Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
muffinka teraz nic nie cwicze , bo po tym jak w pirwszym trymestrze kilka razy mialam krwawienie -przestalam.
Jutro ide do garazu odszukac pilke i zaczne krecic bioderkami
Polkosia o tym nie pomyslalam , ze moze zaszkodzic . Ostatnio bylam u dentystki i nie zauwazyla nic niepokojacego . Ale lepiej ograniczyc .
Polkosia to wieczor sie udal i endorfiny podskoczyly
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:muffinka teraz nic nie cwicze , bo po tym jak w pirwszym trymestrze kilka razy mialam krwawienie -przestalam.
Jutro ide do garazu odszukac pilke i zaczne krecic bioderkami
Polkosia o tym nie pomyslalam , ze moze zaszkodzic . Ostatnio bylam u dentystki i nie zauwazyla nic niepokojacego . Ale lepiej ograniczyc .
Polkosia to wieczor sie udal i endorfiny podskoczylynie za szybko ?
EJ wiecie co bo Ja to się boje kręcić pupcia tak ze wywolam poród za wcześnie cos , ze dziecko się wprowadzi w kanał szyjkowy itp
Może głupia jestem ale jakoś się boje hahaha -
Szczęśliwa Mamusiu, smacznego
Jedz, karm maluszka
Ja chcę jakąś jogę zacząć, nie chodzi mi o ćwiczenia na sylwetkę, bardziej o te co mi pomogą przy porodzie. O może też taka piłka, żeby dziecko się dobrze ułożyło... itp
Idę pod prysznic dziewczynki, pościel muszę przebrać itp No i główny powód, zdrętwiały mi 4 litery, że nic nie czuję...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zaczynam nowe tygodnie w poniedzialki akurat
ja namietnie czytam w kazdym tyg co u dzidzi na kazdej stronie ktora mi google wyswietli
lubie to.. i mecze meza i mu mowie co jak itp..
Maly mi sie teraz tak wepchal w prawa strone brzucha ze juz nie wyrabiam i krzycze na niego po imieniu
bylismy dzisiaj na plazy i jak lezalam w strone slonca i podnosilam bluzke w sensie odkrywalam brzuch to maly sie zrywali tak pare razy hehe..
kapalismy sie w morzu.. zimna woda ale powolutku dalo rade -
nick nieaktualny
-
Szczesliwa wcinaj , wcinaj , bo ty drobinkajeste
Muffinka trzeba sie ruszyc z wyrka
zakrecona znalazlam na Youtubie cwiczenia na pilce w III rymestrze , wice chyba mozna. Pocwicze z raz czy dwa i zobacze jak bede sie czula .
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Lojka, no na razie nic nie widać, ale na dłuższą metę nie polecam. Siostra tak sobie zęby dorobiła w ten sposób. Oczywiście po paru latach picia wody z cytryną (cały dzień popijała), a teraz już musiała przednie wszystkie licówki zrobić, bo mega zniszczone miała. Takie jakby krótsze, jakby zgrzytała zębami. Dlatego ja wypijam szklankę soku na raz i myję od razu zęby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 22:57
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nenka to musialo fajnie wygladac jak reagowal na swiatlo lub na cieplo . Ja probowalam raz z latarka , ale moj maluch to chyba za ty nie przepada .
Dziewczyny narobilyscie mi smaka i musze cos zjescTylko co? Melon , arbuz czy jabko ? No w ostatecznosci pokusze sie o loda
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka no to chyba można:) Ja mam kuzwa jednak stracha heheh
Nenka może ucieknie do swiatelka faktycznie hehe: D
Mnie dziś strasznie brzuch się stawia niestety jak wstaje z WC najbardziej odrazy twardnieje nie wiem może mały jakoś się tak tam nisko osadził na pęcherz i TP nie stwardnienie a on -
Może masz jakieś lepsze zęby, ale piszę dlatego, że siostra głównie od tego się dorobiła problemu. W ramach ciekawostki. Możesz dopytać swoją stomatolog jeszcze. Ja już po jej przejściach wody z cytryną nie piję...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyJa z tym stawianiaem to juz nie wyrabiam, jakie to jest nieprzyjemne i meczace ughrr
A wiecie co jest najgorsze? Ja jestem taka zmeczona ostatnio, ze przesypiam cala noc i nie budze sie na siusiu.. i rano mam taki prsepelniony pecherz i mnie brzuch boli ze masakra jakas.. a tak to nie sikam za czesto.. raz w nocy mi wystarczy -
nick nieaktualnyJeszcze, a propo siary dziewczyny.. po prostu nie umiecie pewnie jej wycisnac
Robicie tak, palce wskazujacy i srodkowy rozszezacie kladziecie na piersi tak zeby sutek byl miedzy nimi nie dotykajac sutka uciskacie tymi palcami piers tak przycisniete zlączacie i unosicie sutek palcami do gorypowinno podzialac. Nie wiem czy wystarczajaco dobrze opisalam.