Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka wrote:Często tak jest, według zaleceń PTG w czasie ciazy masz 3 usg: genetyczne, polowkowe i 3 trymestru i to wsio
No masz racje tylko wszedzie jak nie slysze to ciezarne maja czesciej usg niz 3 razy i to nie wazne czy prywatnie czy na kase chorych. No i wydawalo mi sie, ze jak stwierdza cukrzyce to trzeba czesciej robic usg. -
nick nieaktualnyhej Dziewczyny, wpadam tylko na chwilkę, żeby Wam powiedzieć, że w Biedronce są body i pajacyki w fajnych cenach - tylko że u mnie tylko od rozmiaru 74. Co prawda to wymiar na ok 9 m-cy, ale za taką cenę warto kupić chyba
annggela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jestem na 99% pewna ze rodze bez znidczulenia, to moj drugi porod a pierwszy chociaz wywolywany to nie byl za bardzo bolesny i byl szybki, ten mam nadzieje bedzie naturqlny i jeszcze szybszy
no a jak zacznie sie ciagnac to moze wezme bo po co cierpiec np 12godz
polkosia, lilmama lubią tę wiadomość
-
Ja uważam , ze każda kobieta ma swój próg bólu i dla jednej nie będzie nic strasznego tak jak moja znajoma 2 tyg rodziła corcie tylko cały poród z bólami i skurczami opartymi trwał 2 h , mówiła ze bardziej ja bolalo to jak ja nacieli niż skurcze a za to moja druga znajoma prawie zeszła przy bólach w pierwszej fazie porodu ...
Dlatego Ja nie kieruje się nikim bo wiem ze ze mną może być np. Zupełnie inaczej
Ogólnie chce rodzic bez żnieczulenia bo padło pytanie:) i tak samo najbardziej boje się tej igły w plecy: o
Blondik piękna , Ja będę wszystko zamawiać ze strony kolorowodosnu . pl:)
Mnie na szczęście wszystko po lekkim drzemnieciu się przeszło z dolegliwości , nawet palce otechly , jedyne co to ucisk na żołądek zostallilmama, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaroszka wrote:Dziewczęta, które stosują zastrzyki clexane! Jak sie czujecie? Macie dolegliwości ciążowe? Tak sobie siedzę i myśli, ze moze to ma wpływ na moje wspaniałe samopoczucie w ciazy?
Dajcie znaka jak tam u Was!
A co to sa te zastrzyki ?
Ja nie biore nic i oprocz tej cukrzycy ciazowej i czestych infekcji pochwy to czuje sie swietnie i oby tak do konca -
Blondik super pościel, przesliczna
Angella ale miała intensywwny dzień , ale fajnie ze wszystko sobie porpobilas
Zakłócona, polubilam post o żywych kostkach później doczytalam o dwóch pozostałych ;( to smutne, ale trzeba się cieszyć tymi które są , trzymaj się i nie martw :*
Ja juz po urzędach , masakra ... Weszlam kulturalnie po numerem i jakiś facet gruby się przecisnal bo chciał szybciej wejść i oczywiście wychodząc wał al mnie drzwiami... Na szczęście tylko w rękę , drzwi takie ciężkie ze zanim je otworzylam żeby go opieprzyc* zniknął gdzieś za nastepnymi drzwiami , jakby wałall mnie w brzuch to bym go znalazła choćby na końcu urzędu ...
Teraz się chłodze w domku , jejku mam tak chłodno ze aż sama sobie zazdroszcze u mojego D na gorze w domku to skwar po prostu ... -
Hej laski.
Nadrobiłam Was ale wlazłam na szybko bo mam problem.
Coś mnie ugryzło w nogę czerwony ślad czerwony rumień i biała duża otoczka calość szczypie i jest mega gorące a lekarz rodziiny kazał mi przyjsc o 17 a to jest coraz wieksze jak myslicie jechać z tym na IP?? -
jaroszka wrote:Dziewczęta, które stosują zastrzyki clexane! Jak sie czujecie? Macie dolegliwości ciążowe? Tak sobie siedzę i myśli, ze moze to ma wpływ na moje wspaniałe samopoczucie w ciazy?
Dajcie znaka jak tam u Was!
jaroszka - ja nie widzę różnicy, tylko tyle że ciąża jest wyższa więc trochę jest ciężej, ogólnie czuję się ok przy dawce 80
no i jeszcze daję sobie w brzuchol, ale już mam niezłego stresa i tylko po jednej stronie brzucha łapię fałdkę
-
Nynusia wrote:Hej laski.
Nadrobiłam Was ale wlazłam na szybko bo mam problem.
Coś mnie ugryzło w nogę czerwony ślad czerwony rumień i biała duża otoczka calość szczypie i jest mega gorące a lekarz rodziiny kazał mi przyjsc o 17 a to jest coraz wieksze jak myslicie jechać z tym na IP??
Ja bym pojechala- nie ma zartow z ugryzieniami.
Albo moze do przychodni do ktorej nalezysz- musza cie przyjac, nie ma opcji!!