Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ola.321 wrote:lili - jeszcze może się wszystko zmienić
, u mnie w 30t5d był główką w dół a tydzień później znów miednicowo więc zobaczymy jak będzie ułożony za miesiąc
a mi przyszła paczka z apteki gemini!!!! ale się cieszę bo w końcu coś mam przynajmniej do porodu
Mi przyszedł krem, który mi dziewczyny na rozstępy polecały więc coś "do porodu" też już mam haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:52
ola.321 lubi tę wiadomość
-
lili_madlen wrote:Mam taką nadzieje dlatego bede sie stosować do wszytskich mozliwch ćwiczeń jesli jest szansa że pomogą
Kilka właśnie już znalazłam w internecie
Mikejla ale narobiłaś ochoty tymi borówkami !
Aj...podzieliłabym się z miłą chęciąlili_madlen lubi tę wiadomość
-
Hej pytanie z innej beczki:) Kupowałyście już biustonosze do karmienia?
Próbuję coś wybrać, ale nie wiem czy wziąć z fiszbinami czy bez....
Może te bardziej doświadczone mamy podpowiedzą jak to było z karmieniem dzieciaczka, bo ja bym wolała usztywniony, ale to takie niepraktyczne się wydaje ta miseczka sztywna,a z kolei miękki chyba nie podtrzyma tak dobrze piersi...?
I nie wiem.... -
Dziekuje Mikejla zadowole sie nektarynkami
Mam pytanie do dziewczyn które zdecydowały sie na wózek CAMARELO poniewaz ja zamówiłam swój i przyszedł, jednak kiedy zagłebiłam sie bardziej w opinie i oceny w necie to okazało sie że gondolka super bo duza fajna i na długo starczyła ale że spacerówka to porazka (dziecko siedzi niestabilnie, spada w dół bo pasek krokowy jest duuużo za daleko od kroku dziecka itd.) kurcze no jest niby dalej ale czy aż tak .. co uważacie ? -
nick nieaktualnyJa stanik do karmienia mam już, bo kupiłam sobie gdzieś kolo 24tyg, gdyż wrażliwość sutków dobijała mnie, a że mam troszkę do noszenia (teraz 75J, przed ciążą 70I), mam utrudniony wybór. Ja mimo wszystko kupowałam bez fiszbin : http://allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmienia-d95-kolor-do-wyboru-i5514836572.html
Borówki pyszna sprawa, widziałam że staniały, ja mam prosto z krzaczka
Ja zaczynam w przyszlym tygodniu prać, przygotowywać i kompletować. Dziś byłam na kontrolnym badaniu i następna wizyta w 36tc 1.09 , uświadomiłam sobie że to już niewiele czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:19
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Lili mnie się wydaje ona ok co prawda nie przygladalam się jej jakoś bardzo ale koleżanka miała i chwaliła.
Ja jakoś bardzo się tym nie przejmuje bo mam po szwagierki synku spacerowke a gdyby tez mi nie pasowała to są na tyle tanie ze kupie jakąśWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:21
-
Ja mam camarelo Sevilla i wiadomo nie wozilam dziecka jeszcze w spacerowce ale z tego co była rozkładana i widzialam miała stabilny spod i wszystko i nie sadze by dziecko w tym spadało , zjeżdżalo cos .
Uważam ze wszystko okej będzielili_madlen lubi tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Dzięki Lili a nie wiesz czy tam są miękkie czy usztywniane?
U mnie właśnie w najbliższym hm'ie nie ma działu mama, a też zamierzałam się tam zaopatrzyć...stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Nynusia a Ty masz to q sport z materacykiem w gondoli?
Bo tu na tej aukcji widzę, że jest materacyk w zestawie, a na tej stronie entliczka nie ma takiego info:
http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-fotelik-gratisy-xxxl-i5197351980.html
?? -
nick nieaktualnyLili znajomi mają camarelo sevilla, właśnie w tym momencie użytkują spacerówkę i są zadowoleni, mały ładnie siedzi i z tego co mówili to ta spacerówka jest większa i lepsza niż w innych wózkach typu 3w1.
ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
stokrotka25 wrote:Nynusia a Ty masz to q sport z materacykiem w gondoli?
Bo tu na tej aukcji widzę, że jest materacyk w zestawie, a na tej stronie entliczka nie ma takiego info:
http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-fotelik-gratisy-xxxl-i5197351980.html
??
Ja właśnie chcę ten kupić, ma go któraś ?? -
Zakocona ja też jeszcze nie kupuje staników do karmienia. Już mnie szwagierka przestrzegła
Ona kupiła tez jakos w 6 miesiącu i do karmienia były o wiele za małe. Tez myślę kupić w H&M.
Kurde byłam autem o 10 w sklepie. Żar się leje.. Przed wejściem do auta musiałam odczekać chwile włączyć klimę bo nie dało rady inaczej.