X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka ślicznie to zrobiłaś, tez lubie sie bawic w takie rzeczy i az posmutnialam, ze nie moge :(. Brak miejsca.

Dziewczyny, a propo mojego dziadka to moja Mama go wreszcie namowila, zeby mieszkal u niej :D :D jest mu teraz dobrze i jest bardzo zadbany, az sam mowi, ze juz do babki nie wroci. :) :) :)

A babka wyobrazcie sobie przylazi i soe madruje, a nie jest mu zimno? A nie jest tamto sramto.. karmi go na sile jakas czekolada co mu przyniosla :/.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• zetaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Zuzia od wczoraj jakos slabo sie rusza :(...boje sie

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:

Też raz wpadłam w panikę, już chciałam jechać do szpitala, ale daj Zuzi czas, może tatuś z nią pogada? Mój kazał mi się położyć, "pogadał" z synem do brzuszka, pozaczepiał i zadziałało... mały zaczął się ruszać mimo że na moje zaczepki nie reagował!
    Potem okazało się, że w ogóle jak są upały, to ruszał się nieco mniej niż w deszczowe dni.
    Będzie dobrze.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 32 tyg :) Coraz bliżej ♡

Zeta, spokojnie, przecież jest gorąco i tobie też się nie chce pewnie tańcowac ;)

Nenka, to super!

Arielka, ślicznie to wygląda :)!

Ja wczoraj wieczorem myślałam że szlag mmie trafi z tym sikaniem. Bardzo dużo piłam i sikalam jeszcze więcej. Co chwila do kibla latałam :/

Nynusia, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, dodinka, Lexie lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Ja napewno wroce do mojej pseudo " diety" i do Chodakowskie . Troche ona nudna , ale efekt po cwiczeniach jest :) Odczekam oczywiscie te 6 tygodni. Mam tez jedna plyte z cwiczeniami po porodzie , ale sa one za lekkie jak dla mnie ;) Lubie czuc jak pot mi po dupie plynie .

Dzien dobry :)

Lojka podziele sie z Tobą tym co w necie znalazłam na temat ćwiczenia podczas karmienia piersia.
    Ja tez chce szybko wrócić do formy i kiedyś koleżanka mi zwróciła uwagę, żebym najpierw poczytala o tym.
    Proszę: http://www.fitlifestyle.pl/2013/05/nie-cwicz-bo-ci-mleko-skisnie-czyli-czy.html

relgh371crdcdbv2.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, prześliczny kącik <3 a co to za fajne lampeczki przy łóżeczku? :) Genialny pomysł.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Lojka, uważaj na tą wodę z cytryną, bo szkodliwa strasznie dla zębów i szkliwa. Żebyś sobie nie zniszczyła za bardzo.

My już w domku. Sztuka była świetna, płakałam do łez :) A kolacja też OK! Jesteśmy padnięci i idziemy spać. Odezwę się jutro :)

Polkoska szalone nożyczki, tak? W jakim teatrze byliście? Zaraz kupie bilety.

relgh371crdcdbv2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny i milo mi ze Wam się podoba:) lampki to cotton balls a kupowałam je w sklepie cottonovelove.pl

Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka dzieki za instrukcje dotycząca wyciekania siary z cyca. Niestety u mnie nie pomogło. Poprostu nie mam tej siary i tyle....

Arielka ślicznie to wyglada! no i przekonałas mnie! Kupie to łóżeczko! Te lampki kuleczki tez chce!

Arielka lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam mdłości :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Polkoska szalone nożyczki, tak? W jakim teatrze byliście? Zaraz kupie bilety.

Szalone nożyczki to sztuka Teatru Kwadrat :) Koniecznie idź, jak lubisz!

jaroszka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:

Zetaaa, Klementysia też kilka dni temu jednego dnia prawie się nie ruszała. Ledwo 3 kopniaki na cały dzień, a potem już normalnie :) Może ma leniwy dzień. Zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku i poćwicz oddychanie - może zadziała.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lampki kupuję u http://www.cottonballlights.pl - chyba mają większy wybór kolorów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:46

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski :)

Łóżeczko i ogólnie kącik superowy :) mi się śniło ze ojciec nie był zadowolony z informacji ze chce tu zostać...

Zakretka przeszło na ciebie na bank haha bo ja od 2do5 nic a nic Przespane całe 3godziny :)

Co do dziadka widzisz teraz babka się będzie mądrowac bo na kim się będzie teraz wyzywać?

Jaroszka jeśli chodzi o siare nie każda ja ma przynajmniej tak mi belly pisało przed porodem

Jeśli chodzi o Zuzie - moja mała któregoś dnia tez nic a nic, wzięłam krem i smarowalam, w dodatku zjadłam coś słodkiego pogadalam i nie od razu ale zaczęła. Spróbuj może warto ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:49

jaroszka lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski ;) ale się wczoraj źle czułam, zgaga gigant, jednak to prawda, że wracają objawy z pierwszego trymestru. i to takie jakby chciały nadrobić fakt, że w drugim trym ich nie było.

Arielko ale piękne to łóżeczko, aż zaczynam żałować, że moje to taki zwyklak :P

W ogóle to moje ciało zaczyna wydzielać inny zapach, dziwny taki :( nie podoba mi się i nic z tym zrobić nie mogę.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka cudny masz kacik dla Antka :)

Zetaaa ja przechodzilam to przedwczoraj i nawet nutella nie pomogla rozruszac Leona . Co prada czulam , ze cos tam sie rusza przy kregoslupie , ale to pyly takie tylko muskania . Za to na drugi dzien maly juz pokazal , ze jest i ma sie dobrze . U Ciebie tez tak bedzie :) Mi lekarz powiedzial , ze nie mam liczyc ruchow ,tylko , ze jak nie poczuje ich przez caly dzien to wtedy przyjechac do szpitala.

nenka to super , ze mama namowilaa dziadka . Tylko teraz bedzie miala przesrane , bo babka bedzie czestym gosciem .

jaroszka dzieki za ciekawy artykul :)

zakrecony Ty to masz przesrane z tymi sasiadami.

Ja ide szykowac obiad ,bo dzis moje dziecko wraca :)
    Jak ja sie stesknilam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:52

Mikejla, jaroszka, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma ja to juz od II trymestru zauwazylam , ze moj pot intensywniej smierdzi 8)
    Dobrze , ze to jz blizej niz dalej do rozwiazania :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:54

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo lampek, bardzo fajnie się prezentują i dają super klimat... chyba sama nad tym pomyśle :)

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Wiedzma ja to juz od II trymestru zauwazylam , ze moj pot intensywniej smierdzi 8)
    Dobrze , ze to jz blizej niz dalej do rozwiazania :)
    Ale ja nie o pocie mówię tylko o moim naturalnym zapachu, pot to swoją drogą... mam nadzieję, że po porodzie wrócę do normy, a w ogóle to już mnie ta ciąża męczy i już chcę koniec, mam jakiś spadek formy chyba ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie teraz jest 13 st i deszcz.raczej na upaly to nie narzekam :)

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
‹‹ 1600 1601 1602 1603 1604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ