Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To ze uciska pęcherz to wiem, ale ja wtedy to odczuwam trochę inaczej...ja nie twierdzę.ze nie macie racji z piciem płynów, po prostu jak wiem ze co 15 min będę w nocy Chodzić to wolę zjeść owoc a pić pije tyle ile potrzebuje tzn wtedy kiedy chce mi się pić. Pierdolca idzie dostać, często mowie do brzuszka w nocy haha corciu błagam cie oprzyj się o coś innego na pół godziny aż mama zaśnie
-
nick nieaktualnyss wrote:ja tez tak mam,ale przed snem staram sie nie pic,a jak chce mi sie pic to pije nawet w nocy i chodze co chwila;)no trudno uroki ciazy,potem sobie ewentualnie odsypiam rano to co chodze w nocy:D teraz z sikaniem bedzie juz coraz gorzej,a szwagierka mi ostatnio mówi "zobaczysz jaka ulga po porodzie przychodzi jak sie wysikasz i od razu ci sie nie chce znowu"
Moja koleżanka jak urodziła to się martwiła, że ma chory pęcherz czy coś się podczas porodu stało, że nie chodzi tak często sikudopiero później sobie uświadomiła, że przecież to normalne
ss, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja też chodzę do WC często
, a w nocy ok 5 razy więc chyba większość z nas tak ma
.
Jaroszka - myślę że masz rację że za wcześnie na staniki do karmienia, na SR mówili że staniki jeżeli już to ok 2 tyg przed porodem - ale wydaje mi się że i tak lepiej wziąć ten luźniejszy niż opięty.
A Wy wszystkie macie już pościel?
bo ja nie planowałam teraz kupować, bo myślałam że przez pierwszy czas maluch będzie w rożku, potem w śpiworku i zamawiać pościel chciałam później...
teraz chyba kupię tylko prześcieradła no i ew ochraniacz.
-
Wredotka, mamy firmy HB. Ten dokładnie http://hbpolska.pl/uh1075w-nawilzacz-ultradzwiekowy/
ola, ja żadnej pościeli nie mam. Dzieciak będzie w rożku na początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 15:40
-
ola.321 wrote:Ja też chodzę do WC często
, a w nocy ok 5 razy więc chyba większość z nas tak ma
.
Jaroszka - myślę że masz rację że za wcześnie na staniki do karmienia, na SR mówili że staniki jeżeli już to ok 2 tyg przed porodem - ale wydaje mi się że i tak lepiej wziąć ten luźniejszy niż opięty.
A Wy wszystkie macie już pościel?
bo ja nie planowałam teraz kupować, bo myślałam że przez pierwszy czas maluch będzie w rożku, potem w śpiworku i zamawiać pościel chciałam później...
teraz chyba kupię tylko prześcieradła no i ew ochraniacz.
Ja nie mam tak
Wlasnie dzisiaj rano pisałam, ze chodzę siku jak przed ciaza, noce całe przesypiam -
Mikejla wrote:Dziewczyny które kupowały literki, możecie jeszcze raz podać namiar??
Mikus jeszcze zamiast literek jest tańsza wersja na dekoracje z imieniem, popatrz sobie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f295dad03431.jpg
Ja zamówiłam sobie taka girlande, tylko inne koloryMikejla lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:hahah Jaroszka - właśnie ze względu na Ciebie napisałam że "większość z nas" bo pamiętałam jak napisałaś że nie sikasz
a z tą pościelą to widać każdy inaczej, a ja kupię też później
A no tak, bo Ty byłaś rano!!
ja zamówiłam poszewke na kołdrę i poduszkę na zaś, bo i tak Natalia mi szyje wszystko w wybranym wariancie kolorystycznym, to juz bedzie czekało w szafie. -
Dzwoniłam do tego bobo wózki gdzie kupiłam swój , ja chciałam camarelo carera ale ostatecznie zamowiłam seville bo w wymiarach nie ma zadnej róznicy a kolorystyka sevilli przypadła mi bardziej do gustu jednak mam obawy spore do spacerówki no i dzwoniłam tam do nich i moge go wymienic na wózek nad którym sie także wachałam i nie wiem co zrobić zostawić czy wymienić na TAKO ALIVE 2015 ?
Byłam w sklepie po borówkiżar masakryczny leje sie z nieba dzis u mnie 41 stopni w cieniu ..
A co do tych staników to ja sie jeszcze wstrzymałam z zakupem bo piersi mam praktycznie jak przed ciąża i mysle ze jeszcze je wybije na ostatnia chwile