Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia - ja bym nie czekała tak bezczynnie, myślę że warto wypić wapno!!
może Cię to uczuliło. Ja bym pojechała na IP ale ja mam trochę kłopotów z alergią i to dlatego ale jak Tobie się nic nie dzieje to możesz zaczekać ale rozważ wapno
.
edit: jak noga spuchła to ja bym pojechała na IPWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:34
-
nick nieaktualny
-
ZakręconaOna wrote:Szczęśliwa jak mnie wkurzaja tacy ludzie , moglas mu zwrócić uwagę !
Bezczelnie strasznie się zachowują ...
Dajcie spokoj w ogole!! Totalny brak kultury. Ja jeszcze osobiscie ani razu nie spotkalam sie z zyczliwoscia dla ciezarnych, a wrecz przeciwnie!Czasami jak stoje w autobusie lub w kolejce do sklepu to czuje sie jak jakis intruz normalnie! Bo nie daj Boze ktos by mi mial miejsca ustapic SZOK!!! -
nenka2 wrote:Nynusia, idz do przychodni jezeli maszjakas w poblizu.. nawet te panie z recepcji ci pomogai powiedza co robic.. a jakis lekarz zawsze musi byc.. wszyscy maja te sama wiedze
Dokladnie najlepiej do przychodni, bo w szpitalu se mozesz poczekac.. A Nigdy nie wiadomo, czy nie jestes uczulona. Poza tym lekarz obejrzy i jak bedzie cos nie tak to wypisze skierowanie do szpitala i wtedy juz sie tak dlugo nie czeka w kolejce. -
Nynusia no chyba , ze tak to faktycznie lepiej jedź na IP i wypij wapno jak Ola mówi !
A co do snow to Ja miałam również dzisiaj sen nocny o Was:) spotkalysmy się w grupie tak jak tu jesteśmy i na czele tej grupy była polkosia i zakocona takie nasze" mamy przywódcze" a resztę za mocno nie pamietam,.. ;/
Później juz miałam drugi sen o przyjaciółce ze biegalam za nią w 7 miesiącu ciąży bo uciekła spod oltarza -
jaroszka wrote:Jaka surowke?
wyszla pyyycha...
Nynusia dobrze robisz, tez bym na pogotowie jechala. Trzymam kciuki, na pewno szybko zejdzie :***
A ja chcialabym pojechac sprawdzic czy grzyby sa, tym bardziej ze u nas popada potem troche slonca.. Trzy dni temu lalo, moze juz wyszly tylko boje sie kleszczy, tym bardziej w tym okresie gdy synka nosze w sobie.
Rozmarzylam sie o sloiczkach z grzybkamijeszcze nigdy nie robilam, a teraz naszedl mnie okres chomikowania, znajde promocje i robie zapasy, nawet papieru toaletowego mam na pare miesiecy : DDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:58
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Haha, dobre
A mi się akurat dziś śniło, że urodziłam bezboleśnie i szybko i pękłam tylko ciut, jak usta w kącikach czasem. A to pewnie ta moja koleżanka rodziła i jakiś instynktHaha
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny!
Blondik - bardzo ładna pościel! Ja będę zamawiać z bebeloo.com cały komplet, drogo, ale zakochałam się w ich produktach! Dziś zamówiłam z kolorowodosnu.pl kocyk i poduszkę minky oraz rogala.
Nynusia - jechałabym od razu!
Jeśli chodzi o poród, chciałabym rodzić bez znieczulenia. Wczoraj na szkole rodzenia byliśmy na porodówce, pięknie jest w tych nowych salach! Bardzo fajna atmosfera, nie czuć szpitala. Mają do miesiąca być gotowe. W jednej sali ma być ogromna, fuksjowa wannaPoznałam też położną z którą chce rodzić, fajna babka - bardzo bezpośrednia, ale może to dobrze. Bardzo zachęcała do ZZO, mówi, że lubi porody ze znieczuleniem, bo dobrze wtedy kobiety współpracują. Co położna to inna opinia. Pociesza mnie również fakt, że w tym szpitalu nie nacinają rutynowo, ona sama w tym roku nacięła tylko jedną dziewczynę. Generalne szpital ma 14% nacięć więc wydaje mi się, że niewiele. W każdym razie upewniłam się, że chcę tam rodzić
Przeraziłam się, że już jedna z dziewczyn urodziła - gratulacje! Zdrówka dla niej i dla małejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:12
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Witajcie po długiej nieobecności, spowodowanej brakiem internetu na wakacjach
Wróciliśmy dopiero we wtorek ponieważ pogoda przez pierwsze 5 dni Naszego urlopu to sztorm ,wiatr ,deszcz i 11 stopni dlatego wydłużyliśmy pobyt
Troszeczke Was już nadrobiłam reszta po zameldowaniu i zrobieniu kawusi
Wczoraj miałam wizytę u lekarza mały Niko waży 1598gi jest starszy o dwa tygodnie (wymiary na 30 tydzień) wszystko prawidłowo tylko jedna gorsza wiadomość że nie skierował się główką w dół
Jest skierowany poprzecznie na ukos z główką do góry. Dr. mówi że jeszcze się może to położenie zmienić aczkolwiek szanse maleją z dnia na dzien bo ma coraz mniej miejsca wiec nie chce mi niczego na 100% obiecywac i na dzień dzisiejszy cc
-
lili_madlen wrote:Witajcie po długiej nieobecności, spowodowanej brakiem internetu na wakacjach
Wróciliśmy dopiero we wtorek ponieważ pogoda przez pierwsze 5 dni Naszego urlopu to sztorm ,wiatr ,deszcz i 11 stopni dlatego wydłużyliśmy pobyt
Troszeczke Was już nadrobiłam reszta po zameldowaniu i zrobieniu kawusi
Wczoraj miałam wizytę u lekarza mały Niko waży 1598gi jest starszy o dwa tygodnie (wymiary na 30 tydzień) wszystko prawidłowo tylko jedna gorsza wiadomość że nie skierował się główką w dół
Jest skierowany poprzecznie na ukos z główką do góry. Dr. mówi że jeszcze się może to położenie zmienić aczkolwiek szanse maleją z dnia na dzien bo ma coraz mniej miejsca wiec nie chce mi niczego na 100% obiecywac i na dzień dzisiejszy cc
Będzie dobrze :*lili_madlen lubi tę wiadomość
-
lili - jeszcze może się wszystko zmienić
, u mnie w 30t5d był główką w dół a tydzień później znów miednicowo więc zobaczymy jak będzie ułożony za miesiąc
a mi przyszła paczka z apteki gemini!!!! ale się cieszę bo w końcu coś mam przynajmniej do porodulili_madlen, stokrotka25 lubią tę wiadomość