X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie ja tez nie moge tego zrozumiec ... dlatego wyszlam z tego szpitala i zrobilam wszystko na wlasna reke bo dopiero dzis bym miala usg i sie dowiedziala czy to nie wody .. po 3 dniach , a gin przylozyl tylko ten test na wody 30 sekund i bylo wiadomo , no jak widac da sie ...

Zrobie jak mowisz i nie bede sie denerwowac tylko regenerowac do nastepnej wizyty ! Dziekuje kochana oby bylo jak mowisz <3

Lece wcinac sniadanko , milego dnia :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać :/

W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
    A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce...:/

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać :/

W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
    A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce...:/
    Paskudne babiszony stare, robia po zlosci ! Pamietam moja tez morde darla a jak ktos przyszedl to biedna zaplakana! Kurwiszon ..... Nie chce jej widziec, never !
    O moim dziecku tez nikt nie myslal a ona mnie w ciazy z domu wywalila. Zal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:16

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia chuuuuuuuujowo !!!! rozumiem Cie doskonale ale tez musisz wzisc na poprawkę ze babcia jest starutka juz , nie zostało jej życia wiele i prawnie tez nie myśli w ten sposób co My:)
    Co nie usprawiedliwia faktu ze powinna cicho siedzieć a nie lazi i tlucze rzeczy , może ona cos na bez senność brać powinna jak po nocach nie śpi a później odsypia w dzień ?!

Ejj o jakich wy białych wysciulkach mówicie ? o_O

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Heh, tak sobie myślę, że jeśli dalej pójdzie tak szybko jak u sierpniówek, to za 2 tygodnie zaczną się "rozpakowywać" wrześniówki, a potem my!!! :D
    Kochana kilka wrzesniowek to juz rozpakowane jest:) także wiesz: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok :( okropna osoba, ze sie tak wyraze, a jednoczesnieniby chce dla Ciebie dobrze.

Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny. :(
    A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier.. :( moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to opowiem Wam cos lepszego:)
    Moja Ciocia mieszka z Mama i Babcia i wyobrazcie sobie ze babcia sra do szuflad ze sztuccami , mama mojej ciotki szykuje mięso na obiad a babcia idzie do lodówki i daje cale psu:) hahaha
    Tylko ze ona ma lekko cos z głową . . . ale to i tak masakra co ?!
    Ale one nie chca jej oddać bo wiedza ze za dużo lat nie zostało jej , sama ma 89 chyba o ile pamietam !:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w granderze mialam czerwona wysciolke i ani razu jej nie pralam o, dziecko w zyciu mi nie ulalo w wozku, a nawet jesli to na bluzeczke a nie odrazu na caly wozek nie przesadzajcie ;) :P

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok :( okropna osoba, ze sie tak wyraze, a jednoczesnieniby chce dla Ciebie dobrze.

Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny. :(
    A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier.. :( moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..
    To sknyra pieprzona i nic więcej !!! Zło a nie człowiek ...

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet w Camarelo moim nie mam żadnej białej wysciolki:)
    A mam kolor błękitno szary:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ejj o jakich wy białych wysciulkach mówicie ? o_O
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98df5a4842fc.jpg

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńkie nie ale takie w spacerówce to już potrafi upierdzielić mocno wózek... W ogóle to mnie już przeraża jak będą wyglądać ściany np...

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201508/1438456386_by_sirzooro.jpg?1438462148

Co jest najbardziej przerazajace w ciazy trojaczej?

soraya lubi tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:

Spalic ja na stosie, wiedzme stara ! Szkoda dziadka ze taka zona mu sue trafila i na starosc nic nie ma z zycia nawet swiezego owoca ;(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa tak czytam od kilku dni i sie nadziwić nie moge jak mozna tak olać temat...rozumiem, ze weekend, rozumiem ze nie zalewało Cie po kostki to moze uznali ze to i tak nic takiego, a.e gdzie ludzka uprzejmość? Troche empatii? ty umierasz z nerwów wykręcając sobie najgorsze myśli, a oni nawet usg nie zrobią??ja dzwonię do mojego gina, ktory pracuje tez w szpitalu i za godzinę jestem po usg! Nie wyobrazam sobie tyle czekać i leze w jakimś onsranym, szpitalnym łożku!!!! Juz bym skargę złożyła, ze narażali zycie Twojego dziecka!! No co za matoły...

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A aaaaaa Wiedźma o tym mówisz , no ale to takie male dziecko czym może ci to uwalic ? Mleczkiem które mu się uleje ? To się zapierze a w spacerowce tego nie ma juz wiec lajcik:)
    Ja tam się nie martw ie o nic z takich rzeczy:)
    Rah dokładnie ! Skarga jakas powinna isc

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a9cb07df75a.jpg

Jest :/ i wolałabym, żeby było to w kolorach wózka no ale, albo wygoda albo kolorystyka, grander ma zajebistą kolorystykę ale jak już mówiłam 3 kg więcej to dużo... najwyżej wyjdę z siebie piorąc ten wózek :D

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kochana Ja takiego czegoś nie mam:)
    Ja mam normalnie szara ta część:) wiem bo widziałam wózek juz rozpakowany:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty popatrzeć musisz bo może tylko przy fiolecie lub tego typu kolorach są bo w większości nie ma środka w białym kolorze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem, ja chcę czerwony to są zdjęcia z tej str co mi przysłałaś. Ogólnie to się zastanawiam co za debil daje w standardzie biały środek w wózku :D

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 1577 1578 1579 1580 1581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ