Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuska ja tam farbuje byłam juz raz u fryzia w II trym. Robiłam właśnie balejaż i teraz jestem umówiona na 22.08 także mysle ze nie masz co się obawiać.
Raz ze można teraz znaleźć farby bez amoniaku a dwa że pasemka tym bardziej nie dotykają skóry głowy !) -
jaroszka wrote:kurde laski, a ja farbuje u fryzjera ( taki burżuj ze mnie)a tam maja farby z amoniakiem raczej....ale fryzjerka mi powiedziala, ze to bezpieczne, ze to gadanie o nie farbowaniu w ciazy to pic na wode
-
karnacje ogólnie to mam ciemną niby, chociaż jak widać już nie za bardzo...niecierpie sie opalać, ale szybko mnie łapie. Teraz nigdzie nie wychodzę na słońce bo i gdzie, dlatego bledsza jestem.
A co do farbowania, moje włosy i tak same zmieniają kolorwięc nie ma sensu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 23:06
-
Tą kołyskę i komodę z resztą też zrobił dziadek mojego męża dla mojej szwagierki, która aktualnie ma 11 lat. Kilkoro dzieci w rodzinie się w niej chowało a teraz przyjdzie kolej na naszą Nelkę. Tzw. meble z duszą
agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Tą kołyskę i komodę z resztą też zrobił dziadek mojego męża dla mojej szwagierki, która aktualnie ma 11 lat. Kilkoro dzieci w rodzinie się w niej chowało a teraz przyjdzie kolej na naszą Nelkę. Tzw. meble z duszą
Szczerze zazdroszczę, ja też myślałam że mój tatuś "złota rączka" zrobi łóżeczko dla wnusi...