Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArielka ślicznie to zrobiłaś, tez lubie sie bawic w takie rzeczy i az posmutnialam, ze nie moge
. Brak miejsca.
Dziewczyny, a propo mojego dziadka to moja Mama go wreszcie namowila, zeby mieszkal u niejjest mu teraz dobrze i jest bardzo zadbany, az sam mowi, ze juz do babki nie wroci.
A babka wyobrazcie sobie przylazi i soe madruje, a nie jest mu zimno? A nie jest tamto sramto.. karmi go na sile jakas czekolada co mu przyniosla.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:Dziewczyny Zuzia od wczoraj jakos slabo sie rusza
...boje sie
Też raz wpadłam w panikę, już chciałam jechać do szpitala, ale daj Zuzi czas, może tatuś z nią pogada? Mój kazał mi się położyć, "pogadał" z synem do brzuszka, pozaczepiał i zadziałało... mały zaczął się ruszać mimo że na moje zaczepki nie reagował!
Potem okazało się, że w ogóle jak są upały, to ruszał się nieco mniej niż w deszczowe dni.
Będzie dobrze.
-
Witam się w 32 tyg
Coraz bliżej ♡
Zeta, spokojnie, przecież jest gorąco i tobie też się nie chce pewnie tańcowac
Nenka, to super!
Arielka, ślicznie to wygląda!
Ja wczoraj wieczorem myślałam że szlag mmie trafi z tym sikaniem. Bardzo dużo piłam i sikalam jeszcze więcej. Co chwila do kibla latałamNynusia, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, dodinka, Lexie lubią tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:Ja napewno wroce do mojej pseudo " diety" i do Chodakowskie . Troche ona nudna , ale efekt po cwiczeniach jest
Odczekam oczywiscie te 6 tygodni. Mam tez jedna plyte z cwiczeniami po porodzie , ale sa one za lekkie jak dla mnie
Lubie czuc jak pot mi po dupie plynie .
Dzien dobry
Lojka podziele sie z Tobą tym co w necie znalazłam na temat ćwiczenia podczas karmienia piersia.
Ja tez chce szybko wrócić do formy i kiedyś koleżanka mi zwróciła uwagę, żebym najpierw poczytala o tym.
Proszę: http://www.fitlifestyle.pl/2013/05/nie-cwicz-bo-ci-mleko-skisnie-czyli-czy.html
-
polkosia wrote:Lojka, uważaj na tą wodę z cytryną, bo szkodliwa strasznie dla zębów i szkliwa. Żebyś sobie nie zniszczyła za bardzo.
My już w domku. Sztuka była świetna, płakałam do łezA kolacja też OK! Jesteśmy padnięci i idziemy spać. Odezwę się jutro
Polkoska szalone nożyczki, tak? W jakim teatrze byliście? Zaraz kupie bilety. -
Nenka dzieki za instrukcje dotycząca wyciekania siary z cyca. Niestety u mnie nie pomogło. Poprostu nie mam tej siary i tyle....
Arielka ślicznie to wyglada! no i przekonałas mnie! Kupie to łóżeczko! Te lampki kuleczki tez chce!Arielka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Polkoska szalone nożyczki, tak? W jakim teatrze byliście? Zaraz kupie bilety.
Szalone nożyczki to sztuka Teatru KwadratKoniecznie idź, jak lubisz!
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zetaaa wrote:Dziewczyny Zuzia od wczoraj jakos slabo sie rusza
...boje sie
Zetaaa, Klementysia też kilka dni temu jednego dnia prawie się nie ruszała. Ledwo 3 kopniaki na cały dzień, a potem już normalnieMoże ma leniwy dzień. Zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku i poćwicz oddychanie - może zadziała.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja lampki kupuję u http://www.cottonballlights.pl - chyba mają większy wybór kolorów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:46
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej laski
Łóżeczko i ogólnie kącik superowymi się śniło ze ojciec nie był zadowolony z informacji ze chce tu zostać...
Zakretka przeszło na ciebie na bank haha bo ja od 2do5 nic a nic Przespane całe 3godziny
Co do dziadka widzisz teraz babka się będzie mądrowac bo na kim się będzie teraz wyzywać?
Jaroszka jeśli chodzi o siare nie każda ja ma przynajmniej tak mi belly pisało przed porodem
Jeśli chodzi o Zuzie - moja mała któregoś dnia tez nic a nic, wzięłam krem i smarowalam, w dodatku zjadłam coś słodkiego pogadalam i nie od razu ale zaczęła. Spróbuj może wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:49
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Cześć laski
ale się wczoraj źle czułam, zgaga gigant, jednak to prawda, że wracają objawy z pierwszego trymestru. i to takie jakby chciały nadrobić fakt, że w drugim trym ich nie było.
Arielko ale piękne to łóżeczko, aż zaczynam żałować, że moje to taki zwyklak
W ogóle to moje ciało zaczyna wydzielać inny zapach, dziwny takinie podoba mi się i nic z tym zrobić nie mogę.
Robimy drugiego Dziedzica
-
Arielka cudny masz kacik dla Antka
Zetaaa ja przechodzilam to przedwczoraj i nawet nutella nie pomogla rozruszac Leona . Co prada czulam , ze cos tam sie rusza przy kregoslupie , ale to pyly takie tylko muskania . Za to na drugi dzien maly juz pokazal , ze jest i ma sie dobrze . U Ciebie tez tak bedzieMi lekarz powiedzial , ze nie mam liczyc ruchow ,tylko , ze jak nie poczuje ich przez caly dzien to wtedy przyjechac do szpitala.
nenka to super , ze mama namowilaa dziadka . Tylko teraz bedzie miala przesrane , bo babka bedzie czestym gosciem .
jaroszka dzieki za ciekawy artykul
zakrecony Ty to masz przesrane z tymi sasiadami.
Ja ide szykowac obiad ,bo dzis moje dziecko wraca
Jak ja sie stesknilamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:52
Mikejla, jaroszka, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Wiedzma ja to juz od II trymestru zauwazylam , ze moj pot intensywniej smierdzi
Dobrze , ze to jz blizej niz dalej do rozwiazaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:54
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Wiedzma ja to juz od II trymestru zauwazylam , ze moj pot intensywniej smierdzi
Dobrze , ze to jz blizej niz dalej do rozwiazaniaRobimy drugiego Dziedzica