Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie ja tez nie moge tego zrozumiec ... dlatego wyszlam z tego szpitala i zrobilam wszystko na wlasna reke bo dopiero dzis bym miala usg i sie dowiedziala czy to nie wody .. po 3 dniach , a gin przylozyl tylko ten test na wody 30 sekund i bylo wiadomo , no jak widac da sie ...
Zrobie jak mowisz i nie bede sie denerwowac tylko regenerowac do nastepnej wizyty ! Dziekuje kochana oby bylo jak mowisz
Lece wcinac sniadanko , milego dnia :* -
Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać
W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce... -
Nynusia wrote:Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać
W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce...
O moim dziecku tez nikt nie myslal a ona mnie w ciazy z domu wywalila. Zal...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:16
-
Nynusia chuuuuuuuujowo !!!! rozumiem Cie doskonale ale tez musisz wzisc na poprawkę ze babcia jest starutka juz , nie zostało jej życia wiele i prawnie tez nie myśli w ten sposób co My:)
Co nie usprawiedliwia faktu ze powinna cicho siedzieć a nie lazi i tlucze rzeczy , może ona cos na bez senność brać powinna jak po nocach nie śpi a później odsypia w dzień ?!
Ejj o jakich wy białych wysciulkach mówicie ? o_O -
nick nieaktualnyNynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok
okropna osoba, ze sie tak wyraze, a jednoczesnieniby chce dla Ciebie dobrze.
Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny.
A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier..moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..
-
No to opowiem Wam cos lepszego:)
Moja Ciocia mieszka z Mama i Babcia i wyobrazcie sobie ze babcia sra do szuflad ze sztuccami , mama mojej ciotki szykuje mięso na obiad a babcia idzie do lodówki i daje cale psu:) hahaha
Tylko ze ona ma lekko cos z głową . . . ale to i tak masakra co ?!
Ale one nie chca jej oddać bo wiedza ze za dużo lat nie zostało jej , sama ma 89 chyba o ile pamietam ! -
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok
Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny.
A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier..moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenka2 wrote:Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok
-
Szczesliwa tak czytam od kilku dni i sie nadziwić nie moge jak mozna tak olać temat...rozumiem, ze weekend, rozumiem ze nie zalewało Cie po kostki to moze uznali ze to i tak nic takiego, a.e gdzie ludzka uprzejmość? Troche empatii? ty umierasz z nerwów wykręcając sobie najgorsze myśli, a oni nawet usg nie zrobią??ja dzwonię do mojego gina, ktory pracuje tez w szpitalu i za godzinę jestem po usg! Nie wyobrazam sobie tyle czekać i leze w jakimś onsranym, szpitalnym łożku!!!! Juz bym skargę złożyła, ze narażali zycie Twojego dziecka!! No co za matoły...
-
A aaaaaa Wiedźma o tym mówisz , no ale to takie male dziecko czym może ci to uwalic ? Mleczkiem które mu się uleje ? To się zapierze a w spacerowce tego nie ma juz wiec lajcik:)
Ja tam się nie martw ie o nic z takich rzeczy:)
Rah dokładnie ! Skarga jakas powinna iscnenka2 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a9cb07df75a.jpg
Jesti wolałabym, żeby było to w kolorach wózka no ale, albo wygoda albo kolorystyka, grander ma zajebistą kolorystykę ale jak już mówiłam 3 kg więcej to dużo... najwyżej wyjdę z siebie piorąc ten wózek
Robimy drugiego Dziedzica