X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla super , ze wszystko ok . :)

Blondik kciuki zaciśnięte:)

Ja mam wizytę za tydzień we wtorek i ciekawa jestem jak mój malusio !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Mika jest okej przede wszystkim lekka co ma duży plus. a ja na przykład z pierza nienawidzę a moja mama zawsze kupowała a mnie to zawsze kłuło gdzie popadnie i nie mogłam wygodnie spać

No właśnie ja nienawidzę grubych kołder, ciężkich, puchatych, poza tym teraz okres letni, a mnie nigdy za zimno nie jest nawet w zimie. Czyli jesteś zadowolona?? Jak jeszcze mi powiesz że sprzedawca okej to zamawiam od razu :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde....wszystkie juz po badaniu albo niedługo 3sem a ja 26 :( a tak bym chciała juz zobaczyć ta kruszynke moja.

Zakretka ja dziś waga juz 60.

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka jestem przed zamowieniem lozeczka tego Twojego - napisz mi proszę, czy szczebelki sa płaskie czy okrągłe? wolalbym plaskie...
    na zdjęciu nie potrafie dostrzec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 12:56

relgh371crdcdbv2.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    U nas w miescie jest dwoch przedstawicieli producenta i oboje mowia wlasnie ze ok 6 tyg ale jedna babeczka ma 3 sklepy i mowila nam zeby zadzwonic w pt bo byc moze producent im przysle te wozeczki ktore zamawiali juz jakis czas temu na sklep i jesli akurat by nam ktorys sie podobal (chodzi o kolorystyke) to mozemy brac od reki a jesli nie to niestety zamowienie i bedzie po 15.09.
    Nie wiem skad jestes ale ja zamawialam w poznaniu mozliwe ze ten co chcialam producent mial wyprodukowany i go doslal ze jest tak szybko bo normalnie to kolo 3 tyg sie czeka

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika Ja zaraz setki dobije bez kitu jak tak dalej pójdzie ! :/
    Ja juz w domu się nie wazę , w piątek mam położna ona to zrobi juz bo jestem coraz bardziej zdolowana tym wszystkim
    Wgle płakać mi się chce , mam tak zje ...ny humor przez kolejna nie przespana noc przez sąsiada i ku...wa mam ochotę iść i go zabić ! Dosłownie dziewczyny zabić . Niewychowany cwok ewidentnie robi na złość !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka wiem jak to jest nie spać w nocy przez hałas...pamiętasz jakie warunki miałam w de?? Nie denerwuj się wróci twój to mu powiedz niech znów idzie do właściciela. A co do wagi to kilogram mi uciekł

• ss Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja jestem z Bielska-Białej,pisalam tez do przedstawiciela do tarnowskich gor i odpisal mi dokladnie to samo co dowiedzialam sie tu w bielsku,no zobaczymy, czekam do pt co dostarczy adamex do tej babeczki,bo to mam praktycznie pod domem a jak nie beda nam odpowiadac to zamowimy i bedziemy czekac;) a moze tak jak u ciebie tez dostaniemy wczesniej, te 6 tyg to pewnie podają tak bezpiecznie zeby potem nie bylo.
    Ja mam wizyte 12.08.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika mój D jest w domu od 6 rano , teraz odsypia nocke i później idzie do właściciela bo to juz koniec tego kurwa ! Mamy dość totalnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha co do wagi to zauwazylam ze naprawde nie ma sensu teraz codziennie na nia stawac bo podczas upalow woda w organizmie sie odklada i u mnie to sa wahania nawet 1,5kg z dnia na dzien.ja bardzo rzadko sie waze.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwie się. Dobrze niech idzie bo osobiście uważam ze.nie ma nic gorszego niż czuć się źle we własnym mieszkaniu

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SS Ja osobiście staje raz w tygodniu na wagę nie więcej ale przestaje wgle !
    Tylko u położnej najwyżej

Mika dokładnie a tym bardziej ze takich akcji nie zniose jak wrócę z Oskarem do domu a oni będą przeszkadzać w śnie dziecku mojemu ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Aha co do wagi to zauwazylam ze naprawde nie ma sensu teraz codziennie na nia stawac bo podczas upalow woda w organizmie sie odklada i u mnie to sa wahania nawet 1,5kg z dnia na dzien.ja bardzo rzadko sie waze.

Ja tak tylko teraz hehe bo w de miesiąc się nie ważyłam i tak sobie patrze z ciekawości przed jedzeniem po :)

ss lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka wtedy to Oskarek niech im da wycisk hehe. Nie no kochana oczywiście, ja też nie wyobrażam.sobie mieszkać z dzieckiem tam gdzie hałas dlatego kazalam wypowiedzieć umowę mojemu i szukać innego lokum

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Porobilam trochę i znowu mnie ten brzuch boli, znowu te uczucie jakby mi skora miała pęknąć i bol. Bez przesady, nic nie będę mogla zrobić jak tak będzie bolalo :/ zakrecona miałam kiedyś takiego sąsiada, rozumiem Twój zdenerwowanie. Idźcie do właściciela budynku czy landlorda, powinno pomoc...

wnid9vvjodizjocx.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No juz Muffinka byliśmy u landlora raz i dal im ultimatum , albo koniec halasow i rozrabiania albo wypad a oni maja wyjebke najwidoczniej ...
    Dziś landlor ma znów wizytę , sam kazał dzwonić albo przyjść .

Mika no Ja tez nie będę usowala się z każdego mieszkania z powodu halasow sąsiadów , jeszcze teraz z dzieckiem . Ty jakas pojebke właścicielkę miałam to Wam wgle się nie dziwie ze macie podejście takie i out robicie .
    My zastanawaimy się nad domek dwa razy większym i w spokojnej dzielnicy i wolno stojący , wiadomo malo takich ale jak się dobrze poszuka to się znajdzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właścicielka to raz a dwa to mieszkanie w centrum i pod oknami klub wiec no way... Zobaczymy bo narazie nie gadam z tą zaraza wiec nie wiem jak się sprawy mają. Oj mnie też takie coś meczy, tez chciałabym znaleźć i mieć już swoje miejsce gdzie będzie mi dobrze...

• Arielka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Arielka jestem przed zamowieniem lozeczka tego Twojego - napisz mi proszę, czy szczebelki sa płaskie czy okrągłe? wolalbym plaskie...
    na zdjęciu nie potrafie dostrzec

płaskie i trzy wyjmowane z przodu na takie sprężynki- fajny mechanizm :)

jaroszka lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula super ze wizyta okej!
    Blondik kciuki zaciśnięte :)

Zakręcona ufff dobrze ze poszliscie, a jak tamci się nie przejmują niech spadają ! A ty będziesz miała spokój, można poszlaec w jakąś sobotę czy cos, Ale bez przerwy to chyba prezesada ...

A ja sobie zasnelam i właśnie wstalam , wyglądam jak strach na wróble włosy każdy w inna strone :D IDE się ogarnąć , do usłyszenia :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika no My tez mamy dom w samym centrum :/

My juz myslimy powiem Ci szczerze nad kredytem i kupieniem domu dużego w okolicy cichej i kolo mojej teściowej najlepiej bo tam jest cudnie !
    Ale najpierw musielibysmy mieć auto żeby D mógł do pracy jeździć a to chwile potrwa , prawo , auto itp ...
    Mamy maleńki kredyt tu wiec najpierw go musimy spłacić żeby dostać na dom .
    Eh nie wiem sama co robić , na ta chwile zrobimy porządek z sasiadami

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1604 1605 1606 1607 1608 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ