Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lili_madlen wrote:Dziś tez kilka razy oberwałam ale w żołądek , jednak cyklicznie z racji ułozenia obrywa sie mojemu pecherzowi

Ja do tej pory też ciągle czułam okładanie piąstkami w pęcherz, a tu nagle heca, bo Mała zaczęła nogami machać
Bąbelek, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Nie wzbraniam się przed piciem, pije tyle ile musze tzn wtedy kiedy mi się chce, a kiedyś piłam po prostu tak o bo to bym się soku napila a.to.tego tamtego i nie latałam tak. Dlatego teraz to już tymbardziej zaczynam się denerwować, że coś jest nie tak a nie tylko z powodu ciąży
-
Tak, robię tak odkąd któraś z was o tym pisała. Po prostu jakby wtedy strumień się zwiększa i tyle.agania wrote:Mikejla - ja wstaję tak 2-3 razy siku. A może powinnaś spróbować z tym podnoszeniem brzucha przy sikaniu?
No tak jaroszka, dlatego mecze was tymi pytaniami o to, bo słysząc ze to niby normalne, a mówią ze wstają około 5 razy...to teraz się już zaczynam bać ze coś jest nie tak -
Mika podnosi brzuch przy sikaniu tak jak ostatnio mowilam .
Ja miałam swój okres nie dawno gdzie dosłownie co chwile wstawalam i noce miałam nie przespane , mały bankowo na pęcherz naciskał .
Laski Ja juz zaliczylam kilka kopow na zebra w ciąży a się zwinelam nie raz !
-
Mikejla wrote:Tak, robię tak odkąd któraś z was o tym pisała. Po prostu jakby wtedy strumień się zwiększa i tyle.
No tak jaroszka, dlatego mecze was tymi pytaniami o to, bo słysząc ze to niby normalne, a mówią ze wstają około 5 razy...to teraz się już zaczynam bać ze coś jest nie tak
Chyba Maluch dosłownie siedzi Ci na pęcherzu, bo nie znam innego wytłumaczenia... -
Zakretka podnoszę po waszych radach

Czyli co rośnie mi złośliwe dziewczę??
w sumie, lekarz się śmiała jak trzeba było zmierzyć tą kość nosowa to nawet dooplerem nie dała się przekonać do obrotu i mierzyła mi docipnie
i mówi że złośliwa dama hehe. Cała mama jak nic w takim razie...
ZakręconaOna, Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość
-
ss wrote:ja chodze 7-8razy,srednio co godz,ale wspomnialabym lekarzowi o tym albo poprostu zrobila sobie badanie moczu.nie jest szkodliwe czy inwazyjne, a ty byś wiedziala czy taka poprostu twoja natura czy jest cos na rzeczy...
No to raczej tak zrobię, bo teraz to już mnie strach oblecial
-
nick nieaktualnyMika 15 razy to faktycznie dużo, zrób sobie badanie moczu czy faktycznie wszystko ok. Ja chodzę jakieś 8-9 razy... tak ok 1-1,5 h.
Zgadzam się z SS ja picia wody nie traktuję jako modę tylko wiem jak ważne jest to i dla mojego organizmu jak i dla dziecka. Zbyt mała ilość wody ma właśnie wpływ na wody płodowe ale także na puchnięcie czy infekcje pęcherza. Jeśli u Was faktycznie poziom wód płodowych jest prawidłowy, nie macie infekcji czy nie puchniecie to widocznie Wasz organizm nie potrzebuje tyle wody... Mój potrzebuje bo bez problemu wypijam te 3 litry, a nawet więcej, do tego codziennie jem kawał arbuza również bogatego w wodę
Ja kupiłam pieluszki kwadratowe
Z racji tego, że ja również robiłam zamówienie u Natali to będę miała poszewki mimo, że mała początkowo będzie spała w rożku i śpiworku.