Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiec kochane po 7 intensywnych miesiach wybralismy imie dla naszego synka łatwo nie było ... ale udalo sie ! Dziś do nas wlasnie przyszlo i przedstawiam wam imie naszego szkrabka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc5b909b1835.jpgjaroszka, Lexie, Muffinka1019, ZakręconaOna, onka, Nynusia, estrella, Bąbelek, Mikejla, paula1, agaton, mała.mi, lojkalojka, zakocona, miska2503, Blondik, soraya, annggela, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny ! W koncu moge mowic do brzuszka po imieniu , bardzo sie ciesze ze je wybralismy i bardzo nam sie podoba ! A jak to mowia to najwazniejsze , a jeszcze jak wam sie podoba to tylko mnie to cieszy ! :*
Tak Muffinka chcemy zawiesic nad lozeczkiem , bedziemy kombinowac tak zeby jakos ladnie sie prezentowaloMuffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra rany to nam się Dzidzie trafiły:D
Jaroszka kurde w sumie mój ma podłużną głowę ale jego matka faktycznie ma dużą głowę...o masakraaaa
No mój na wieści że październik też się rozpakowuje zrobił wielkie slepia
Zdrówka dla obu dziewczyn i tyle
Wgl u nas na wsi laska urodziła core 4700!!! HeheAleksandra90 lubi tę wiadomość
-
Szczesliwa,fajowe imię, bralismy je pod uwagę
My tez chcemy takie literki nad lozeczko
Jejuuu,pierwsza październikowa mama!!!
Gratuluje udanych dzisiejszych wizyt,ja juz sie swojej nie moge doczekac!
Ale znow mega gorąco u nas...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Niektóre hejtują, że to wymysł kobiet (kobiety), że najważniejsze jest nastawienie, że znieczulenie zawiera silne środki i rzekomo widziały niejedno dziecko, które rodziło się z problemami. Niektóre piszą, że gdyby pierwszy poród nie był zagraniczny ze znieczuleniem nie zdecydowałyby sięna drugie. O takie