Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka dziekujeee :* podam linka jutro bo nie mam tu zapisanej aukcji a nie pamietam hasla do allegro i musze na kompie sprawdzic
ALe na pewno podam linka
Lexi tak myslalam ze komus zrobie ochoteeeeWybacz kochaaana
Bąbelku zabieraj sie za lodowke szybciutko
Matko moj D zajadal sie szprotkami i teraz mam niezle zapachy, nawet gumy do zucia nie pomagaajaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:42
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) czy farbowałyście włosy w ciąży? mam juz takie odrosty ze strach, ostatnie pasemka robilam w grudniu, pozniej juz nie szłam do fryzjera bo okazało się, że jestem w ciąży a w 1 trymestrze niewskazane jest farbowanie. Teraz chciałam już coś z nimi zrobic, np. balejaz, zwłaszcza ze wybieramy sie na wesele brata i chce ładnie wyglądac. Boje się jednak, ze może to zaszkodzic mojejmu maleństwu. Co o tym myślicie?
-
bąbelku śpij dobrze !
No ja po calym dniu tez padam , choc spalam w dzien , jutro tez mega intensywnie od 8 rano ... wiec musze uciekac juz spac zeby byc w miare wypoczeta , ale juz po urlopie D ma 2 zmiany wiec bedzie bede tu o wiele czesciej
Śpijcie dobrze, do uslyszeniaaa :*Lexie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jak obiecałam, wrzucam wieczorową porą kącik naszej córeczki w naszej sypialni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e84712f692a.jpg
Mikejla, Lexie, ZakręconaOna, jaroszka, Aleksandra90, lojkalojka, ~Rewianka~, paula1, Nynusia, zakocona, dodinka, agaton, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, lili_madlen, Mo_niczka lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusiu dam znać na pewno. Oby mezus ze szwagrem zrobili tak jak chce
lecę do łóżeczka, poczytam troche o dzidziusia, który niemiłosiernie oklada mi pęcherz;) życzę dobrej nocki i do jutra!
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Tobie czarny kolorek by pasował ! Jejku Ty jesteś taka piękna !
żę niby ja?
Mała.mi jejku jak ja bym chciała mieć juz taki kącik dla swojej Kruszynkiuwielbiam klimaty drewniano-drewniane...tak fajnie widać ten pokoik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:56
mała.mi lubi tę wiadomość