Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenka jutro pewnie laski będą próbować
Ja nie mam akurat problemu z wyciekami hehe:)
Kurcze ale mnie glowa boli dziś: ( a pod wieczor to juz wgle pogrom ...
Skonczylam z Mama gadać dopiero na skype , miałam jeszcze gadac z koleżanką ale juz siły nie mam wcale , klade się spać niedługo a bardziej polezec juz i powoli usypiac -
nick nieaktualny
-
Jest siara!!! Nenka dzieki, działa ten Twój sposób
aż mojego męża zawolalam, ale powiem Wam ze apetycznie to to nie wygląda...
I dobranoc bo pewnie juz wszystkie spicieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 23:44
Mikejla, nenka2, agaton lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Zakręt właśnie boje.się ze się odwodnienia bo nie pije Dużo w ciągu dnia całego nawet...a skąd mi się to bierze.nie wiem. Ale zaczynam się już bać bo to nienormalne jest. Jeszcze oglądam na TVN o porodzie. Takie małe brudne bobo hehehe
Ja sama miałam ostatnio nawet:)
Kochana idź kup sobie zurawinke jutro 100% sok w aptece np.mnie bardzooooo pomaga na takie sikanie i wgle bakterie w moczu , problemy ogólnie moczowe , ze tak powiem:) zdrowa jest
-
Wiesz , facet jest tak na prawdę niby ta sikniejsza plcia a tak na prawdę mniej wytrzymała na bol !
Kobiety zupełnie inaczej odczuwają bol niż oni:) tym bardziej ze kobieta wie ze musi dziecko urodzić za wszelka cenę a faceta tak jak tego Kossakowskiego testują ,on ma swiadomosc ze w każdej chwili może przestać a kobieta nie wiec kobieta spina zadek i cisnie z tematem .
Faceci mnie wytrzymali są tak jak mowie:) -
Muffinka1019 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi jak uważacie, czy pytanie kobietę w ciąży o opiekę nad chorym dzieckiem jest przesadą ? Czy to ja jestem taka okropna?
Ja sie teraz od dwóch dni opiekuje 3.5 letnią córką koleżanki i szczerze mówiąc jestem zmęczona. ja wiem ze niektórzy mają starsze dziecko i swoje w drodze ale obce to co innego bo ja zawsze czuje presję ze muszę zapewnić moc atrakcji itp no i już bym się nie podjęła ponownie a jeśli jeszcze piszesz, że chore to na pewno bym odmówiła od razu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 00:52
Muffinka1019, ss lubią tę wiadomość
-
Dobranoc kochane:)
U mnie sąsiad odpieprza znów akcje w dzisiejszym wydaniu impreza w środku tygodnia , full muzyka , koledzy i ta jego pinda pape dra:) latają ciągle przy chałupie i w ta i w ta z piwkami , pewnie trwke jaraja bo specyficznie kaszla:)
Zresztą oni codziennie jaraja
Pomodle się bym usnelamoże zapach lawendy mi pomoże trochę .
Buziaki do ranca :* -
Natka88, Nynusia, ZakręconaOna, Magnosia, zakocona, nenka2, agaton, Bąbelek, paula1, WiedźmaMaKota, jaroszka, lojkalojka, polkosia, Mo_niczka, Muffinka1019, szczesliwa_mamusia21, Blondik, ss, onka, ola.321, PauLLa, dodinka, stokrotka25, jacusianka, Lexie, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Arielka pokoik cudny ja juz się nie mogę doczekać urządzania kącika dla mojej małej
Muffinka ja lecę do samego końca mam zamiar na pewno do połowy września latać do pracy a może i nawet do końca
No nic ruszam dupke i do roboty
Miłego dnia laseczki :* -
Dzień dobry:)
Arielka piękny ! Jejku aż się rozmarzylam:)
Przez sąsiadów ledwo spalam i cos przeszło z Miki na mnie i siusialam odkad wstalam chyba ze 4 razy a nie śpie ok pol h dopiero ...
Dziś muszę zapodac sobie napar z pokrzywy , obudzilam się palcami dwa razy większymi u rak i stopami