Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojej MAMY (edytowane)przyjaciółki szwagier jest ginem, byłam u niego przed wyjazdem, niestety napisałam mu, że jeśli nie zrobi badań do środy ona przedstawi mu sprawę, że utrudnia mi to wszystko, a on złoży papiery w szpitalu, że ojciec jest nieznany (nie wiem czy tak się da, ale blefuje bo nic innego nie działa), bo w innym wypadku nie zrobią mi dodatkowych badań itd. Odpowiedział, że nie wie co się ze mną dzieje i jak wróci jego dawna żona to niech sie odezwie. AMEN
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 23:29
-
Grubo pojechalas! Mika przeciez on głupi nie jest...domyśla sie, ze blefujesz...ale z drugiej strony co sie dzieje?! W ciazy kurwa jesteś i masz prawo zachowywać sie inaczej, nawet irracjonalne!!!!
Ale napisz mu, ze " jego dawna żona prosi o wykonanie badania, które powinien wykonać pilnie, bo dotyczy waszego wspólnego dziecka...."ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Mikus, ale to Twój maz! Ty jesteś mądra dziewuszka i nie wierze, ze mogłas sobie wziąć głupka za męża! Poprostu musisz go sobie wychować, bo chłopak trochę nie ogarnia i błądzi....wierze, ze da sie to naprawić! A weź sie w ogóle przestań do niego odzywać !