Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Mój też panienka ale się nie rzuca o światło
a tak serio to kiedy urodziny? Mój 14.09.
A panienka z niego straszna, lampka nocna mu przeszkadza, światło z tableta tez....nie zaśnie jak coś mu sie pali...dziwny człek, no ale cóż za takiego wyszłamWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny, czy macie czasami takie parcie silne na pęcherz, idziecie do kibelka a tam ani kropelki? Mam tak od wczoraj, co troche, najgorzej jest podczas chodzenia
Ja tak mam. Wczoraj wróciłam ze spaceru i myślałam, że mi pęcherz pęknie i nic nie poleciało. To posiedziałam chwilę i poszło kilka kropel. -
jaroszka wrote:Wiedzma urodziny zaraz, bo 26 sierpnia....30 stka
A panienka z niego straszna, lampka nocna mu przeszkadza, światło z tableta tez....nie zaśnie jak coś mu sie pali...dziwny człek, no ale cóż za takiego wyszłamnajlepiej to jak już kupię szumisia to nie będzie Hani tylko Diabła
albo będziemy kupować dwa
Mój teraz 35... ech jak go poznałam to był piękny i młody i jeszcze nie miał prawie w ogóle siwych włosówa teraz Jest już tylko piękny
ale włosy to ma piękne
prawie jak Markowski tylko więcej ilościowo a mniej siwych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 08:45
aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
agania wrote:Ja tak mam. Wczoraj wróciłam ze spaceru i myślałam, że mi pęcherz pęknie i nic nie poleciało. To posiedziałam chwilę i poszło kilka kropel.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Czesc !
aaatkaa ja mam tak bardzo czesto i wtedy tez czuje , ze to maly glowka kreci .
Szczeliwa_mamusia ty kochana to sie nie martw na zas . To pewnie winna Twojego zdenerwowana i przemeczona . Opocznij ten ostatni tydzien pobytu , a napewno kolejne usg wyjdzie juz prawidlowo
Jaroszka ja tez szukalam i postawilam na nature . W przyszlym tygodniu jedziemy do tesciowej , a tam sa piekne pola slonecznikowe i winogronowe , plyie piekay strumyk , wiec moze cos zdzialamy .
Ja to dzisiaj jestem padnieta . Co godzine wtawalam siusiu . Teraz Was rozumien ,ze tak na to sie skarzylyscie . Meczace to strasznie.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Blondik, żadnych kosztów, tylko nie wszystkie apteki to honorują. Ja sobie zrobiłam zakupy na stronie doz.pl, tzn tam nawkladalam do koszyka, i wybrałam opcje odbioru w aptece ktora jest blisko mnie. Tam dalam kartę, pani ja zeskanowala i zakupy moje
-
jaroszka wrote:Wiedźma no no włosów by mu nie jedna pozazdrościła .... Fajny chłop ! Motocyklista?
Ale lubimy oboje
tylko żadne z nas nie ma prawka
ja mu zazdroszczę chociaż mam dłuższe
jaroszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej dziewczyny, ja mam od kilku dni taki dziwny ból,w okolicach pepka,w sumie nad nim,jakby mi się rozrywala skóra ale ram od środka,nie wciąż kilka razy dziennie,ale to strasznie denerwujące i boli,miała tak któraś? Pytałam na fb czy jest ktoś z Wrocławia, ale może tu wad więcej zaglada, szukam dobrej jakości usg 3d,bo będę tam w przyszłym tygodniu, chyba...wczoraj dostałam od małej pierwszy raz po zebrach, niepowiem żeby było miłe,ostatnio wogole sobie tam disco urządza coraz częściej i czuje ja wszędzie, a brzuch wygląda jakby w środku był alien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 09:04
-
Lojka ja juz mam umówiony termin z fotografem początkującym of kors, bo ja lubię wspierać młode talenty
Bedzie sesja czarno- biała intymna w studio, a druga czesc w plenerze, gdzieś moze w sadzie z jablonkami....pomyślelojkalojka, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Noooooo tylko taki bez motocykla
Ale lubimy oboje
tylko żadne z nas nie ma prawka
ja mu zazdroszczę chociaż mam dłuższe
Haha ok a szkoda, bo bardzo dobrze by sie prezentowałz reszta Wy oboje!
Planujecie zrobić prawko na motor?
Ja tez lubię chopperki ( chyba tak to sie pisze) scigacze juz nie...boje sie aaaaa i oglądałam sons of anarchy mogłam patrzeć na tych flejtuchow godzinami, tak mnie kręcąhihi tylko ciiii maz by mi dał....
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość