Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Hmm nie pamiętam albo nie kojarzę...u jakiej Natalii?
Aaaaaa, bo Ty nie wiesz!
Natalia szyję artykuły dla bobasow, ma profil na fejsie luknij se: https://www.facebook.com/handmade.Natali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:03
-
Zaraz Was nadrobię, a tymczasem moja kluseczka waży już 1690! Wymiary na około 30tc. Tylko kość udowa na prawie 32 - chyba po tatusiu wysoka będzie. Zdjęć brak, aparat lipny, nie ma co pokazywać
Aleksandra90, zakocona, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, agania, madu, lili_madlen, agaton, estrella, Magnosia, paula1, annggela, stokrotka25, aanaa, ~Rewianka~, Aguś26, miska2503, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wredotka wrote:Dziewczyny, kupujecie nawilżacze do powietrza?
Ja stanik do karmienia kupię pod koniec ciąży, piersi jeszcze pewnie urosnąCo do wózka, mój będzie błękitny. Wg mnie ważne, żeby się bez problemu dał wyczyścić, a kolor co się komu podoba
Kupiłam nawilżacz. Staników do karmienia jeszcze nie mam, kupię przed samym porodem.
Co do picia, to ja piję może z litr... Czytałam kiedyś taką książkę, że człowiek pije tyle, ile potrzebuje i nie ma potrzeby podążać za "modą" i wlewać w siebie na siłę więcej, bo tak niby trzeba.jaroszka, ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ola.321 wrote:Ja też chodzę do WC często
, a w nocy ok 5 razy więc chyba większość z nas tak ma
.
Jaroszka - myślę że masz rację że za wcześnie na staniki do karmienia, na SR mówili że staniki jeżeli już to ok 2 tyg przed porodem - ale wydaje mi się że i tak lepiej wziąć ten luźniejszy niż opięty.
A Wy wszystkie macie już pościel?
bo ja nie planowałam teraz kupować, bo myślałam że przez pierwszy czas maluch będzie w rożku, potem w śpiworku i zamawiać pościel chciałam później...
teraz chyba kupię tylko prześcieradła no i ew ochraniacz.
Nie kupiłam pościeli, tylko rożek i ochraniaczKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia super
kawał dziewuszki
Laski ja czuje się kiepsko...wiadomo jak nie urok to .....sraczka...wczoraj wzięłam te tabletke na zgage i wszystko super fajnie. Nie paliło nawet dziś ale miałam wziąść kolejną tylko chyba po tej tabletce mam albo skurcze albo skręt jelit...bardzo boli brzuch. Nie aż tak tragicznie żeby zaraz na ip czy coś ale jednak kiepsko. Jest tak gorąco że leżę w sypialni gdzie chłodno mam. Chyba wskocze pod prysznic. Mały tak się wypina i rozwala w brzuszku że zastanawiam się czy to on na żołądek nie ciśnie...jak teraz... -
agania wrote:Paulla - moja Mała dzisiaj od południa się wypina i nogę wsadza nie tam gdzie powinna, bo czuję mega napięcie i lekki ból i nawet zmiana pozycji mi nie pomaga, próbowałam już chodzić, masować, leżeć na jednym i drugim boku i nic.
Najbardziej cisnie zebra , żołądek i tez nie milo ale źle się nie czuje. -
może i prawda z ta woda ale w ciazy napewno picie wody jest wyjatkowo wazne i nie nazwalabym tego podązania za modą. Oczywiscie tyle co trzeba a nie hektolitrami.Kazdy robi jak uwaza,ja jak pilam mniej to nawet krew przy badaniu byla gesta i kazali pić wiecej,bo krwi mamy wiecej obecnie, bo sa upaly,bo sie czlowiek poci,sika i pozbywa sie wody...
estrella lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Moja malutka jeszcze nie ładuje mnie ani po zebrach ani innych narządach, wczoraj tylko trochę klucie czułam ale póki co jeszcze nie wiem jak to jest dostać kopniaka w żebra
Nie, ja też nie, ona sobie po prostu opiera na żebrach swoją nóżkę -
Mój leniuszek coś spokojny dzisiaj przez ta pogodę zapewne. Poruszy się jak tylko napije się wody
Śmiać mi się chciało dziś bo siedziałam trochę zgarbiona i nagle dostałam takiego kopa pod cyckiem że w sekundzie się wyprostowałam.
Ja z kupnem stanika na pewno z miesiąc poczekam.
Paula, może faktycznie prysznic Ci pomoże?
Polkosia no córcia ładnie Ci rośnie -
Ja nie neguje tego trzeba pić nawet i nie będąc w ciąży żeby nawodnienia organizm. Ale jak mówicie mi ze do łazienki chodzicie w nocy nawet 5 razy, a ja zaczynam liczyć dopiero od godziny około 23-24 i do 6 rano wychodzi mi z 15 razy to już nie wiem.czy powinnam się martwić? Pytałam o to kiedyś ale usłyszałam ze to normalne. No dla mnie niestety nie