Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
green wrote:ja tak mialam. Ale niestety nikt mi tego nie wyjasnil. Bede za tydzien na wizycie u gina i zapytam jak nie zapomne.
W kazdym razie zaden do tej pory pomiar glukometrem taki nie byl, ze po 2h wyzszy wynik niz po 1h. To dziwne dla mnie jest
Bo jedzenie nie obciąża aż tak, jak glukoza. Wynik jest bardzo dobry, nie przejmowałabym się, to pewnie kwestia wolniejszego trawienia.mała.mi lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zorro wrote:Dziewczyny, kiedy robicie usg III trymestru? Dostałam skierowanie i będę szła 31+1 tc. Niektóre źródła podają,ze najlepiej robic 28-30 tc,a inne,ze 30-32. Zgłupiałam
Do 32, a nawet 34 jest czasWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:36
Zorro lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Materac wybraliśmy jednak piankowy, wyższy, bo na 14 cm. A meble z Ikei - stwierdziłam, że szkoda kasy na jakiś wypas, bo pewnie i tak będziemy się przeprowadzać za parę lat, to kupię wtedy jakieś super do nowego domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 16:41
Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kochane moja gin uratowała mnie i nie mam zgagi. Przed wzięciem tabletki paliło jak diabli,zjadłam banana i wypilam sok z czarnej porzeczki. Jak już łzy leciały przez zgagule,wzięłam jedną tabletke iii jest super
Zrobiłam zapiekanke w cukini i nawet była oj gdyby nie woda w niej ale R zachwycał się bardzo a to wystarczystałam troche nad garami,potem powiesilam dwa prania i przy zamiataniu złapał skurcz. Daje sb już na dzisiaj spokój
Natka duża dzidzia
Nenka ładny brzusio