Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
U mnie dziś pracowity dzień - wysprzątałam całe mieszkanie, zrobiłam porządek na balkonie i teraz właśnie na nim siedzę. Idealna temperatura. Muszę tylko kupić jakiś komplet ogrodowy do siedzenia.
Mnie Wasze przeklinania nie przeszkadzają, umykają w słowie pisanym. Za to nienawidzę jak ktoś przy mnie bluźni.
Ja laktator kupię elektryczny, ale raczej z Aventu - ma podobne opinie niż Lovi, choć ten ma przewagę, że ma też ręczny. Ja już kupiłam szklane butelki z Aventu stąd moja decyzja
-
My po basenie odpoczywamy bo jestem padnięta
chodziłam po targu za koszulą ciążowa czy do karmienia. Jak kto woli. Na słońcu nie dałam rady nawet z wodą. Butle w pół godziny wypilam. Obok basen odkryty to poszliśmy z R. O jej jak wspaniale było w tej wodzie..
Nie nadrabiam bo za dużo. Bez urazy. Idę chyba w kimę -
nick nieaktualnyHej! Wpadam tylko na chwileczkę... dziś miałam wizytę, wszystko jest dobrze, a mój klopsik waży już 1835 g
A oto i moja córeczka
Jutro będę Was nadrabiaćzakocona, Magnosia, ola.321, PauLLa, Mikejla, ZakręconaOna, aanaa, annggela, Muffinka1019, jaroszka, Nynusia, onka, paula1, polkosia, agaton, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość
-
Ola, to super. Jeśli jesz niemal wszystko, to Twoje cukry są ok. Ja raz po bułce żytniej miałam 170. Muszę się więc bardzo pilnować. Ty się troszkę przypilnujesz tylko i będzie idealnie
Jacusianka, ja też 3 kg schudłam, a teraz waga stoi. Zauważam też u siebie mniejszy cellulit. Są więc też plusy tej naszej cukrzycyChoć oczywiście wolałabym jej nie mieć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 20:04
ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Estrella śliczna
Hmmm ja mogę napisać że w sumie huyowy był dziś basen. Młoda R płynęła dla popisu a ja jakoś do R i obok a ta jebnęła mnie nogą w brzuch. Kurwa jaka byłam zła. Oczywiście żadnego przepraszam ani nic tylko "ja?nic nie zrobilam" wtf? Szwagier R patrzył jak na idiotke a ja ulubione miejsce kopniaczkow Synka sprawdzałam. Jutro rano wizyta więc zobaczymy co i jak. Normalnie obce nic nie zrobi a takie dzikie się przyczepi i bach. Wszystko się może stać.estrella lubi tę wiadomość
-
Magnosia - no mam nadzieję że tak będzie... no chyba że dopada mnie kryzys po 30 tyg że cukry bardziej wariują. Muszę faktycznie wrócić do cukrzycowych obiadków i zobaczę czy się poprawi
.
Swoją drogą faktycznie jem wszystko i cukry max 145 raz na jakiś czas - ale jak norma do 120 to przekraczam jednak sporo. Muszę opanować apetyt na pyszności. Zaczynam od zaraz
.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:no wlasnie ja nie dostaje żadnych opisów więc to co gin powiedział to wzieliśmy pod uwagę
ale to nic bo w sumie to mi wszystko jedno ile mały waży oby rosł zdrowo
Która z Was wypytywała mnie czy już zamówiłam łóżeczko na allegro? bo dziś doszło i pewnie dziś mężyk je skręci więc będę mogła dać znać jak się prezentuje:) przyszedł dziś też laktator i kombinezon zimowy jupi
Arielka bardzo mi sie podoba to Twoje łóżeczko i jest w rewelacyjnej ceniie, do tego z materacem, szuflada !!!
Prośba żebyś opisała czy wszystko zgodnie z oczekiwaniami,a i mogłabys podotykania ten materac? Twardy jest w miarę?