Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Asia, jak czytałam o przepuklinie pępkowej to tam właśnie było info, że boli pępek przy niej. Ale może to po prostu jakieś rozciąganie albo pępek Ci wypycha?
Aska to chyba tak jak Polkosia pisze....pępek nam wypycha, bo ja tez czasem odczuwam takie cus. -
A no obczaiłam
I po tym jak napisałam, że Koteł piękny to zobaczyłam, że jest i drugi
A ja przed chwilą się wkurwiłam na mojego... jak przyjedzie z pracy to się zdziwi. No ale chuj! Ile można powtarzać jedno i to samo? Wiecie co? gdyby nie ta jedna rzecz, o która go proszę już od ok dwóch lat to byłby facetem idealnym, ale ideałów niestety nie ma. Tyle w temacie!Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:W kategorii B też nie mamy ;/ Ja robiłam przed wyjazdem do UK ale zawaliłam jazdy z nerwów
Do szpitala zawiezie mnie mama mieszka 5 minut piechota ode mnie i nie pracuje
Do szpitala autem tez mamy jakieś 5 minut więc w ogóle nie ma stresu, ale mój B. coś śpiewał, że pójdzie na prawko w przyszłym roku
Wlasnie widziałam, ze garbuski to Twoja druga miłość
Ja dopiero za 5 razem zdałam prawko, tak sie stresowalam na mieście no masakra!!!! Wiec sie nie martw dasz radę w swoim czasie, ale warto miec jednak, duże ułatwienie.
Jeszcze wracając do synów anarchii to tak JAX i CHIBBS to zdecydowanie moi faworyci...mrau!!!! Szkoda, ze juz sie serial skończył....zajebisty był! Tez z mężem oglądałam. -
Muffinka1019 wrote:Tez mam niskie ciśnienie przy siku... Idę cos dobrego wszamac i pod prysznic. Dzis mam szczepionkę u lekarza na tzw. Wooping cough - ksztusnice czy cos takiego. Nadrobię po poludniu jak wrócęRobimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:A no obczaiłam
I po tym jak napisałam, że Koteł piękny to zobaczyłam, że jest i drugi
A ja przed chwilą się wkurwiłam na mojego... jak przyjedzie z pracy to się zdziwi. No ale chuj! Ile można powtarzać jedno i to samo? Wiecie co? gdyby nie ta jedna rzecz, o która go proszę już od ok dwóch lat to byłby facetem idealnym, ale ideałów niestety nie ma. Tyle w temacie!
Wiedźma!!! Skąd ja to znam.... -
Agania no właśnie:)
Ana u mnie tez słabo czasami , czasami samo poleci mocniej a czasami poleci mocno jak długo nie sikalam:) różnie przeróżnie
Muffinka jednak się zdecydowalas na ta szczepionkę ? Wiedźma tez bedziesz szła ?
Bo u mnie tez ma być podana teraz na wizycie w piątek lub we wtorek ale ja się nie zgodze na nią . -
ZakręconaOna wrote:Agania no właśnie:)
Ana u mnie tez słabo czasami , czasami samo poleci mocniej a czasami poleci mocno jak długo nie sikalam:) różnie przeróżnie
Muffinka jednak się zdecydowalas na ta szczepionkę ? Wiedźma tez bedziesz szła ?
Bo u mnie tez ma być podana teraz na wizycie w piątek lub we wtorek ale ja się nie zgodze na nią .Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja wiem tylko tyle co nawet lekarka w UK mówiła mi ze ta szczepionka zabezpiecza dziecko do momentu podania jemu własnej szczepionki , Ja się jednak boje w ciąży cokolwiek takiego przyjmować . Ja się nie zdecydowalam ale jak W wy chcecie to pewnie:) spoczko , zapytalam tylko:)
-
Dziewczyny, gdzieś było n/t pozbywania się obleśnych muszek z domu. Do tej pory mieszkaliśmy na 5 lub 8 piętrze i tam nie było nigdy problemu z nimi, bo nie dolatywały, ale wczoraj ja patrzę w sypialni na sufit, a tam CZARNO! Coś obrzydliwego!! L oczywiście chciał pozabijać (i to robił), sufit jest upierdzielony przez to. Jak się pozbyć tego cholerstwa?
-
Zakocona kurcze a macie ta farbę zmywalna ? Zse można czyścić ? Bo jak nie to lipa i chyba jedynie odmalowanie
A na muszki to są specjalne spreje w sklepach i spsikac cały sufit i może ramy okien by nie wlazilo nie wiem szczerze pwiiedziawszy jak ci za mocno pomoc bo sama problemu takiego nie miałam: ( -
Zakręt - dzięki na ebayu jest taka sama cena, a co do kolorów za dopłata to myślałam, że będę mogła tę biel w środku czymś zastąpić bo się jej boję, wolałabym żeby ni było tam biało bo jak sobie pomyślę tych plamach, które dziecko porobi to aż mnie skręca z "zachwytu"Robimy drugiego Dziedzica
-
zakocona wrote:Zakręcona, raczej na pewno mamy zmywalną, L będzie czyścił pewnie. Już myślimy o moskitierze, ale kurde to by trzeba było i w salonie wsadzić chyba
W życiu czegoś takiego nie miałam i nie widziałam. Obleśne..
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Zakręt - dzięki na ebayu jest taka sama cena, a co do kolorów za dopłata to myślałam, że będę mogła tę biel w środku czymś zastąpić bo się jej boję, wolałabym żeby ni było tam biało bo jak sobie pomyślę tych plamach, które dziecko porobi to aż mnie skręca z "zachwytu"
Ale my mieliśmy decyzje co do koloru juz wczesniej podjęta także problemu nie było:) -
WiedźmaMaKota wrote:Hehe ja już zapomniałam co to muchy i komary :0 jak mi tu wleci czasem jedna mucha to jestem w szoku a i latają one jakoś tak dziwacznie jakby były nachlane więc utłuc taką bardzo łatwo.