WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mówicie o dosikiwaniu - a ja jeszcze mam problem z podtarciem pupy... a to dlatego, że brzuch mi przeszkadza i muszę wyginać się na wszystkie strony, aby tam dosięgnąć ;x

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki....jadę podrzucić siore do lekarza, trzymajcie kciuki żebym sie nie rozplynela po drodze ... Tutaj w Wawie jest masakra!!!! A jeszcze wracając trzeba zrobić zakupy...współczuje mojemu mezulkowi pijakowi co prawda, ale tez człowiek....on w te upały pracuje w samochodzie - jest przedstawicielem handlowym ....

relgh371crdcdbv2.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh, ja juz kilka razy syknelam z bolu podczas podcierania bo sie właśnie tak wyginalam i mnie w brzuchu cos zaklulo strasznie :|

iv09hdge6yql001e.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, i nie ma klimy w samochodzie? Ja to bym w swoim zamieszkała najchętniej, bo klima jest i tysiąc razy lepiej się w nim czuję niż w tej duchocie w mieszkaniu :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Fresh, ja juz kilka razy syknelam z bolu podczas podcierania bo sie właśnie tak wyginalam i mnie w brzuchu cos zaklulo strasznie :|
    Kochana no nie można niestety się wyginac na mocno. Ja ostatnio tak przy oglądaniu tylka w spodniach się obrocilam i aż tak samo syknelam . Wspolczuje , ze juz podtarcia problemy robią , ja jako takiego problemu nie mam jeszcze

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    ...współczuje mojemu mezulkowi pijakowi co prawda, ale tez człowiek ....
    Popłakałam sie :P

ZakręconaOna, rah, jaroszka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie od 2 dni upały po 30-35 stopni tez są: (
    Dziś 3 dzień , juz skwar ale ile na termometrze w cieniu nie patrzylam ...
    Na razie urzęduje w sypialni

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Hej, mówicie o dosikiwaniu - a ja jeszcze mam problem z podtarciem pupy... a to dlatego, że brzuch mi przeszkadza i muszę wyginać się na wszystkie strony, aby tam dosięgnąć ;x

To podcieraj sie od tylu... x)

Blondik, polkosia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    To podcieraj sie od tylu... x)
    Kochana przecież to ciężej od tylu wydaje mi się , mnie na etapie gdzie wielkiego brzucha nie mam ciężko do tylu się zwrócić i podetrzec i robię to od przodu starając się nie dojść do ujścia pochwy.

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ciezej, z plecow nic nie wystaje, a zprzodu brzuch wiec wedlug mnie normalnie jak przed ciaza tylko z tylu.. heheh

ss lubi tę wiadomość

• szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kobitki ! Zregenerowalam sie pospalam do 10 a teraz czekam na sniadanko , dziekuje za wczorajsze wsparcie ! Jestescie kochane ! I tak jak mowicie na nastepnym USG juz musi byc wszystko dobrze , pojde wypoczeta na maxa.

Mika doczytalam wieczorem co Twoj mąz wyprawia :( Ale mysle jak Jaroszka warto walczyc moze to jakis przejsciowy kryzys i sie dogadacie , dla was i dla maluszka ! Trzyymaj sie :*

U nas tez goraco , moze rozlozymy basen ? To by bylo fajne :)

Jaroszka oj ja tez wspolczuje kazdemu a nawet robotnika za oknem ktorzy 5 dzien ryja dziury w betonie i podlaczaja czy cos tam robia z woda ... masakra !

Dzis dzien leniuchowania ! ( Mam nadzieje) w brzuszku juz burczy uciekam na sniadanko ! :*

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam u was...
    wczoraj mnie wzielo na przegladanie ubranek.. przygotowalam juz mezowi ubranka na wyjscie ze szpitala i pokazalam gdzie sa hehe..
    I do szpitala komplety przygotowalam, ale torbe mam u mamy i dopiero we wrzesniu mi przywiezie :(

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejkuuuu nadrobić Was to nie lada wyczyn !

Witajcie w ten gorący dzień!!

Ja dziś z mega złym humorem babka mnie tak wkurwiła w nocy że chętnie bym ją przez okno wyrzuciła :/

Jaroszka oby mąż się poprawił myślę, że każdy jest do tego zdolny więc życzę Ci tego jak najbardziej :* Ja też jestem z tych które myślą, że cały świat się potrafi zmienić ale ja się przekonałam w kilku przypadkach, że jest na to szansa....

Co do podcierania się - ja mam ten sam problem jak się wychylę to coś mnie kłuje w brzuchu ahh te uroki ciąży!

<3 Dziś 4 sierpień zostało dokładnie 2 miesiące do terminu porodu <3

Agatka ja mam dzień w dzień taki ból ciągnący jakbym się miała dodatkowo posikać i zazwyczaj jak chodzę to mała napiera na pęcherz bo pytałam gina o to.

rah, agaton, jaroszka lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia toz to toz toz :D
    Co Ci ta Babka zrobiła?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    U mnie od 2 dni upały po 30-35 stopni tez są: (
    Dziś 3 dzień , juz skwar ale ile na termometrze w cieniu nie patrzylam ...
    Na razie urzęduje w sypialni
    To podzielcie sie ta pogoda, nie badzcie sknerusami. :/
    Caly czas was podczytuje tylko nie mam weny aby cos glupiego maznac... Wspolczuje dziewczyny nerwow z mezami... Moj znow sie rozpalil, wkurza mnie to :( bo kasy za wiele nie jest a to kosztuje.
    Jutro powinnam w koncu dostac zwrot podatku, posplacam wszystko, zostanie aby kupic mojemu rumunowi telefon i aparat zanim maly przyjdzie na swiat. Boli mnie ze cala kasa pojdzie w kilka dni i ja jsk zwykle nic nie mam, musze pogadac z mezem ze gdy on dostanie w pazdzierniku to powiniem mi pare tys dac... Nalezy mi sie, zapierdalalam w pracy, to moje wypracowane pieniazki a nie mam butow porzadnych ani kosmetykow :/

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • FreshMm Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Jak ciezej, z plecow nic nie wystaje, a zprzodu brzuch wiec wedlug mnie normalnie jak przed ciaza tylko z tylu.. heheh

No właśnie od tyłu też ciężko, bo trzeba się wygiąć, a wtedy brzuch ciągnie x) Ponadto na boczkach też młody lubi kopać i wciskać swoje części ciała, więc się boję zbytnio przekręcić.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Lexie Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejjjj!!

Szczęśliwa.. nie mogę zrozumieć jak można tak człowieka w szpitalu potraktować!! Chyba widzą kobietę w stresie,martwi się o dziecko a oni czasu na usg nie mają!Pfffff!! Skandal! Ciekawe co by zrobili gdyby się coś stało,wtedy winnych by nie było!Ale się wkurzyłam!
    Co do badania u gina kochanie nie stresuj się,wypocznij,na pewno wszystko będzie w porządku.Mnie też straszyli,że cos jest nie tak z sercem maluszka a okazało się to nieprawdą.Główka do góry!! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:04

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha co do wózka Camarelo właśnie mnie też przeraża ta biała wyściółka w wózku ale kupiłam kocyk i będę kocyk kłaść a dopiero dzidzię bo mimo, że to jest zdejmowane po paru jakiś ulaniach małej będzie to szare a nie białe jak bedę to ciągle prać

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojkolejny raz powtórzę ze jestem szczęśliwa ze jestem u rodziców...w takich sytuacjach człowiek docenia to co miał i to bardzo...o upały mi chodzi...wiec tu choćby było 60stopni na zewnątrz narzekać nie będę...mama narzeka ze jej gorąco i mówię jej ze gdyby posiedziała w moim mieszkaniu w de to by doceniła...

Jaroszka ty niedobroto hehe mezulek pijak haha.

Szczęśliwa mowie ci wczoraj gadaliśmy do 4 na skype wyrzucilam z siebie wszystko, powiedziałam ze ja też chcę czasem poczuć się jak rozkapryszona gowniara teraz w ciąży, a nie ciągle każdego dookoła rozumieć. Tez chce poczuć ta ciążę prócz tego ze chodzę do kibla jak mochery do kościoła. Pisze na telefonie wiec sory za błędy bo nie widzę co pisze a boje się ze mi się skasuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:06

jaroszka lubi tę wiadomość

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, tak sobie myślę, że jeśli dalej pójdzie tak szybko jak u sierpniówek, to za 2 tygodnie zaczną się "rozpakowywać" wrześniówki, a potem my!!! :D

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

‹‹ 1576 1577 1578 1579 1580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ