Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No nynusia ten lekarz to taki troche nieobecny byl . Pewnie liczyl w pamieci dni do urlopu
Ja caly czas pije wode z cytryna , bo poprostu lubie . Zobaczymy jak minie noca .
Nynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Miałam z Wami popisać, a tutaj telefon i 1,5 godziny rozmowy
Właśnie naszykowałam sobie kromeczki z serkiem wiejskim, pyszności
Nynusia, dobranoc, napisz jutro do kiedy pracujesz, bo jestem ciekawa.
Wcześniej Paula pisała o tym że była na basenie, zazdroszczę. Ja tutaj to chmury i deszcz. Na basen pójdę w przyszłym roku jak w PL będę. Oczywiście pierwsze będę musiała popracować nad sobą troszeczkę, zanim się pokażę i wstydu mężowi narobię...
Ćwiczycie coś przygotowujące do porodu? Jesteście w stanie coś polecić?szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Ja napewno wroce do mojej pseudo " diety" i do Chodakowskie . Troche ona nudna , ale efekt po cwiczeniach jest
Odczekam oczywiscie te 6 tygodni. Mam tez jedna plyte z cwiczeniami po porodzie , ale sa one za lekkie jak dla mnie
Lubie czuc jak pot mi po dupie plynie .
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Zakręcona Ty za ile do PL jedziesz?
Oj to ja też z Chodakowską ćwiczyłam i powiem Ci, że efekty były już po miesiącu i to widoczne. No ale jak to ja przeforsowałam się i dorobiłam się bólu kręgosłupa. Dwa tygodnie przerwy i już tak łatwo nie było wrócić. Później przerzuciłam się na bieganie i bardzo fajne to było, ale zrezygnowałam jak tylko się dowiedziałam, że noszę fasolinkę w brzuszku ( bo długo się staraliśmy, nie chciałam niczym ryzykować).
Lojkalojka a teraz coś ćwiczysz? -
Muffinka jejku Ty jutro 33 tydzień zaczynasz ! Jejku:)
Lojka Ja to samo !tez wracam do swojej diety odrazy po porodzie bo ona dobra również jest dla karmiących piersią a za ćwiczenia się wezme po ok. 6-8 tygodniach po:) ah doczekać się nie !mogę juz tego wszystkiego i pulpecika będę mieć przy sobie juz i będę chudla !
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Zakręcona Ty za ile do PL jedziesz?
Oj to ja też z Chodakowską ćwiczyłam i powiem Ci, że efekty były już po miesiącu i to widoczne. No ale jak to ja przeforsowałam się i dorobiłam się bólu kręgosłupa. Dwa tygodnie przerwy i już tak łatwo nie było wrócić. Później przerzuciłam się na bieganie i bardzo fajne to było, ale zrezygnowałam jak tylko się dowiedziałam, że noszę fasolinkę w brzuszku ( bo długo się staraliśmy, nie chciałam niczym ryzykować).
Lojkalojka a teraz coś ćwiczysz?Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Lojka, uważaj na tą wodę z cytryną, bo szkodliwa strasznie dla zębów i szkliwa. Żebyś sobie nie zniszczyła za bardzo.
My już w domku. Sztuka była świetna, płakałam do łezA kolacja też OK! Jesteśmy padnięci i idziemy spać. Odezwę się jutro
szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lojka ojeej jakiś zamulony lekarz ! Ale najważniejsze żeby badanie wyszło dobrze i pij sobie cytrynke ntak jak dziewczyny mówią na pewno pomoże :*
Estrella no ładna laseczka, i juz niedługo magiczna dwojeczka !
Dziewczyny ale smaka mi zrobilysciezaraz trzeba cos zjeść
estrella lubi tę wiadomość