WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Asia, jak czytałam o przepuklinie pępkowej to tam właśnie było info, że boli pępek przy niej. Ale może to po prostu jakieś rozciąganie albo pępek Ci wypycha?

Aska to chyba tak jak Polkosia pisze....pępek nam wypycha, bo ja tez czasem odczuwam takie cus.

relgh371crdcdbv2.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam niskie ciśnienie przy siku... Idę cos dobrego wszamac i pod prysznic. Dzis mam szczepionkę u lekarza na tzw. Wooping cough - ksztusnice czy cos takiego. Nadrobię po poludniu jak wrócę ;)

wnid9vvjodizjocx.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za odpowiedzi, mnie to strasznie denerwuje bo od za małego ciśnienia mam za przeproszeniem zadek zasikany za każdym razem...sproboje sobie dzis unieść brzuch i zobaczę czy to ma jakos wpływ na strumyk :D

iv09hdge6yql001e.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no obczaiłam ;) I po tym jak napisałam, że Koteł piękny to zobaczyłam, że jest i drugi ;)

A ja przed chwilą się wkurwiłam na mojego... jak przyjedzie z pracy to się zdziwi. No ale chuj! Ile można powtarzać jedno i to samo? Wiecie co? gdyby nie ta jedna rzecz, o która go proszę już od ok dwóch lat to byłby facetem idealnym, ale ideałów niestety nie ma. Tyle w temacie!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    W kategorii B też nie mamy ;/ Ja robiłam przed wyjazdem do UK ale zawaliłam jazdy z nerwów :P Do szpitala zawiezie mnie mama mieszka 5 minut piechota ode mnie i nie pracuje ;) Do szpitala autem tez mamy jakieś 5 minut więc w ogóle nie ma stresu, ale mój B. coś śpiewał, że pójdzie na prawko w przyszłym roku ;)

Wlasnie widziałam, ze garbuski to Twoja druga miłość :)
    Ja dopiero za 5 razem zdałam prawko, tak sie stresowalam na mieście no masakra!!!! Wiec sie nie martw dasz radę w swoim czasie, ale warto miec jednak, duże ułatwienie.

Jeszcze wracając do synów anarchii to tak JAX i CHIBBS to zdecydowanie moi faworyci...mrau!!!! Szkoda, ze juz sie serial skończył....zajebisty był! Tez z mężem oglądałam.

relgh371crdcdbv2.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Tez mam niskie ciśnienie przy siku... Idę cos dobrego wszamac i pod prysznic. Dzis mam szczepionkę u lekarza na tzw. Wooping cough - ksztusnice czy cos takiego. Nadrobię po poludniu jak wrócę ;)
    Krztusiec, tez mam to mieć.

3i496iye8v37prd8.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    A no obczaiłam ;) I po tym jak napisałam, że Koteł piękny to zobaczyłam, że jest i drugi ;)

A ja przed chwilą się wkurwiłam na mojego... jak przyjedzie z pracy to się zdziwi. No ale chuj! Ile można powtarzać jedno i to samo? Wiecie co? gdyby nie ta jedna rzecz, o która go proszę już od ok dwóch lat to byłby facetem idealnym, ale ideałów niestety nie ma. Tyle w temacie!

Wiedźma!!! Skąd ja to znam....

relgh371crdcdbv2.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie na SR mówili żeby przy sikaniu starać się unosić brzuch do góry rękami, wtedy Maluch podchodzi do góry i można się wysikać.

ZakręconaOna, annggela, Bąbelek lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania no właśnie:)
    Ana u mnie tez słabo czasami , czasami samo poleci mocniej a czasami poleci mocno jak długo nie sikalam:) różnie przeróżnie

Muffinka jednak się zdecydowalas na ta szczepionkę ? Wiedźma tez bedziesz szła ?
    Bo u mnie tez ma być podana teraz na wizycie w piątek lub we wtorek ale ja się nie zgodze na nią .

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Agania no właśnie:)
    Ana u mnie tez słabo czasami , czasami samo poleci mocniej a czasami poleci mocno jak długo nie sikalam:) różnie przeróżnie

Muffinka jednak się zdecydowalas na ta szczepionkę ? Wiedźma tez bedziesz szła ?
    Bo u mnie tez ma być podana teraz na wizycie w piątek lub we wtorek ale ja się nie zgodze na nią .
    Ja na początku czytałam ile dobrego może dać taka szczepionki i się zdecydowałam.

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.altrak24.co.uk/camarelo-sevilla/
    Wiedźma proszę:)

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem tylko tyle co nawet lekarka w UK mówiła mi ze ta szczepionka zabezpiecza dziecko do momentu podania jemu własnej szczepionki , Ja się jednak boje w ciąży cokolwiek takiego przyjmować . Ja się nie zdecydowalam ale jak W wy chcecie to pewnie:) spoczko , zapytalam tylko:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gdzieś było n/t pozbywania się obleśnych muszek z domu. Do tej pory mieszkaliśmy na 5 lub 8 piętrze i tam nie było nigdy problemu z nimi, bo nie dolatywały, ale wczoraj ja patrzę w sypialni na sufit, a tam CZARNO! Coś obrzydliwego!! L oczywiście chciał pozabijać (i to robił), sufit jest upierdzielony przez to. Jak się pozbyć tego cholerstwa?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona kurcze a macie ta farbę zmywalna ? Zse można czyścić ? Bo jak nie to lipa i chyba jedynie odmalowanie
    A na muszki to są specjalne spreje w sklepach i spsikac cały sufit i może ramy okien by nie wlazilo nie wiem szczerze pwiiedziawszy jak ci za mocno pomoc bo sama problemu takiego nie miałam: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się cos kojarzy ocet jablkowy, ze sie w nim topią ale glowy sobie nie utnę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:12

iv09hdge6yql001e.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, raczej na pewno mamy zmywalną, L będzie czyścił pewnie. Już myślimy o moskitierze, ale kurde to by trzeba było i w salonie wsadzić chyba :/ W życiu czegoś takiego nie miałam i nie widziałam. Obleśne..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręt - dzięki na ebayu jest taka sama cena, a co do kolorów za dopłata to myślałam, że będę mogła tę biel w środku czymś zastąpić bo się jej boję, wolałabym żeby ni było tam biało bo jak sobie pomyślę tych plamach, które dziecko porobi to aż mnie skręca z "zachwytu" :D

3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Zakręcona, raczej na pewno mamy zmywalną, L będzie czyścił pewnie. Już myślimy o moskitierze, ale kurde to by trzeba było i w salonie wsadzić chyba :/ W życiu czegoś takiego nie miałam i nie widziałam. Obleśne..
    Hehe ja już zapomniałam co to muchy i komary :0 jak mi tu wleci czasem jedna mucha to jestem w szoku a i latają one jakoś tak dziwacznie jakby były nachlane więc utłuc taką bardzo łatwo.

3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Zakręt - dzięki na ebayu jest taka sama cena, a co do kolorów za dopłata to myślałam, że będę mogła tę biel w środku czymś zastąpić bo się jej boję, wolałabym żeby ni było tam biało bo jak sobie pomyślę tych plamach, które dziecko porobi to aż mnie skręca z "zachwytu" :D
    Wiesz co , tam jest telefon trzeba zadzwonić i zapytać się o zmianę koloru jakiegoś na taki jaki ty chcesz a np. Właśnie nie ma na stronie:) może zaproponują cos innego . Moja Tesciowa z Pl zamawiala mi do Pl do mamy i dzwoniła pytala o inne kolory z ciekawości to kazali podać jaki bym chciała albo na meila kolory wrzucić i oni uszyja nowy wózek ale 30 dni muszę czekać .
    Ale my mieliśmy decyzje co do koloru juz wczesniej podjęta także problemu nie było:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Hehe ja już zapomniałam co to muchy i komary :0 jak mi tu wleci czasem jedna mucha to jestem w szoku a i latają one jakoś tak dziwacznie jakby były nachlane więc utłuc taką bardzo łatwo.
    W Anglii właśnie to samo ! Nie dość ze rzadko te male się zdarzają a raczej te większe" krowy " to jak narabane latają ,mój D wczoraj 2 zabił w domu i spokój .

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1575 1576 1577 1578 1579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ