X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze uciska pęcherz to wiem, ale ja wtedy to odczuwam trochę inaczej...ja nie twierdzę.ze nie macie racji z piciem płynów, po prostu jak wiem ze co 15 min będę w nocy Chodzić to wolę zjeść owoc a pić pije tyle ile potrzebuje tzn wtedy kiedy chce mi się pić. Pierdolca idzie dostać, często mowie do brzuszka w nocy haha corciu błagam cie oprzyj się o coś innego na pół godziny aż mama zaśnie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    ja tez tak mam,ale przed snem staram sie nie pic,a jak chce mi sie pic to pije nawet w nocy i chodze co chwila;)no trudno uroki ciazy,potem sobie ewentualnie odsypiam rano to co chodze w nocy:D teraz z sikaniem bedzie juz coraz gorzej,a szwagierka mi ostatnio mówi "zobaczysz jaka ulga po porodzie przychodzi jak sie wysikasz i od razu ci sie nie chce znowu":P

Moja koleżanka jak urodziła to się martwiła, że ma chory pęcherz czy coś się podczas porodu stało, że nie chodzi tak często siku :) dopiero później sobie uświadomiła, że przecież to normalne :)

ss, polkosia lubią tę wiadomość

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chodzę do WC często :), a w nocy ok 5 razy więc chyba większość z nas tak ma :).

Jaroszka - myślę że masz rację że za wcześnie na staniki do karmienia, na SR mówili że staniki jeżeli już to ok 2 tyg przed porodem - ale wydaje mi się że i tak lepiej wziąć ten luźniejszy niż opięty ;).

A Wy wszystkie macie już pościel?
    bo ja nie planowałam teraz kupować, bo myślałam że przez pierwszy czas maluch będzie w rożku, potem w śpiworku i zamawiać pościel chciałam później...
    teraz chyba kupię tylko prześcieradła no i ew ochraniacz :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ss Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chcialam nawilzacz powietrza kupić,polecacie cos?
    a poscieli nie kupuje narazie,uwazam ze na poczatek zbędna,zostawie sobie te przyjemność wyboru jak juz synuś będzie z nami;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc ci zazdroszczę ze tylko 5 razy :) co do staników to chyba tez kupie do szpitala sportowy a później będę myśleć...

• zakocona Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, mamy firmy HB. Ten dokładnie http://hbpolska.pl/uh1075w-nawilzacz-ultradzwiekowy/

ola, ja żadnej pościeli nie mam. Dzieciak będzie w rożku na początku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 15:40

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które kupowały literki, możecie jeszcze raz podać namiar??

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Ja też chodzę do WC często :), a w nocy ok 5 razy więc chyba większość z nas tak ma :).

Jaroszka - myślę że masz rację że za wcześnie na staniki do karmienia, na SR mówili że staniki jeżeli już to ok 2 tyg przed porodem - ale wydaje mi się że i tak lepiej wziąć ten luźniejszy niż opięty ;).

A Wy wszystkie macie już pościel?
    bo ja nie planowałam teraz kupować, bo myślałam że przez pierwszy czas maluch będzie w rożku, potem w śpiworku i zamawiać pościel chciałam później...
    teraz chyba kupię tylko prześcieradła no i ew ochraniacz :).

Ja nie mam tak :)
    Wlasnie dzisiaj rano pisałam, ze chodzę siku jak przed ciaza, noce całe przesypiam :)

relgh371crdcdbv2.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja też na poczatku w rożku, ale prześcieradełko i ochraniacz już będe miała zmaontownay, no a rożek mam do kompletu z pościela wiec dlatego zamawiam :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja wiem czemu spisz całą noc i się nie budzisz :D

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Dziewczyny które kupowały literki, możecie jeszcze raz podać namiar??

Mikus jeszcze zamiast literek jest tańsza wersja na dekoracje z imieniem, popatrz sobie:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f295dad03431.jpg

Ja zamówiłam sobie taka girlande, tylko inne kolory

Mikejla lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Jaroszka - właśnie ze względu na Ciebie napisałam że "większość z nas" bo pamiętałam jak napisałaś że nie sikasz :P

a z tą pościelą to widać każdy inaczej, a ja kupię też później :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Jaroszka ja wiem czemu spisz całą noc i się nie budzisz :D

Myślisz, ze moje baki działają jak gaz usypiająca? :D

ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    hahah Jaroszka - właśnie ze względu na Ciebie napisałam że "większość z nas" bo pamiętałam jak napisałaś że nie sikasz :P

a z tą pościelą to widać każdy inaczej, a ja kupię też później :)

A no tak, bo Ty byłaś rano!! :)

ja zamówiłam poszewke na kołdrę i poduszkę na zaś, bo i tak Natalia mi szyje wszystko w wybranym wariancie kolorystycznym, to juz bedzie czekało w szafie.

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahahaha ty to wiesz co mi we łbie siedzi

jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• ss Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja literki zamowilam wraz zestawikiem u Natali akurat,jeszcze się szyją więc narazie się nie wypowiem.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm nie pamiętam albo nie kojarzę...u jakiej Natalii?

• lili_madlen Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do tego bobo wózki gdzie kupiłam swój , ja chciałam camarelo carera ale ostatecznie zamowiłam seville bo w wymiarach nie ma zadnej róznicy a kolorystyka sevilli przypadła mi bardziej do gustu jednak mam obawy spore do spacerówki no i dzwoniłam tam do nich i moge go wymienic na wózek nad którym sie także wachałam i nie wiem co zrobić zostawić czy wymienić na TAKO ALIVE 2015 ? :)

Byłam w sklepie po borówki :D żar masakryczny leje sie z nieba dzis u mnie 41 stopni w cieniu ..:/

A co do tych staników to ja sie jeszcze wstrzymałam z zakupem bo piersi mam praktycznie jak przed ciąża i mysle ze jeszcze je wybije na ostatnia chwile ;)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Hahahahahahaha ty to wiesz co mi we łbie siedzi

No a jak! :) tylko szkoda, ze na męża ten gaz nie działa, tylko odwrotny skutek wywołuje :)

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1917&%3CosCsid%3E

to link do tego wózka TAKO ALIVE , może któraś ma doświadczenie z nim ? (jakiekolwiek ) :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
‹‹ 1626 1627 1628 1629 1630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ