Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam taką nadzieje dlatego bede sie stosować do wszytskich mozliwch ćwiczeń jesli jest szansa że pomogą :) Kilka właśnie już znalazłam w internecie :D

Mikejla ale narobiłaś ochoty tymi borówkami ! :)

Bąbelek lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    lili - jeszcze może się wszystko zmienić ;), u mnie w 30t5d był główką w dół a tydzień później znów miednicowo więc zobaczymy jak będzie ułożony za miesiąc ;)

a mi przyszła paczka z apteki gemini!!!! ale się cieszę bo w końcu coś mam przynajmniej do porodu ;)

Mi przyszedł krem, który mi dziewczyny na rozstępy polecały więc coś "do porodu" też już mam haha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:52

ola.321 lubi tę wiadomość

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili_madlen wrote:
    Mam taką nadzieje dlatego bede sie stosować do wszytskich mozliwch ćwiczeń jesli jest szansa że pomogą :) Kilka właśnie już znalazłam w internecie :D

Mikejla ale narobiłaś ochoty tymi borówkami ! :)

Aj...podzieliłabym się z miłą chęcią

lili_madlen lubi tę wiadomość

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pytanie z innej beczki:) Kupowałyście już biustonosze do karmienia?
    Próbuję coś wybrać, ale nie wiem czy wziąć z fiszbinami czy bez....
    Może te bardziej doświadczone mamy podpowiedzą jak to było z karmieniem dzieciaczka, bo ja bym wolała usztywniony, ale to takie niepraktyczne się wydaje ta miseczka sztywna,a z kolei miękki chyba nie podtrzyma tak dobrze piersi...?
    I nie wiem....

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A podobają mi się w miarę te i są w rozsądnej cenie:

http://www.bonprix.pl/style/biustonosz-do-karmienia-piersia-2-szt-246691485/?type=image&category=1723&return=ref

Blondik lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Mikejla zadowole sie nektarynkami :D

Mam pytanie do dziewczyn które zdecydowały sie na wózek CAMARELO poniewaz ja zamówiłam swój i przyszedł, jednak kiedy zagłebiłam sie bardziej w opinie i oceny w necie to okazało sie że gondolka super bo duza fajna i na długo starczyła ale że spacerówka to porazka (dziecko siedzi niestabilnie, spada w dół bo pasek krokowy jest duuużo za daleko od kroku dziecka itd.) kurcze no jest niby dalej ale czy aż tak .. co uważacie ? :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 moje kolezanki kupowały staniki do karmienia w dziale mama w h&m i były bardzo zadowolone wiec i ja mam zamiar kupić własnie tam :)

Blondik lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Lili a nie wiesz czy tam są miękkie czy usztywniane?
    U mnie właśnie w najbliższym hm'ie nie ma działu mama, a też zamierzałam się tam zaopatrzyć...:/

A Camarelo jaki model zakupiłaś? O którym są takie opinie?

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stanik do karmienia mam już, bo kupiłam sobie gdzieś kolo 24tyg, gdyż wrażliwość sutków dobijała mnie, a że mam troszkę do noszenia (teraz 75J, przed ciążą 70I), mam utrudniony wybór. Ja mimo wszystko kupowałam bez fiszbin : http://allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmienia-d95-kolor-do-wyboru-i5514836572.html

Borówki pyszna sprawa, widziałam że staniały, ja mam prosto z krzaczka :)

Ja zaczynam w przyszlym tygodniu prać, przygotowywać i kompletować. Dziś byłam na kontrolnym badaniu i następna wizyta w 36tc 1.09 , uświadomiłam sobie że to już niewiele czasu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:19

stokrotka25 lubi tę wiadomość

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili mnie się wydaje ona ok co prawda nie przygladalam się jej jakoś bardzo ale koleżanka miała i chwaliła.
    Ja jakoś bardzo się tym nie przejmuje bo mam po szwagierki synku spacerowke a gdyby tez mi nie pasowała to są na tyle tanie ze kupie jakąś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:21

l22nhdgeccid541p.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam camarelo Sevilla i wiadomo nie wozilam dziecka jeszcze w spacerowce ale z tego co była rozkładana i widzialam miała stabilny spod i wszystko i nie sadze by dziecko w tym spadało , zjeżdżalo cos . :)
    Uważam ze wszystko okej będzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Dzięki Lili a nie wiesz czy tam są miękkie czy usztywniane?
    U mnie właśnie w najbliższym hm'ie nie ma działu mama, a też zamierzałam się tam zaopatrzyć...:/
    są takie i takie. Ja mam od 3 msca ciąży 2 miękkie i jeden sztywny. Obecnie prawie wcale nie noszę, bo mnie uciskają pod cyckami i nie chce mi się wydawać kasy na kolejne, póki karmić nie zacznę, bo jeszcze rozmiar mi się pewnie zmieni.

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia a Ty masz to q sport z materacykiem w gondoli?

Bo tu na tej aukcji widzę, że jest materacyk w zestawie, a na tej stronie entliczka nie ma takiego info:

http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-fotelik-gratisy-xxxl-i5197351980.html

??

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lili- mysle ze w ciągu miesiąca powinien się skierować glowka w dol. U mnie w czerwcu dzidziol był miednicowo wiec dużo siedziałam okrakiem i tydzień temu USG pokazalo ze jest ulozony glowkowo.

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili znajomi mają camarelo sevilla, właśnie w tym momencie użytkują spacerówkę i są zadowoleni, mały ładnie siedzi i z tego co mówili to ta spacerówka jest większa i lepsza niż w innych wózkach typu 3w1.

ZakręconaOna, lili_madlen lubią tę wiadomość

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona też bym najchętniej chodziła bez, ale raz, że leci z nich jak nie wiem, a dwa to boję się o ich stan później tak bez żadnego podtrzymywania XD

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Nynusia a Ty masz to q sport z materacykiem w gondoli?

Bo tu na tej aukcji widzę, że jest materacyk w zestawie, a na tej stronie entliczka nie ma takiego info:

http://allegro.pl/q-sport-2015-camarelo-3w1-fotelik-gratisy-xxxl-i5197351980.html

??

Ja właśnie chcę ten kupić, ma go któraś ??

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Ja właśnie chcę ten kupić, ma go któraś ??

No Nynusia go ma właśnie:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona ja też jeszcze nie kupuje staników do karmienia. Już mnie szwagierka przestrzegła ;) Ona kupiła tez jakos w 6 miesiącu i do karmienia były o wiele za małe. Tez myślę kupić w H&M.

Kurde byłam autem o 10 w sklepie. Żar się leje.. Przed wejściem do auta musiałam odczekać chwile włączyć klimę bo nie dało rady inaczej.

atdc6iyehd9qphks.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też już chcę kupować, a tu patrzę, że na allegro materacyk jest, chociaż na aukcji jest droższy niż na stronie sklepu

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
‹‹ 1622 1623 1624 1625 1626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ