X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tez oglądam może uda się zasnąć dzisiaj normalnie...może zakupie pampersy nie będę chodziła co pół godziny tylko co godzinę

ZakręconaOna, agania lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika a no co Ty myslalas hihi
    Jaroszka jest na czym oko zawiesić nie ma co: D chociaż tez nie mój typ .
    Mój typ to taki http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c8fd023f75a.jpg
    Mój skarb mięśniak ! :p

A Ja jem kanapeczke z serkiem topionym ala łosoś norweski z koperkiem i normalnie kawałki łososia i kopru:) i popijam herbatke czarna ta co dziś kupilam mniaaam

Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde ale rozbudowany

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka właśnie ogladam ! :D
    Miłego wieczoru laska :*

Mika kup pampersiaka hihi , Ja na dziś tez powinnam mieć i co doo magnezu wzielam dziś 2x1 ale chyba na noc jeszcze jedna wezme bo cos mi dziś twardnieje za często ... :/ tzn najbardziej jak siusiam i wstaje z WC to nagle taki kamień

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika teraz jest większy <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę 3, bo jednak 2 to było za mało, teraz jest ok :) no mam nadzieje, że prześpię choć pół nocy normalnie, bo nie wyrabiam już z wc... marzy mi się przespana cała noc.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś miałam cudowna noc , przespana aż milo ! :) a dawno nie miałam takiej , ojjjj dawno .
    Ale to pewnie chwiloweczka:)
    Kochana a weź cytrynke pij codziennie jedna wycisnieta i tyle może to ciut pomoże

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomaga na to żeby tyle do WC nie chodzić??

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przestalam chodzić jak pilam tak cytrynke , tzn inaczej . Mniej chodzilam nie 5 razy a np. 2 wiec może i to miało wpływ jakis

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Arielka bardzo mi sie podoba to Twoje łóżeczko i jest w rewelacyjnej ceniie, do tego z materacem, szuflada !!!
    Prośba żebyś opisała czy wszystko zgodnie z oczekiwaniami,a i mogłabys podotykania ten materac? Twardy jest w miarę?

ok jutro dam znać i opiszę wszystko :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona jak ja bym chciała tez.miec przespana noc a tu mnie straszą ze do porodu juz będę miała bezsenne nocki :/

l22nhdgeccid541p.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielko my chcemy nie dlugo kupic lozeczko od tego samego uzytkownika.napisz prosze czy jestes zadowolona z materaca i z wykonania łóżeczka? Dlugo czekalas na przesylke?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia mnie tez tak straszyli ale Ja im nie wierze bo każda ciąża jest inna , podobno na sam koniec fakt większy ucisk tak jak na poczatku na pęcherz jest ale nie koniecznie ze wszystkie nocki juz będą zarwane:)
    Ja zauwazylam jak mam niewygodne łóżko tak jak w salonie za twarde jak na spanie w ciąży a bez ciąży bajecznie śpi mi się na nim to w ciąży jest źle i muszę mieć materac jak w sypialni i tam przesypiam nocke

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potem Was nadrobie jak juz bede lezala w lozeczku po kapieli ;)
    Ja dzisiaj bylam u lekarza , bo myslalam , ze mam infekcje pecherza . Zaczelo sie w nocy , a juz jak bylam pracy to co 3 min do WC latalam . Lekarz dal skierowanie na badanie i po wynikach mam wziasc antybiotyk . Oczywiscie wyniki pewnie jutro .Narazie tak jakby sie uspokoilo , pije duzo i mam nadzieje , ze samo przekdzie . Ale co chcialam napisac . Jak weszlam do gabinetu to lekarz pyta z czym przyszlam . No to mowie ,ze mam chyba infekcje . On cos tak klikal w kompie , zadal jeszcze kilka pytan i miedzy innymi takie czy jest pani w ciazy ? No oczy zrobilam i mowie jak widac - tak . Zatkalo mnie.

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona ja nie tyle siusiu bo ostatnio mi się to nawet uspokoiło chodzę około 3 razy w nocy ale nie mogę się ułożyć tak mnie boli, tak mnie gniecie i zaczym znajdę jakąś pozycję i usne to mi noga dretwieje no czuje się jak staruszka hihi ;) a widzisz u mnie na twardym łóżku lepiej się śpi a na drugim troszkę miększym nie ma mowy bo tym bardziej mnie wszystko boli

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka ja też. Miałam podobnie wypilam cytryne i mega dużo wody i przeszło wieczorem juz było normalnie

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika a no widzisz:) a gniecie Cie tak jak mnie jak spalam na twardym łóżku serio .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do lekarza to po prostu może jakiś nieogarniety był.

Wiecie ci mnie w ogóle dziś spotkało ?!
    Poszłam do Kauflanda siusiu a jak wchodziłam to szła sprzataczka a ona leci do mnie i mnie zatrzymuje i mówi "proszę poczekać ja najpierw umyje toaletę żeby mogła Pani swobodnie wejść " jak.mi miło się bardzo zrobiło <3

Magnosia, szczesliwa_mamusia21, polkosia, agaton, agania, estrella lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    hej Dziewczyny :)

do słodkich mamuś - chyba sobie za bardzo pozwalam ostatnio :/ mam taki apetyt że szok! i szczególnie na obiad lub kolację przekraczam 120 (oczywiście nie codziennie ale bywa że mam 130-kilka i raz miałam 145 :( )
    Czy tylko ja tak mam?? :(

a ja zaczynałam na ovu ale od wątków dla mamuś które poroniły, więc na belly się tylko przeniosłam ;)

zakocona - bardzo fajny pomysł z tym umieszczeniem tabelki na pierwszej stronie, tylko czy tak się da zrobić??

A Małgorzatka się udziela na FB? a obiecywała że nigdzie z tego wątku się nie wybiera :). Mało tego martwiłam się o nią co się dzieje przez długi czas... :/
    Ola i tak nie masz zle, u mnie najgorzej po śniadaniu, bywa 169, często 125.

A powiedzcie co u Misiowej?

km5st5odymuuq2ts.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka u Misiowej Oki leżą sobie spokojnie dziewczyny a jutro ma mieć dodatkowe USG i robili badania na biocenoze

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 1596 1597 1598 1599 1600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ