slow normalnie ;(

A co do wózka hm w gondoli tak chyba się nie będzie brudzic juz bardziej w scpacerowce bo Ona na lato to wiadomo jak to jest, ja mam szara ale tez się może brudzic wiadomo, będziemy prac ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to zrób zdjęcie :) pumeksem nie ma szans bo ja mam kurde wrażliwa skórę jak cholera i jak tak zrobię zacznie mnie piec i swedziec od spodu i to jest gorsze od tego popekania. Krem z mocznikiem spróbuję chętnie a jak nie pomoże to spróbuję z wazelina ;) dzięki

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusi no my środek tez mamy szary w spacerowce a jak ubrudzi będziemy prac dokładnie ! :D
    Kochana no tak rozumiem Cie , olac ich ! Ważne ze ostrzeżenie dalas paru dziewczyna co chciały tam iść a to juz wiele , dupki i tyle a nie szpital!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, szczesliwa mamusiu..
    moja mama chciala wziac dziadka do siebie juz od dawna, ale on tak sie boi tej babki i ona mu pewniegada glupoty ze my go nie chcemy ze jest problemem i wogole :( to jest takie straszne. Nie da sobie pomoc eh..

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ale Ja nie mowie o pumeksie tarce hahahahaha tylkomo takiej kosteczce malej która ci chropowata skórkę ściągnie:)
    No zaraz Ci wrzuce fotke:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, i nie ma klimy w samochodzie? Ja to bym w swoim zamieszkała najchętniej, bo klima jest i tysiąc razy lepiej się w nim czuję niż w tej duchocie w mieszkaniu :/

Wróciłam ;)

Jest klima, ale jakoś kiepsko chlodzi....no ale przeżyłam. Jestem w moim super ekstra zimnym domku i juz mi lepiej! :D

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szpitali to ja mojego szpitala na oczy nie widzialam, opinie znam tylko tyle co z internetu.. bo przeprowadzilismy sie i od razu w ciaze zaszlam.. i tak troszke stracha mam z tym wszystkim.. i nie mamy samochodu i nie wiem kto mnie do szpotala zawiezie :( a karetka jechac mi glupio i za duzy stress :/ :/ :/ grr.. az mnie trzesie na mysl o tym, nie lubie tak.. ja musze miec zawsse wszystko pewne

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Popłakałam sie :P

Ana do usług :) hehe

aanaa lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, udało mi się was nadrobić :)
    Szczęśliwa, super, ze to jednak siuśki, a nie wody :) Teraz musisz odpoczywać i zregenerować się psychicznie i fizycznie:)
    Co do arytmii, to tak jak dziewczyny piszą, pewnie maluszkowi udzielił się Twój stres, bo to poważna sprawa była.

Ja się dzisiaj wkurzyłam, bo od sierpnia miałam iśc na SR i nawet dzisiaj na stronie sprawdzałam rano, idę do szpitala, a tam kartka, że w sierpniu nie ma SR... Zostaje mi wrzesień, ale ja na 1-6 października mam termin, więc jak urodzę wcześniej, to nie zdążę chodzić:/ Wcześniej nie mogłam chodzić, bo do pracy chodziłam. Tak się wkurzyałam, że się poryczałam :(

Mikejla, a co Twój mąż w trakcie tej rozmowy? Dotarło coś do niego?

Coś chyba miałam jeszcze pisać, ale nie pamiętam...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Co do szpitali to ja mojego szpitala na oczy nie widzialam, opinie znam tylko tyle co z internetu.. bo przeprowadzilismy sie i od razu w ciaze zaszlam.. i tak troszke stracha mam z tym wszystkim.. i nie mamy samochodu i nie wiem kto mnie do szpotala zawiezie :( a karetka jechac mi glupio i za duzy stress :/ :/ :/ grr.. az mnie trzesie na mysl o tym, nie lubie tak.. ja musze miec zawsse wszystko pewne
    Glupio Ci karetka jechać ??? :o a co w tym głupiego kochana ?
    Ja u Mamy w Pl będę rodzic , w swoim szpitalu w którym lezalam po poronieniu bede rodzic i wszystkie znajome chwala co tam rodziły:) na szczęście wielkie
    No i auta nikt u mnie nie ma w domu u Mamy a mam autem do innego miasta właśnie 15 minut drogi tam do szpitala wiec mnie np. Zostaje karetka i nią właśnie bedem jechac jak cos:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ