Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika a no co Ty myslalas hihi
Jaroszka jest na czym oko zawiesić nie ma co: D chociaż tez nie mój typ .
Mój typ to taki http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c8fd023f75a.jpg
Mój skarb mięśniak ! :p
A Ja jem kanapeczke z serkiem topionym ala łosoś norweski z koperkiem i normalnie kawałki łososia i kopru:) i popijam herbatke czarna ta co dziś kupilam mniaaamNynusia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jaroszka właśnie ogladam !
Miłego wieczoru laska :*
Mika kup pampersiaka hihi , Ja na dziś tez powinnam mieć i co doo magnezu wzielam dziś 2x1 ale chyba na noc jeszcze jedna wezme bo cos mi dziś twardnieje za często ...tzn najbardziej jak siusiam i wstaje z WC to nagle taki kamień
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Arielka bardzo mi sie podoba to Twoje łóżeczko i jest w rewelacyjnej ceniie, do tego z materacem, szuflada !!!
Prośba żebyś opisała czy wszystko zgodnie z oczekiwaniami,a i mogłabys podotykania ten materac? Twardy jest w miarę?
ok jutro dam znać i opiszę wszystko -
Nynusia mnie tez tak straszyli ale Ja im nie wierze bo każda ciąża jest inna , podobno na sam koniec fakt większy ucisk tak jak na poczatku na pęcherz jest ale nie koniecznie ze wszystkie nocki juz będą zarwane:)
Ja zauwazylam jak mam niewygodne łóżko tak jak w salonie za twarde jak na spanie w ciąży a bez ciąży bajecznie śpi mi się na nim to w ciąży jest źle i muszę mieć materac jak w sypialni i tam przesypiam nocke -
Dziewczyny potem Was nadrobie jak juz bede lezala w lozeczku po kapieli
Ja dzisiaj bylam u lekarza , bo myslalam , ze mam infekcje pecherza . Zaczelo sie w nocy , a juz jak bylam pracy to co 3 min do WC latalam . Lekarz dal skierowanie na badanie i po wynikach mam wziasc antybiotyk . Oczywiscie wyniki pewnie jutro .Narazie tak jakby sie uspokoilo , pije duzo i mam nadzieje , ze samo przekdzie . Ale co chcialam napisac . Jak weszlam do gabinetu to lekarz pyta z czym przyszlam . No to mowie ,ze mam chyba infekcje . On cos tak klikal w kompie , zadal jeszcze kilka pytan i miedzy innymi takie czy jest pani w ciazy ? No oczy zrobilam i mowie jak widac - tak . Zatkalo mnie.
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakrecona ja nie tyle siusiu bo ostatnio mi się to nawet uspokoiło chodzę około 3 razy w nocy ale nie mogę się ułożyć tak mnie boli, tak mnie gniecie i zaczym znajdę jakąś pozycję i usne to mi noga dretwieje no czuje się jak staruszka hihi
a widzisz u mnie na twardym łóżku lepiej się śpi a na drugim troszkę miększym nie ma mowy bo tym bardziej mnie wszystko boli
-
A co do lekarza to po prostu może jakiś nieogarniety był.
Wiecie ci mnie w ogóle dziś spotkało ?!
Poszłam do Kauflanda siusiu a jak wchodziłam to szła sprzataczka a ona leci do mnie i mnie zatrzymuje i mówi "proszę poczekać ja najpierw umyje toaletę żeby mogła Pani swobodnie wejść " jak.mi miło się bardzo zrobiłoMagnosia, szczesliwa_mamusia21, polkosia, agaton, agania, estrella lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:hej Dziewczyny
do słodkich mamuś - chyba sobie za bardzo pozwalam ostatniomam taki apetyt że szok! i szczególnie na obiad lub kolację przekraczam 120 (oczywiście nie codziennie ale bywa że mam 130-kilka i raz miałam 145
)
Czy tylko ja tak mam??
a ja zaczynałam na ovu ale od wątków dla mamuś które poroniły, więc na belly się tylko przeniosłam
zakocona - bardzo fajny pomysł z tym umieszczeniem tabelki na pierwszej stronie, tylko czy tak się da zrobić??
A Małgorzatka się udziela na FB? a obiecywała że nigdzie z tego wątku się nie wybiera. Mało tego martwiłam się o nią co się dzieje przez długi czas...
A powiedzcie co u Misiowej?