Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przed ciaza nosilam xs/s zamowilam m i nie uwazam zeby byla jakas wielka,ale ja tez nie chcialam miec jej obcislej czy za krotkiej bo niska nie jestem.a nie ma tam w cm podane?
Ja przytylam ok 8 kg ale biust bardzo urósł,to moze nie bede podpowiadac bo jeszcze zle podpowiem a nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:02
Wredotka lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Ja przed ciaza nosilam xs/s zamowilam m i nie uwazam zeby byla jakas wielka,ale ja tez nie chcialam miec jej obcislej czy za krotkiej bo niska nie jestem.a nie ma tam w cm podane?
Ja przytylam ok 8 kg ale biust bardzo urósł,to moze nie bede podpowiadac bo jeszcze zle podpowiem a nie chce.
Też nosiłam XS/S przed i generalnie mieszczę się w moje rzeczy (poza dopinaniem na brzuchu). Hm, są wymiary i wychodzi mi S, poza wzrostem. No nic, dzięki za opinie, przemyślę jeszcze
-
zakocona wrote:Ależ jest duszno, Dzisiejszy dzień i już widzę, że noc też to jakiś koszmar. Ledwo dycham
Jak tak dalej pójdzie to urodzę jeszcze w sierpniu... Dzisiaj chyba ze 20 razy mi się macica napinała i to konkret...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn