Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Nynusia, czyli Ty już nie będziesz dokupowała materacyka tak? To jest jakby "zamiast"?
Sorry, że tak męczę, ale jestem zielona w tym wszystkim, nawet nie mam u kogo ze znajomych wózka oblukać, bo nikt nie ma małych dzieci i tak to jest
Właśnie Mikejla na stronie entliczka jest taniej, jakby było na aukcji to bym się nie zastanawiała
a no Zakręcona taniooo:) 3w1 -
stokrotka25 wrote:Dzięki Nynusia, czyli Ty już nie będziesz dokupowała materacyka tak? To jest jakby "zamiast"?
Sorry, że tak męczę, ale jestem zielona w tym wszystkim, nawet nie mam u kogo ze znajomych wózka oblukać, bo nikt nie ma małych dzieci i tak to jest
Właśnie Mikejla na stronie entliczka jest taniej, jakby było na aukcji to bym się nie zastanawiała
a no Zakręcona taniooo:) 3w1
Tak kochana ale tam nie masz tych różnych dodatków chyba?? Czy coś pomyliłam?? -
Nynusia wrote:Ja mialam na początku brać Carere ale cenowo byla duza roznica a ten też calkiem niezle się prezentuje. tak na prawde one sie roznia od siebie tylko gondolami
Tak jak stokrotka jestem zielona całkiem. Gondola to pół biedy bo długo i tak się jej nie używa raczej. -
Mikejla na aukcji masz w sumie
+ uchwyt na kubek
+ folia na fotelik samochodowy i daszek
+ ten materacyk
Tych pierwszych mi nie potrzeba więc wcale nie patrzę na toTylko ten materac mnie zastanawiał, jak to w ogóle w wózkach jest, bo nigdy nie pomyślałam o tym, że może być wózek bez materaca, i że trzeba na to patrzeć, żeby był w zestawie...
ale jak Nynusia mówi, że wyściółka starczy to chyba zaufam -
Stokrotka Ja mam w zestawie Sevilla
Gondola
Spacerowka
Fotelik samochodowy
Parasolka
Podstawka na kubeczek
Folia przeciwdeszczowa
Folia przeciwrobaka
Torba
Taka wysciulka właśnie do gondoli
Pompke do kol
I cos jeszcze było cholerka ale zapomnialam :o -
Ja do gondoli mam śpiworek akurat na zimę ale mam też kocyk więc w razie potrzeby będę wykładać kocykiem
Jednak Stokrotka ta wyściółka jest tak milusia że wydaje mi się ze to w zupełności wystarczy jedyny minus to to że jest biała ale na to już mam patent pod główkę będę dawać pieluche tetrową -
Nynusia wrote:Ja do gondoli mam śpiworek akurat na zimę ale mam też kocyk więc w razie potrzeby będę wykładać kocykiem
Jednak Stokrotka ta wyściółka jest tak milusia że wydaje mi się ze to w zupełności wystarczy jedyny minus to to że jest biała ale na to już mam patent pod główkę będę dawać pieluche tetrową
Mi się ta biel podoba w tych wózkachWiem, że to niepraktyczne, ale też będę dawać pieluchę tak myślałam
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Lili witaj !
My wlasnie wracamy od dziadka nie moge doczekac sie az wejde do chlodnego domku... rozpuszczam sie normalnie !!!
A jak wy w te upaly? pijcie duzo wody !
Dobrze ze mam neta w kom zamula niezle ale chociaz cala droge do domku sobie was nadrobiam
No i mama chciala zebym upiekla chalke bo pokazalam jej zdj jak robilam z tego przepisu co byl na forumwiec ide zagniatac ciacho
lili_madlen, Bąbelek lubią tę wiadomość