WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz sobie odpowiedziałaś wiedzma hahahaha. Co do skargi rah to popieram całkowicie

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika? co sobie odpowiedziałam? kurde jestem tak zła na B. że nie czaję bazy.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sa takiewkladki, chociazby z minky do spacerowek.. mozesz sobie dokupic :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje a pytanie z innej beczki, co radzicie na popękane pięty...normalnie skóra mi płatami schodzi a teraz to już mi całkiem się wysuszyla i taki dyskomfort...jakiś inny sposób prócz peelingow i kremów??

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Mika? co sobie odpowiedziałam? kurde jestem tak zła na B. że nie czaję bazy.

Pytałaś co za debil daje w standardzie białe pokrycie w środku :D wiec odpowiedz juz jest w pytaniu - debil :D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem Wiedźma:)
    Ja nie mam białego od nowości w wózku a nic nie dokupilam zamawiajac także musisz popatrzeć bo nie każdy taki ma środek w spacerowkach bo w gondoli nawet nie pamietam:)
    Wiedźma luzik , wybaczamy nie czajenie bazy:)
    Kurcze pora zjeść cos bo kiszki marsza grają . Odrazu obiore pyrki do obiadu i mizerie zrobię , o pranie wstawie , wykapie się i zarzuce jakiś film i przyjaciółkę na skype:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Kochane moje a pytanie z innej beczki, co radzicie na popękane pięty...normalnie skóra mi płatami schodzi a teraz to już mi całkiem się wysuszyla i taki dyskomfort...jakiś inny sposób prócz peelingow i kremów??

Moj maz ciagle chodzi w wojskowych butach i ma popekane piety na cm gleboko fuu.. biore zwykla wazeline smaruje grubo nakladam woreczek foliowy na to ciasna skarpetke i co dzien to zmieniac.. przez trzy dni masz jak nowe...

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ja zawsze używałam kremu z min 30% zawrtością mocznika. Nie miałam nigdy ogromnych problemów ale jak zwykły krem nie dawał rady to ten zawsze pomagał

No tak debil. Ale debil ze mnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:52

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:

Ja osobiście jak mi skora schodziła z piet a bardziej wysuszała sie ze aż płatami pekala to ...
    Kapiac się pumeksem starlam to , poczym po kąpieli nalozylam na suche stopy dużo dużo balsamu zwykłego nawilzajacego i skarpetki na to na noc , ciężko mi się spalo tak bo ja nienawidzę mieć na noc skarpetek na sobie ale pomogło . Dwa dni i skora na piętach niedopoznania , sprobuj.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O albo tak jak Wiedźma mówi krem z mocznikiem , w Rosmanie nawet są takie czerwono biała tubka mogę ci fotke zrobić jak chcesz bo mam w domu , używamy go na zime bo mnie dłonie wysuszaly się mocno czasem ze aż pękały wiec smarowalam tym i baja

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rah, zakręcona, wiecie jak to jest człowiek myśli po fakcie ... Dla mnie w tym momencie jak się dowiedziałam najwazniejsze było załatwić USG żeby wiedzieć co z malum i wyjść z tego szpitala ... Druga dziewczyna akurat moja kol ze szkoły tak się złożyło z 2 cm rozwarciem i wymiotami poszła zapytać kiedy USG bo tez czekała od rana to tez jej powiedział ze nie ma czasu może MOZE jutro... Czułam się tak jak w jakimś psychiatryku tyle ze lakarze należeli do tych psychicznych! Chcialam tylko uciec jak najdalej..

A co do waszych histori z dziadkami masakra, ale najsmutniejsze jest to z dziadkiem , aż mam ochotę go przytulic... Jak może zona po tylu latach się tak zachowywać ... Szkoda slow normalnie ;(

A co do wózka hm w gondoli tak chyba się nie będzie brudzic juz bardziej w scpacerowce bo Ona na lato to wiadomo jak to jest, ja mam szara ale tez się może brudzic wiadomo, będziemy prac ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok to zrób zdjęcie :) pumeksem nie ma szans bo ja mam kurde wrażliwa skórę jak cholera i jak tak zrobię zacznie mnie piec i swedziec od spodu i to jest gorsze od tego popekania. Krem z mocznikiem spróbuję chętnie a jak nie pomoże to spróbuję z wazelina ;) dzięki

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusi no my środek tez mamy szary w spacerowce a jak ubrudzi będziemy prac dokładnie ! :D
    Kochana no tak rozumiem Cie , olac ich ! Ważne ze ostrzeżenie dalas paru dziewczyna co chciały tam iść a to juz wiele , dupki i tyle a nie szpital!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, szczesliwa mamusiu..
    moja mama chciala wziac dziadka do siebie juz od dawna, ale on tak sie boi tej babki i ona mu pewniegada glupoty ze my go nie chcemy ze jest problemem i wogole :( to jest takie straszne. Nie da sobie pomoc eh..

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ale Ja nie mowie o pumeksie tarce hahahahaha tylkomo takiej kosteczce malej która ci chropowata skórkę ściągnie:)
    No zaraz Ci wrzuce fotke:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jaroszka, i nie ma klimy w samochodzie? Ja to bym w swoim zamieszkała najchętniej, bo klima jest i tysiąc razy lepiej się w nim czuję niż w tej duchocie w mieszkaniu :/

Wróciłam ;)

Jest klima, ale jakoś kiepsko chlodzi....no ale przeżyłam. Jestem w moim super ekstra zimnym domku i juz mi lepiej! :D

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do szpitali to ja mojego szpitala na oczy nie widzialam, opinie znam tylko tyle co z internetu.. bo przeprowadzilismy sie i od razu w ciaze zaszlam.. i tak troszke stracha mam z tym wszystkim.. i nie mamy samochodu i nie wiem kto mnie do szpotala zawiezie :( a karetka jechac mi glupio i za duzy stress :/ :/ :/ grr.. az mnie trzesie na mysl o tym, nie lubie tak.. ja musze miec zawsse wszystko pewne

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Popłakałam sie :P

Ana do usług :) hehe

aanaa lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, udało mi się was nadrobić :)
    Szczęśliwa, super, ze to jednak siuśki, a nie wody :) Teraz musisz odpoczywać i zregenerować się psychicznie i fizycznie:)
    Co do arytmii, to tak jak dziewczyny piszą, pewnie maluszkowi udzielił się Twój stres, bo to poważna sprawa była.

Ja się dzisiaj wkurzyłam, bo od sierpnia miałam iśc na SR i nawet dzisiaj na stronie sprawdzałam rano, idę do szpitala, a tam kartka, że w sierpniu nie ma SR... Zostaje mi wrzesień, ale ja na 1-6 października mam termin, więc jak urodzę wcześniej, to nie zdążę chodzić:/ Wcześniej nie mogłam chodzić, bo do pracy chodziłam. Tak się wkurzyałam, że się poryczałam :(

Mikejla, a co Twój mąż w trakcie tej rozmowy? Dotarło coś do niego?

Coś chyba miałam jeszcze pisać, ale nie pamiętam...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Co do szpitali to ja mojego szpitala na oczy nie widzialam, opinie znam tylko tyle co z internetu.. bo przeprowadzilismy sie i od razu w ciaze zaszlam.. i tak troszke stracha mam z tym wszystkim.. i nie mamy samochodu i nie wiem kto mnie do szpotala zawiezie :( a karetka jechac mi glupio i za duzy stress :/ :/ :/ grr.. az mnie trzesie na mysl o tym, nie lubie tak.. ja musze miec zawsse wszystko pewne
    Glupio Ci karetka jechać ??? :o a co w tym głupiego kochana ?
    Ja u Mamy w Pl będę rodzic , w swoim szpitalu w którym lezalam po poronieniu bede rodzic i wszystkie znajome chwala co tam rodziły:) na szczęście wielkie
    No i auta nikt u mnie nie ma w domu u Mamy a mam autem do innego miasta właśnie 15 minut drogi tam do szpitala wiec mnie np. Zostaje karetka i nią właśnie bedem jechac jak cos:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ