WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie ja tez nie moge tego zrozumiec ... dlatego wyszlam z tego szpitala i zrobilam wszystko na wlasna reke bo dopiero dzis bym miala usg i sie dowiedziala czy to nie wody .. po 3 dniach , a gin przylozyl tylko ten test na wody 30 sekund i bylo wiadomo , no jak widac da sie ...

Zrobie jak mowisz i nie bede sie denerwowac tylko regenerowac do nastepnej wizyty ! Dziekuje kochana oby bylo jak mowisz <3

Lece wcinac sniadanko , milego dnia :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać :/

W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
    A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce...:/

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Zakrecona toż to chyba bym musiała rozprawkę napisać :/

W skrócie ona ma 90lat i jest zlośliwa do tego stopnia, że chodzi w nocy i się wszystkim co możliwe tłucze bo ona w dzoień śpi a w nocy nie umie już usnąć tak mnie przestraszyła ze wyleciałam i ją zjebałam a ona sie obrazila i zaczela plakac a moja matka co ? powiedziała ze to moja wina bo nie powinnam na nia krzyczec
    A co tam moje zdrowie i malej ? wazne ze babka robi to co chce...:/
    Paskudne babiszony stare, robia po zlosci ! Pamietam moja tez morde darla a jak ktos przyszedl to biedna zaplakana! Kurwiszon ..... Nie chce jej widziec, never !
    O moim dziecku tez nikt nie myslal a ona mnie w ciazy z domu wywalila. Zal...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:16

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia chuuuuuuuujowo !!!! rozumiem Cie doskonale ale tez musisz wzisc na poprawkę ze babcia jest starutka juz , nie zostało jej życia wiele i prawnie tez nie myśli w ten sposób co My:)
    Co nie usprawiedliwia faktu ze powinna cicho siedzieć a nie lazi i tlucze rzeczy , może ona cos na bez senność brać powinna jak po nocach nie śpi a później odsypia w dzień ?!

Ejj o jakich wy białych wysciulkach mówicie ? o_O

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FreshMm wrote:
    Heh, tak sobie myślę, że jeśli dalej pójdzie tak szybko jak u sierpniówek, to za 2 tygodnie zaczną się "rozpakowywać" wrześniówki, a potem my!!! :D
    Kochana kilka wrzesniowek to juz rozpakowane jest:) także wiesz: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok :( okropna osoba, ze sie tak wyraze, a jednoczesnieniby chce dla Ciebie dobrze.

Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny. :(
    A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier.. :( moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to opowiem Wam cos lepszego:)
    Moja Ciocia mieszka z Mama i Babcia i wyobrazcie sobie ze babcia sra do szuflad ze sztuccami , mama mojej ciotki szykuje mięso na obiad a babcia idzie do lodówki i daje cale psu:) hahaha
    Tylko ze ona ma lekko cos z głową . . . ale to i tak masakra co ?!
    Ale one nie chca jej oddać bo wiedza ze za dużo lat nie zostało jej , sama ma 89 chyba o ile pamietam !:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w granderze mialam czerwona wysciolke i ani razu jej nie pralam o, dziecko w zyciu mi nie ulalo w wozku, a nawet jesli to na bluzeczke a nie odrazu na caly wozek nie przesadzajcie ;) :P

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:
    Nynusia, bys widziala moja babke, to dopiero szok :( okropna osoba, ze sie tak wyraze, a jednoczesnieniby chce dla Ciebie dobrze.

Mam niewidomego dziadka z rakiem, a ona mu zaluje np banana kupic bo drogie, a jego leki zostawia dla siebie chociaz on MUSI je brac... w kazde jego urodziny pierdoli.. no dziadek.. twoje oststnie urodziny. :(
    A rente dziadka bierze ktora 4500tys wynosi i nic nie kupuje tylko resztki i zdnite jablka od sasiada wpier.. :( moj biedny dziadzius.. urodzil sie 1 wrzesnia i jak mial 7latek to trafil do obozu.. i mowil mi ze drutem lapali wieworki ehh.. i taka starosc! Jebane niesprawiedliwe zycie..
    To sknyra pieprzona i nic więcej !!! Zło a nie człowiek ...

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet w Camarelo moim nie mam żadnej białej wysciolki:)
    A mam kolor błękitno szary:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ejj o jakich wy białych wysciulkach mówicie ? o_O
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/98df5a4842fc.jpg

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleńkie nie ale takie w spacerówce to już potrafi upierdzielić mocno wózek... W ogóle to mnie już przeraża jak będą wyglądać ściany np...

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201508/1438456386_by_sirzooro.jpg?1438462148

Co jest najbardziej przerazajace w ciazy trojaczej?

soraya lubi tę wiadomość

• annggela Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenka2 wrote:

Spalic ja na stosie, wiedzme stara ! Szkoda dziadka ze taka zona mu sue trafila i na starosc nic nie ma z zycia nawet swiezego owoca ;(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa tak czytam od kilku dni i sie nadziwić nie moge jak mozna tak olać temat...rozumiem, ze weekend, rozumiem ze nie zalewało Cie po kostki to moze uznali ze to i tak nic takiego, a.e gdzie ludzka uprzejmość? Troche empatii? ty umierasz z nerwów wykręcając sobie najgorsze myśli, a oni nawet usg nie zrobią??ja dzwonię do mojego gina, ktory pracuje tez w szpitalu i za godzinę jestem po usg! Nie wyobrazam sobie tyle czekać i leze w jakimś onsranym, szpitalnym łożku!!!! Juz bym skargę złożyła, ze narażali zycie Twojego dziecka!! No co za matoły...

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A aaaaaa Wiedźma o tym mówisz , no ale to takie male dziecko czym może ci to uwalic ? Mleczkiem które mu się uleje ? To się zapierze a w spacerowce tego nie ma juz wiec lajcik:)
    Ja tam się nie martw ie o nic z takich rzeczy:)
    Rah dokładnie ! Skarga jakas powinna isc

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a9cb07df75a.jpg

Jest :/ i wolałabym, żeby było to w kolorach wózka no ale, albo wygoda albo kolorystyka, grander ma zajebistą kolorystykę ale jak już mówiłam 3 kg więcej to dużo... najwyżej wyjdę z siebie piorąc ten wózek :D

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej kochana Ja takiego czegoś nie mam:)
    Ja mam normalnie szara ta część:) wiem bo widziałam wózek juz rozpakowany:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ty popatrzeć musisz bo może tylko przy fiolecie lub tego typu kolorach są bo w większości nie ma środka w białym kolorze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem, ja chcę czerwony to są zdjęcia z tej str co mi przysłałaś. Ogólnie to się zastanawiam co za debil daje w standardzie biały środek w wózku :D

3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 1577 1578 1579 1580 1581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ