WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w koncu troche luzu i juz leze w lozku i ogladam :D duszno mi i slabo wiec leze juz nigdzie nie latam ! :(

Stokrotka piieeeknie <3 mika wspolczuje z tym siusianiem :(

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nic z tych rzeczy:) poprostu wiem że inne Maluszki też sprawiają kopniakami ból który mnie niepokoi ;)
    Aaa nie wiem jak wytłumaczyć...

Arielka ciekawe info :) ja we wrześniu ide żeby mi plombe założył o ile ta nieszczęsna czwórka jest wyleczona. Trzy dni po włożeniu lekarstwa bolała mnie głowa i cała szczęka...

Ss ja mam flanelke i jest taka przyjemna ale tetre mam również:)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam 8 bialych tetrówek,6kolorowych i 4 flanelki,mysle ze wystarczajaco:)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, a jak jest ułożona twoja dzidzia? Mama mojej koleżanki, jak byla z nią w ciąży nie mogla wychodzić z domu, bo po ujściu 30 metrów musiała lecieć z powrotem do domu na siku. Potem okazało sie ze moja znajoma sobie dosłownie siedziala na pecherzu ciągle go uciekając. Moze twoja w nocy robi sobie z pecherza materac?
    Co do pieluch ja tez nie wiem jaki mam rozmiar, w każdy razie kupiłam 20 tetrowych i 5 flanelowych w cudne wzorki :)

iv09hdge6yql001e.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tetrowych 10 i tylko 2 flanelowe 70 x 80 mysle ze jak tylko do wycierania, odbijania itp maja byc to starczy, no ale "wyjdzie w praniu" jak wszystko ;)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze 14 lipca była poprzecznie, głowke miała po lewej stronie, no i wtedy też miałam takie problemy z pęcherzem

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co się dowiedzialam? Mój wujek właśnie wrócił z Gdańska z nad morza, kapal się w morzu wiadomo nie on jeden dookoła mnóstwo ludzi , kobieta sobie płynęła i nagle zaczęła płynąc pod woda , jego cos drgnelo ze chyba nie nurkuje... I tylko on do niej popłynął szybko okazało się ze juz jest aż bordowa ... Wyciągnął ja na brzeg szybko przybiegł ratownik no i na szczęście zaczęła oddychać ale bardzo ciężko , ale karetka szybko przyjechała i ja zabrali jak juz oddychala. Masakra ! Dobrze ze wszystko się skończyło szczęśliwie , oby kobieta szybko wróciła do zdrowia !

nenka2, Wredotka, zakocona, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa masz wujka bohatera :)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj synek wazy 1360g :) :) :) :) 29tyg+3dni
    szyjka trzyma mimo skurczy i jest ogolnie supcio! :D

aanaa, Mikejla, annggela, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, Lexie, zakocona, paula1, agaton, agania, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no dzielny wujek, że go tchnęło tak! !

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale rosną te Wasze dzidzie, ciekawe ile mój teraz waży :)

Któraś kupowała koszule do karmienia z Italian Fashion - jak z rozmiarówką? Bo nie wiem czy kupić S czy M.

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa tak jak Jaroszka mówisz , masz wujka bohatera normalnie !
    :) dobrze , ze uratował ta kobietę

Nenka super ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny! :*

No ja uslyszalam to aż mi serce stanęło, ale tak się cieszę teraz, no bo przecież każdy kiedyś może potrzebować pomocy wiec warto reagować !
    Dobrze ze tak wszystko się skończyło ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, jak dla mnie rozmiarowka jest akuratna, tzn przed ciąża nosiłam M-ke, i takie teraz kupiłam i są rozmiarowo dla mnie dobre. Jesli mogę Ci doradzić, to jak leżałam w szpitalu widziałam dziewczyny po porodzie w zielonych lub kremowych piżamach z plamkami krwi w okolicy pupy. Niby normalne, ale z tego powodu ja kupiłam wzorzyste wzory żeby się to nie rzucalo w oczy w razie co ;)

iv09hdge6yql001e.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Wredotka, jak dla mnie rozmiarowka jest akuratna, tzn przed ciąża nosiłam M-ke, i takie teraz kupiłam i są rozmiarowo dla mnie dobre. Jesli mogę Ci doradzić, to jak leżałam w szpitalu widziałam dziewczyny po porodzie w zielonych lub kremowych piżamach z plamkami krwi w okolicy pupy. Niby normalne, ale z tego powodu ja kupiłam wzorzyste wzory żeby się to nie rzucalo w oczy w razie co ;)

O, dzięki! :) Ale nie są obcisłe? I dużo przytyłaś w ciąży? Bo ja już 10 kilo i się boję, że S-ka będzie obcisła, a M-ka za luźna.

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przytylam 8,5 kg i dla mnie są idealne. Biust mi urosl z b na c, i tu jest troszkę miejsca na większe piersi po porodzie choc teraz nie wygląda zle. A na brzuszek jest duuuzo miejsca :) w razie co moze da rade wymienić jak Ci nie podpasuje?

iv09hdge6yql001e.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia napiszesz mi jeszcze czy w swoim wózku masz ten pokrowiec na nóżki do spacerówki i folie p/deszczowe? Jak pisałaś to może nie doczytałam wcześniej...nie pamiętam:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aanaa wrote:
    Ja przytylam 8,5 kg i dla mnie są idealne. Biust mi urosl z b na c, i tu jest troszkę miejsca na większe piersi po porodzie choc teraz nie wygląda zle. A na brzuszek jest duuuzo miejsca :) w razie co moze da rade wymienić jak Ci nie podpasuje?

To wezmę w takim razie S, bo ja mam biust mniejszy. Pewnie da radę wymienić, ale mnie zawsze wkurza odsyłanie :P Dzięki za pomoc!

aanaa lubi tę wiadomość

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotko z jakiej strony będziesz w końcu zamawiać :)

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika właśnie nie mogę się zdecydować:) Jak Nynusia odpisze to jeszcze pogadam z mężem (bo on koniecznie chce chromowane kółka) i zobaczymy skąd zamówimy. Na pewno Ci napisze jak decyzja będzie:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
‹‹ 1630 1631 1632 1633 1634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ