Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Arielka piękny kącik dla Maluszka, te lampki nadają mega klimat. Sama takie kupię
Nynusia to pracowita kobieta z Ciebie!
Dziś się ważyłam i szczerze mówiąc myślałam, że będzie gorzej. 12,5kg na plusie więc od ostatnich dwóch tygodni 0,8kg w górę.. uff
Bałam się, że będzie tak jak w czerwcu, że 2 kg w 2 tygodnie.
Dziś słoneczko wyjrzało zza chmur i od razu chce się żyć
-
Dzień dobry, ale gorąco, ledwo oddycham :-o
Mam dziś o 13 USG, jakoś wyjątkowo się stresuje, trzymajcie kciuki proszę. Dodatkowo lekarz ma mi sprawdzić szyjkę - czy to co się w niej znajduje to jakiś polip czy inne paskudztwo. Podejrzewam, że nie da się tego zbadać przez brzuch i to dla mnie dodatkowy stres, bo do tej pory od tamtej strony oglądały mnie tylko kobiety :-o
Plus na ten tydzień jest taki, że na uczelni powiedzieli mi, żebym w te upały się nie pokazywała, bo może to się odbić na dziecku, więc trochę sobie urlopuje od poniedziałkuMuszę jednak trochę rzeczy poczytać, przygotować i przemyśleć zanim mój promotor wróci z urlopu i przez to wczoraj dopadł mnie podły humor... Mój problem jest taki, że nie potrafię się zrelaksować, jeśli wiem, że powinnam coś zrobić. Zamiast korzystać z wolnego, to rozmyślam i się zamartwiam, nie wiem jak sobie z tym poradzić
Arielka, przecudny kącik, sama bym chciała spać w takim łóżeczku -
Arielka cudnie,wybralismy te same kolory dla synka,tzn mieta,szary i male akcenty zoltego;) tylko nasz pokoik dopiero powstaje.a lozeczko skoro jestes zadowolona to tez zamowimy u tego uzytkownika.a powiedz poszciel tylko do zdjecia zalozylas czy juz tak bedzie czekac?
Cwiczenia z pilka robie od poczatku 2trym pod kątem bolącego kregoslupa,lekarka polecala wiec mysle ze bezpieczne.nic nie slyszalam ze moga zaszkodzic.
Dla dziewczyn ktore tak jak ja zwlekaly z zamowieniem wozka,dowiedzcie sie ile obecnie sie na niego czeka,bo w firmie adamex okres urlopowy ibczeka sie 6tyg!co oznacza ze my musimy zamowic w tym tyg,bo mozemy nie zdazyc,a myslalam ze zostawimy to na koniec sierpnia poczatek wrzesnia.Arielka lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Arielka cudnie,wybralismy te same kolory dla synka,tzn mieta,szary i male akcenty zoltego;) tylko nasz pokoik dopiero powstaje.a lozeczko skoro jestes zadowolona to tez zamowimy u tego uzytkownika.a powiedz poszciel tylko do zdjecia zalozylas czy juz tak bedzie czekac?
Cwiczenia z pilka robie od poczatku 2trym pod kątem bolącego kregoslupa,lekarka polecala wiec mysle ze bezpieczne.nic nie slyszalam ze moga zaszkodzic.
Dla dziewczyn ktore tak jak ja zwlekaly z zamowieniem wozka,dowiedzcie sie ile obecnie sie na niego czeka,bo w firmie adamex okres urlopowy ibczeka sie 6tyg!co oznacza ze my musimy zamowic w tym tyg,bo mozemy nie zdazyc,a myslalam ze zostawimy to na koniec sierpnia poczatek wrzesnia.
Nie no już jest złożone na amen:D przecież to już tuż tużJa się zastnawiam czy już torby do szpitala nie pakować
na sierpniówkach widziałam, że ponad 20 lasek urodziło w lipcu więc nigdy nic nie wiadomo
ss lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no tak pytam arielko, bo ja to jakos tak mam ze posciel i materacyki potrzymam jeszcze w foliach,ale to z dwoch powodow,po 1 jestem okropnym alergikiem jesli chodzi o kurz,a po drugie u nas wciaz remonty wiec sie dodatkowo kurzy:/a torbe mysle ze nie zaszkodzi kompletowac po malutku,tylko ja to musze zaczac od zakupu torby:p haha a potem reszta;)