Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:no jak zdjecia brzuszka robiłąm z każdej strony co się śmiałyście ze mnie
może nie było widać na zdj, apropos zdjecia miałaś wysłać mi zdjecie kremu
Może na necie znajdę i co linka wrzuce szybciej będzie niż zanim duszę swój tyłek słoniowaty na piętro: p -
Blondik nie martw sie na pewno poleci , ja sie ostatnio cieszylam bo pociekly 3 kropelki i potem cisza teraz tez sucho jak na saharze
Polkosia super milego wieczorku :*
Arielka wow , no to niezleTeraz juz wszystko jasne hehe
Wstaw fotke koniecznie lozeczka
ale skrobiecie ohoho dobrze ze wrocilam i sobie zajrzalam do was
Ja bylam auto dac do mechanika , pozniej pojechalam po witaminki do apteki i kupilam sobie w sklepie leginsy fajne obcisle ( na nogach oczywiscie) a co , trzeba byc sexiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:19
Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Co do łóżeczka, to dowiedzieliśmy się, że niestety moje łóżeczko zrobione własnoręcznie przez dziadka, w którym ja spałam, a potem brat stryjeczny, niestety zaginęło w akcji po oddaniu rodzinie na wsi. Nikt tam nie wie komu pożyczył i kto nie oddał, i pewnie dupki spalili po prostu albo oddać nie chcą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 18:24
-
zakocona uuu no to niezle ... szkoda takie lozeczko to super sprawa a jaka pamiatka ah jeszcze po Tobie lozeczko !
Wiecie co dzis uslyszlaam , ze mnie widac ! Tato mowi dzis ze z dnia na dzien sie zmieniam i widac brzuchol , hiihi sie doczekalam i ja
Uciekam na lody bede znow nadrabiac druga ture wieczorkiembuziaki :*
Nynusia, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Ola, mi z kolei cukry zaczęły się normować. Odkąd jem ten swój chleb i kaszę lub ryż na obiad, cukry po posiłku 90-110. Ulżyło mi, bo już się bałam zastrzyków. Dziś odebrałam wyniki moczu: ketonów i glukozy brak
Z drugiej strony waga mi się zatrzymała i martwię się o małego, by rósł odpowiednio...
PS Czasem też mam ochotę zgrzeszyć, tym bardziej, że i mi apetyt dopisuje
Magnosia, ja przez pierwszy miesiąc schudlam 2 kg, ale dr powiedziała, ze jest ok;) jak to określiła: "ten maly " pasożyt " i yal weźmie to, czego bedzie potrzebował"wiec niczym sie martw!
Magnosia, ola.321 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Magnosia wrote:Ola, mi z kolei cukry zaczęły się normować. Odkąd jem ten swój chleb i kaszę lub ryż na obiad, cukry po posiłku 90-110. Ulżyło mi, bo już się bałam zastrzyków. Dziś odebrałam wyniki moczu: ketonów i glukozy brak
Z drugiej strony waga mi się zatrzymała i martwię się o małego, by rósł odpowiednio...
PS Czasem też mam ochotę zgrzeszyć, tym bardziej, że i mi apetyt dopisuje
Magnosia, ja przez pierwszy miesiąc schudlam 2 kg, ale dr powiedziała, ze jest ok;) jak to określiła: "ten maly " pasożyt " i yal weźmie to, czego bedzie potrzebował"wiec niczym sie martw!
[/url]
[/url]
-
Arielka a jaki kupiłaś laktator? Prześlij linka jak możesz
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
U mnie problem się zaczął bo zaczęłam jeść wszystko (białą mąkę, pierogi np. z jagodami, truskawkami, schabowe, śmietanę, ziemniaki, ryż biały). Dalej tylko nie jem masła i jasnego pieczywa a poza tym to wszystko tylko trochę mniejsze porcje, no bo już miałam dość tego "jałowego" jedzenia.
Więc muszę trochę bardziej przypilnować produktów IG jak wcześniej i będzie git.
Ze śniadaniami nie mam problemów tylko jak zaszaleję z obiadkami.
jacusianka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Majaaa wrote:Arielka a jaki kupiłaś laktator? Prześlij linka jak możesz
kupiłam lovi prolactis o taki http://www.smyk.com/lovi-prolactis-laktator-elektroniczny-dwufazowy-5-501,p1066498866,swiat-niemowlaka-p?gclid=CjwKEAjwxYGuBRCtoqjkrIPDqDwSJAAnd-rC58iKKTq0TywcfkbK_sEG0tiBSD5dpUNjk3peXD_3cRoCpm7w_wcB tylko że używany na allegro. można znaleźć dużo taniej a jego plusem jest to ze można go stosowac jako elektroniczny lub reczny wg potrzeb no i jest dwufazowy wiec moze służyć także jako pobudzenie piersi do produkcji pokarmu jesli na poczatku bedzie z tym problem.Majaaa lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:U mnie problem się zaczął bo zaczęłam jeść wszystko (białą mąkę, pierogi np. z jagodami, truskawkami, schabowe, śmietanę, ziemniaki, ryż biały). Dalej tylko nie jem masła i jasnego pieczywa a poza tym to wszystko tylko trochę mniejsze porcje, no bo już miałam dość tego "jałowego" jedzenia.
Więc muszę trochę bardziej przypilnować produktów IG jak wcześniej i będzie git.
Ze śniadaniami nie mam problemów tylko jak zaszaleję z obiadkami.
ola.321 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]