Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojjj jak tu dziś spokojnie, nie było mnie 2-3 godzinki a tu tylko 3 strony? no dziewczyny
Im dłużej czytam o łóżeczku Arielki tym bardziej żałuję, że mam już swojeIle Kosztowało to łóżeczko? i czy wysyłają za granicę?
A i poznałam żonę znajomego, ale fajna babka, mam trójki dzieci, córka 4.5 syn 2.5 i syn 4 miesiąceale ten najmniejszy fajny
Wszystkie fajne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 14:31
Robimy drugiego Dziedzica
-
Nynusia wrote:Mika masz jeszcze całoroczną
http://allegro.pl/koldra-200x220-caloroczna-antyalerg-2x-pod-70x80-i5324528958.html
zaluje ze wtedy nie bylo jak kupowalam bo ta tez sie oplaca... jedyny minus ze jest duza ale jak posciel kupujesz takze to spoko
Jak się mama dowiedziała, że tak tanio to u tego sprzedawcy zamówiłyśmy rzeczy na 450złNynusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała.mi wrote:Pomóżcie mi jeszcze, proszę zinterpretować wyniki krzywej cukrowej.
Na czczo: 75
Po 1h: 126
Po 2h: 131
Niby jest w granicach normy ale zastanawia mnie dlaczego po 2h jest wyższy poziom niż po 1h. Miała tak któraś z Was?
ja tak mialam. Ale niestety nikt mi tego nie wyjasnil. Bede za tydzien na wizycie u gina i zapytam jak nie zapomne.
W kazdym razie zaden do tej pory pomiar glukometrem taki nie byl, ze po 2h wyzszy wynik niz po 1h. To dziwne dla mnie jest
mała.mi lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Dziewczyny ja się w końcu doczekałam takiej mega burzy
ale mi brakowało grzmotów, piorunów i tego powietrza
Boże jak ja współczuje mojemu mężowi w pracy na dworze..
Nie będziesz sama z tym USG, ja też jakoś w ostatnim tygodniu sierpnia się wybieram na USG III trymestru. -
Nynusia wrote:Mika ciesze się ze pomogłam ja od nich będę jeszcze zamawiać materac i ochraniacz na materac
Dobrze mieć coś sprawdzonego dlatego jeszcze raz dzięki. A jak mi mama mówiła za ile ona pościel kupowała to kazała brać od razu hehe
Materac ale dla dzieciatka czy na twoje łóżko -
Bąbelek wrote:U mnie jest aż siwo na dworze od tego żaru, wychyliłam tylko ciało na chwilę na balkon i zionęło ogniem. Ponoć burze idą od zachodu i północy? Czekam aż do centralnej dojdą
Boże jak ja współczuje mojemu mężowi w pracy na dworze..
Nie będziesz sama z tym USG, ja też jakoś w ostatnim tygodniu sierpnia się wybieram na USG III trymestru.
Jak patrzyłam na pogodę to tylko na Podkarpaciu mają być burze w tym tygodniuale skąd idą nie wiem. Ciesze się bo mi brakowało tego.
Co do usg, chyba pójdę szybciej na to zwykle bo chce wiedzieć czy wszystko okej. Ostatni raz byłam 14 lipca wiec minęło trochę a gdzie to do 26