Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nenka2 wrote:Jeszcze, a propo siary dziewczyny.. po prostu nie umiecie pewnie jej wycisnac
Robicie tak, palce wskazujacy i srodkowy rozszezacie kladziecie na piersi tak zeby sutek byl miedzy nimi nie dotykajac sutka uciskacie tymi palcami piers tak przycisniete zlączacie i unosicie sutek palcami do gorypowinno podzialac. Nie wiem czy wystarczajaco dobrze opisalam.
Ja mialam ciezko noc tym razem nie przespalam ani minutycos mi mala chyba uciska w kregoslupie i ani masaze ani masc nie pomaga
eh byle wytrzymac gdzies te 7 tugodni i bedzie po wszystkim mam nadzieje
Powodzenia na wizytach moje panienenka2, agaton lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Arielka cudnie,wybralismy te same kolory dla synka,tzn mieta,szary i male akcenty zoltego;) tylko nasz pokoik dopiero powstaje.a lozeczko skoro jestes zadowolona to tez zamowimy u tego uzytkownika.a powiedz poszciel tylko do zdjecia zalozylas czy juz tak bedzie czekac?
Cwiczenia z pilka robie od poczatku 2trym pod kątem bolącego kregoslupa,lekarka polecala wiec mysle ze bezpieczne.nic nie slyszalam ze moga zaszkodzic.
Dla dziewczyn ktore tak jak ja zwlekaly z zamowieniem wozka,dowiedzcie sie ile obecnie sie na niego czeka,bo w firmie adamex okres urlopowy ibczeka sie 6tyg!co oznacza ze my musimy zamowic w tym tyg,bo mozemy nie zdazyc,a myslalam ze zostawimy to na koniec sierpnia poczatek wrzesnia.aanaa, Natka88 lubią tę wiadomość
-
U nas w miescie jest dwoch przedstawicieli producenta i oboje mowia wlasnie ze ok 6 tyg ale jedna babeczka ma 3 sklepy i mowila nam zeby zadzwonic w pt bo byc moze producent im przysle te wozeczki ktore zamawiali juz jakis czas temu na sklep i jesli akurat by nam ktorys sie podobal (chodzi o kolorystyke) to mozemy brac od reki a jesli nie to niestety zamowienie i bedzie po 15.09.
-
ss wrote:Nie no tak pytam arielko, bo ja to jakos tak mam ze posciel i materacyki potrzymam jeszcze w foliach,ale to z dwoch powodow,po 1 jestem okropnym alergikiem jesli chodzi o kurz,a po drugie u nas wciaz remonty wiec sie dodatkowo kurzy:/a torbe mysle ze nie zaszkodzi kompletowac po malutku,tylko ja to musze zaczac od zakupu torby:p haha a potem reszta;)
Ja na materac założyłam prześcieradło bo właśnie uszyłam i będę je jeszcze prała jakoś później ale racja kurzy się straszniemacie jakiś pomysł na tą przestrzeń między materacem a szufladą? widziałam że można tam zamontować kawał szmaty jakby dłuższe prześcieradełko. tam jest kupe miejsca i można by było coś tam napchać tylko trzeba by było to jakoś zakamuflować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 11:52
-
Arielka - pokoik piękny
, nie myślałam o tych kulkach ale takie fajne światło dają że może się skuszę
a ja nie mam jeszcze siary ale pełno białych kropek więc nic nie wyciskam bo nie chcę żeby za szybko mi leciało, mam nadzieję że jak przyjdzie czas to zacznie lecieć
Wiedźma - na diecie cukrzycowej będziesz się czuła bardzo dobrze - to fajna dieta ale wymaga silnej woli- jeżeli się zdecydujesz to będziesz miała o tyle lepiej że w chwili kryzysu zawsze możesz poszaleć z pysznościami
-
My zdecydowaliśmy się, że będziemy pobierać krew pępowinową. Prawdopodobnie opłacimy na 10 lub 18 lat z góry, bo wychodzi dużo taniej, więc i tak gdyby była potrzebna jak dziecko będzie miało 6 lat, to wyjdzie ten sam koszt niż płacić co rok. U nas jeszcze jest inna kwestia - mam brata chorego na stwardnienie rozsiane i być może on zdecyduje się na przeszczep komórek, jeśli będzie zgodność. Są już przypadki wyleczeń SN za pomocą komórek z krwi pępowinowej, więc to ogromna szansa dla niego.
madu, Blondik, ss, Magnosia, agania, paula1, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No i już chcą nam odebrać darmowe znieczulenie zewnątrzoponowe... hehe, chcą dać kasę pielęgniarkom, to szukają komu zabrać coś mi się wydaje
Kolejny przejaw polskiej polityki antyrodzinnej.
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/znieczulenie-dla-kobiet-przy-porodzie-powszechne-czy-dla-wybranych,565882.html
-
Hej dziewczyny
Arielka - piękny pokoik! Uwielbiam cotton balls, na pewno kupię do naszego
Ja czekam na łóżeczko - 5 tygodni, może będzie pod koniec sierpnia.
Ja siary nie mam, próbowałam sposobu nenki, ale albo na mnie nie działa, albo źle robięW każdym razie nie chcę na siłę, przyjdzie czas to się będę martwić.
Zaczęłam dziś ćwiczyć z piłką - coś czuję, że będę miała zakwasyJeżeli chodzi o jogę, ja gdzieś czytałam, że uczy nieprawidłowego oddychania i dlatego z niej zrezygnowałam. Ale nie wiem czy to prawda. Od wielu lat śpiewam w chórze, oddycham przeponą więc wolę, żeby tak pozostało.
-
witam
proszę o kciuki o 15
mam wizyte u gina
Madzia 3 tyg temu wazyła 1234g, ciekawe ile teraz
nasze łóżeczko przyjedzie w piąteknareszcie
Nynusia, Mikejla, Muffinka1019, stokrotka25, ZakręconaOna, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lexie, paula1, agaton, lojkalojka, estrella lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Arielka pokoik cudny i chyba też skuszę się na te lampkiJa juz mam komodę, kołyskę i szafę na ubrania. Brakuje mi jeszcze przewijaka na komode i właśnie lampki. Zastanawiam się czy kupić miękki przewijak czy usztywniany.Później wrzuca fotkę, bo teraz wybierał się do dentysty. Boli mnie cała prawa strona szczęki
Trzymajcie kciuki, bo trochę się boje
Arielka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja siary nie mam i nic nie sciskam i nie wywoluje,bedzie na czas.na SR tez mowili ze ilosc pokarmu nie zalezy od tego czy ktos mial siare w ciazy czy pokarm pojawil sie dopiero po porodzie,wydaje mi sie to nie potrzebny klopot za wczasu, dlatego wole nic tam nie majstrowac;p
Magnosia, Bąbelek, polkosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka a więc Młody waży 1600g
i znowu tydzień do przodu jest
ładnie Misio rośnie hehe. Zdjęcie mam ale mało wyraźne i pewnie tu nic nie będzie widać. Ale dzisiaj pani na targu mile mnie zaskoczyła. Kupiłam dwie koszule nocne,jedna rozpinana druga zwykła i zamiast 50,- dałam 40,-
a wczoraj jedną za 30,- bym kupiła hehe i humorek lepszy
Torbę do szpitala powoli kompletuje. Zostały kosmetyki i rzeczy typu tel a to dopiero w dniu wyjazdu zabieram więc w sumie jak cos to jedna sprawa z głowy:) dostałam dwie torby ubranek dla Synka na pół roku i już nic poza kombinezonem czy spiworkiem nie kupuje :Magnosia, szczesliwa_mamusia21, Lexie, paula1, estrella, stokrotka25, annggela lubią tę wiadomość
-
Nenka hahahaha mała zdolniacha a jak !
faktycznie czysta mamusia
Zeta Ja miałam teraz w weekend 2 bite dni takie ze mały ruszył się tylko 2 razy i to mega słabe kopniaki aż zaczelam Teściowej mówić , zrobiliśmy grila w 2 dniu i mały jak dostarczylam mu karcxek pieczony to jak zaczął fikac hoho normalnie spokoju nie miałam do rana nastepnego dnia i tak rusza się codziennie ale dzieci maja czasem spokojniejsze dni , mój mały w upały wgle traci siły i woli spiochac ( mimo ze wtedy upałów nie było a deszcz wiec tez się martwilam)
Kochana sprobuj go rozruszac:) może nie koniecznie słodkim tylko:) mój jak widzisz lubi mięso pieczone z grila hahaha
I będzie dobrze jak będzie cie nie pokoic dalej jedź na IP
Blondik super !!! Rozwiazanie na kilka lat juz dla dziecka