Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka nic z tych rzeczy:) poprostu wiem że inne Maluszki też sprawiają kopniakami ból który mnie niepokoi
Aaa nie wiem jak wytłumaczyć...
Arielka ciekawe infoja we wrześniu ide żeby mi plombe założył o ile ta nieszczęsna czwórka jest wyleczona. Trzy dni po włożeniu lekarstwa bolała mnie głowa i cała szczęka...
Ss ja mam flanelke i jest taka przyjemna ale tetre mam również -
Mika, a jak jest ułożona twoja dzidzia? Mama mojej koleżanki, jak byla z nią w ciąży nie mogla wychodzić z domu, bo po ujściu 30 metrów musiała lecieć z powrotem do domu na siku. Potem okazało sie ze moja znajoma sobie dosłownie siedziala na pecherzu ciągle go uciekając. Moze twoja w nocy robi sobie z pecherza materac?
Co do pieluch ja tez nie wiem jaki mam rozmiar, w każdy razie kupiłam 20 tetrowych i 5 flanelowych w cudne wzorki -
Wiecie co się dowiedzialam? Mój wujek właśnie wrócił z Gdańska z nad morza, kapal się w morzu wiadomo nie on jeden dookoła mnóstwo ludzi , kobieta sobie płynęła i nagle zaczęła płynąc pod woda , jego cos drgnelo ze chyba nie nurkuje... I tylko on do niej popłynął szybko okazało się ze juz jest aż bordowa ... Wyciągnął ja na brzeg szybko przybiegł ratownik no i na szczęście zaczęła oddychać ale bardzo ciężko , ale karetka szybko przyjechała i ja zabrali jak juz oddychala. Masakra ! Dobrze ze wszystko się skończyło szczęśliwie , oby kobieta szybko wróciła do zdrowia !
nenka2, Wredotka, zakocona, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wredotka, jak dla mnie rozmiarowka jest akuratna, tzn przed ciąża nosiłam M-ke, i takie teraz kupiłam i są rozmiarowo dla mnie dobre. Jesli mogę Ci doradzić, to jak leżałam w szpitalu widziałam dziewczyny po porodzie w zielonych lub kremowych piżamach z plamkami krwi w okolicy pupy. Niby normalne, ale z tego powodu ja kupiłam wzorzyste wzory żeby się to nie rzucalo w oczy w razie co
-
aanaa wrote:Wredotka, jak dla mnie rozmiarowka jest akuratna, tzn przed ciąża nosiłam M-ke, i takie teraz kupiłam i są rozmiarowo dla mnie dobre. Jesli mogę Ci doradzić, to jak leżałam w szpitalu widziałam dziewczyny po porodzie w zielonych lub kremowych piżamach z plamkami krwi w okolicy pupy. Niby normalne, ale z tego powodu ja kupiłam wzorzyste wzory żeby się to nie rzucalo w oczy w razie co
O, dzięki!Ale nie są obcisłe? I dużo przytyłaś w ciąży? Bo ja już 10 kilo i się boję, że S-ka będzie obcisła, a M-ka za luźna.
-
aanaa wrote:Ja przytylam 8,5 kg i dla mnie są idealne. Biust mi urosl z b na c, i tu jest troszkę miejsca na większe piersi po porodzie choc teraz nie wygląda zle. A na brzuszek jest duuuzo miejsca
w razie co moze da rade wymienić jak Ci nie podpasuje?
To wezmę w takim razie S, bo ja mam biust mniejszy. Pewnie da radę wymienić, ale mnie zawsze wkurza odsyłanieDzięki za pomoc!
aanaa lubi tę wiadomość