Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze , trzymam za Jagodke kciuki ! :*
Mika no na pewno oblecial w jakiś sposób bo jest sierpień a juz się jedna laska od Nas rozpakowala co tez nie musi nastąpić tak wcześnie u następnej ale Ja osobiście się nie nakrecam , każda ciąża jest inna . Najwidoczniej cos musiało być nie tak , ze tak szybko się skonczylo ale najwazniejszs ze corcia trzyma się i sama walczy !Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:59
-
Nie wiem, czy słyszałyście o tym, ale w Rzeszowie chyba na początku roku, kobieta w 5 miesiącu urodziła bliźniaki. Malutkie jak dłoń. pół roku w inkubatorach, ale na szczęście na tym etapie dziecko już ma rozwinięte co trzeba i walczyły maleństwa. Tak tylko napisałam, bo mi się przypomniało
-
PauLLa wrote:Aleksandra u mnie z 22 na 10 poszło aż ale gin mówi tylko że Smoczek z niego i tyle
Dostałam zdjęcie z pomiarami i jeden wynik o 2tyg większy. Hmmm zaciekawiło mnie to. Sprawdziłam a to główka...wtf? Jak tu rodzić dzidziolka z dużą głową?
Moj tez ma duży czerep - dokładnie dwa tygodnie!
Po ojcu cholera wiadro bedzie mialaanaa, agaton lubią tę wiadomość
-
A moze to jednak bardziej po teściowej....ona ma jeszcze większy łeb niż moj M
Czesc w ogóle, bo dawno mnie nie było
Październikowka rozpakowana, ale heca .... Ciekawe czy byli przygotowani ze wszystkim juz
Dziewczyny, bo ja to dopiero dzisiaj łóżeczko zamówiłam, ciuszki nie poprane, wózek co prawda jest, ale przewijaka brak, wanienka brak, kosmetyków i przyborów brak, na kocyki, otulacze i etc jeszcze czekam....
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:A moze to jednak bardziej po teściowej....ona ma jeszcze większy łeb niż moj M
Czesc w ogóle, bo dawno mnie nie było
Październikowka rozpakowana, ale heca ..i .. Ciekawe czy byli przygotowani ze wszystkim juz
Dziewczyny, bo ja to dopiero dzisiaj łóżeczko zamówiłam, ciuszki nie poprane, wózek co prawda jest, ale przewijaka brak, wanienka brak, kosmetyków i przyborów brak, na kocyki, otulacze i etc jeszcze czekam....
Kochanie me...ja na dobrą sprawę tez nic nie mam. Ani łóżeczka ani wozeczka ani wanienki kosmetyków rilaks tejk it izi heheheto taki jeden przypadek
-
Najwazniejsze ze z dziewczynami wszytsko okej , trzymam kciuki za Jagodke niech teraz rosnie w sile !
A ja mam dla was niespodzianke hehe zaraz tylko cos zgram na kompa i wam pokaze
A jak tam wieczor wam mija ? Ja sobie kupilam ptysia i czekam zeby go opedzlowac
Nynusia, jaroszka lubią tę wiadomość