Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Mika jest okej przede wszystkim lekka co ma duży plus. a ja na przykład z pierza nienawidzę a moja mama zawsze kupowała a mnie to zawsze kłuło gdzie popadnie i nie mogłam wygodnie spać
No właśnie ja nienawidzę grubych kołder, ciężkich, puchatych, poza tym teraz okres letni, a mnie nigdy za zimno nie jest nawet w zimie. Czyli jesteś zadowolona?? Jak jeszcze mi powiesz że sprzedawca okej to zamawiam od razu
-
ss wrote:U nas w miescie jest dwoch przedstawicieli producenta i oboje mowia wlasnie ze ok 6 tyg ale jedna babeczka ma 3 sklepy i mowila nam zeby zadzwonic w pt bo byc moze producent im przysle te wozeczki ktore zamawiali juz jakis czas temu na sklep i jesli akurat by nam ktorys sie podobal (chodzi o kolorystyke) to mozemy brac od reki a jesli nie to niestety zamowienie i bedzie po 15.09.
-
Mika Ja zaraz setki dobije bez kitu jak tak dalej pójdzie !
Ja juz w domu się nie wazę , w piątek mam położna ona to zrobi juz bo jestem coraz bardziej zdolowana tym wszystkim
Wgle płakać mi się chce , mam tak zje ...ny humor przez kolejna nie przespana noc przez sąsiada i ku...wa mam ochotę iść i go zabić ! Dosłownie dziewczyny zabić . Niewychowany cwok ewidentnie robi na złość ! -
Aguś ja jestem z Bielska-Białej,pisalam tez do przedstawiciela do tarnowskich gor i odpisal mi dokladnie to samo co dowiedzialam sie tu w bielsku,no zobaczymy, czekam do pt co dostarczy adamex do tej babeczki,bo to mam praktycznie pod domem a jak nie beda nam odpowiadac to zamowimy i bedziemy czekac;) a moze tak jak u ciebie tez dostaniemy wczesniej, te 6 tyg to pewnie podają tak bezpiecznie zeby potem nie bylo.
Ja mam wizyte 12.08. -
ss wrote:Aha co do wagi to zauwazylam ze naprawde nie ma sensu teraz codziennie na nia stawac bo podczas upalow woda w organizmie sie odklada i u mnie to sa wahania nawet 1,5kg z dnia na dzien.ja bardzo rzadko sie waze.
Ja tak tylko teraz hehe bo w de miesiąc się nie ważyłam i tak sobie patrze z ciekawości przed jedzeniem po
ss lubi tę wiadomość
-
Porobilam trochę i znowu mnie ten brzuch boli, znowu te uczucie jakby mi skora miała pęknąć i bol. Bez przesady, nic nie będę mogla zrobić jak tak będzie bolalo
zakrecona miałam kiedyś takiego sąsiada, rozumiem Twój zdenerwowanie. Idźcie do właściciela budynku czy landlorda, powinno pomoc...
-
No juz Muffinka byliśmy u landlora raz i dal im ultimatum , albo koniec halasow i rozrabiania albo wypad a oni maja wyjebke najwidoczniej ...
Dziś landlor ma znów wizytę , sam kazał dzwonić albo przyjść .
Mika no Ja tez nie będę usowala się z każdego mieszkania z powodu halasow sąsiadów , jeszcze teraz z dzieckiem . Ty jakas pojebke właścicielkę miałam to Wam wgle się nie dziwie ze macie podejście takie i out robicie .
My zastanawaimy się nad domek dwa razy większym i w spokojnej dzielnicy i wolno stojący , wiadomo malo takich ale jak się dobrze poszuka to się znajdzie -
No właścicielka to raz a dwa to mieszkanie w centrum i pod oknami klub wiec no way... Zobaczymy bo narazie nie gadam z tą zaraza wiec nie wiem jak się sprawy mają. Oj mnie też takie coś meczy, tez chciałabym znaleźć i mieć już swoje miejsce gdzie będzie mi dobrze...
-
jaroszka wrote:Arielka jestem przed zamowieniem lozeczka tego Twojego - napisz mi proszę, czy szczebelki sa płaskie czy okrągłe? wolalbym plaskie...
na zdjęciu nie potrafie dostrzec
płaskie i trzy wyjmowane z przodu na takie sprężynki- fajny mechanizmjaroszka lubi tę wiadomość
-
Paula super ze wizyta okej!
Blondik kciuki zaciśnięte
Zakręcona ufff dobrze ze poszliscie, a jak tamci się nie przejmują niech spadają ! A ty będziesz miała spokój, można poszlaec w jakąś sobotę czy cos, Ale bez przerwy to chyba prezesada ...
A ja sobie zasnelam i właśnie wstalam , wyglądam jak strach na wróble włosy każdy w inna stroneIDE się ogarnąć , do usłyszenia :*
-
Mika no My tez mamy dom w samym centrum
My juz myslimy powiem Ci szczerze nad kredytem i kupieniem domu dużego w okolicy cichej i kolo mojej teściowej najlepiej bo tam jest cudnie !
Ale najpierw musielibysmy mieć auto żeby D mógł do pracy jeździć a to chwile potrwa , prawo , auto itp ...
Mamy maleńki kredyt tu wiec najpierw go musimy spłacić żeby dostać na dom .
Eh nie wiem sama co robić , na ta chwile zrobimy porządek z sasiadami