Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien, doberek, heh wy to jestescie agentki !
Chcialabym miec ten sam problem co wy, u mnie jest na odwrot ja nie chce, czuje sie ociezale, malo atrakcyjna i boje sie o malego zawsze sie wiercia maz to 2 razy dziennie by chcial, i mnie kluje w plecy z rana i jak do lozka spac idziemy... Ehhhh
WiedźmaMaKota, jaroszka, Blondik, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Czyli masz tak samo jak ja...
A ja Wam muszę się czymś pochwalić!!!
Wczoraj w końcu zamówiliśmy pralkę: http://www.ebay.co.uk/itm/121721762948?_trksid=p2060353.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
bo dostaliśmy spłatę zasiłku "Working Tax Credit". Ponad 1000 funtów! Wózek tez zamówimy terazAle tąpralką to się tak cieszę bo od października pierzemy u mojej mamy, 5 minut piechotką ale zawsze z praniem to daleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 09:34
polkosia, jaroszka, Natka88 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
annggela wrote:Dzien, doberek, heh wy to jestescie agentki !
Chcialabym miec ten sam problem co wy, u mnie jest na odwrot ja nie chce, czuje sie ociezale, malo atrakcyjna i boje sie o malego zawsze sie wiercia maz to 2 razy dziennie by chcial, i mnie kluje w plecy z rana i jak do lozka spac idziemy... Ehhhh
Czytając na sze wypociny dzisiejsze to stwierdzam jedno "babie nie dogodzisz"polkosia, jaroszka, annggela lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Dzien, doberek, heh wy to jestescie agentki !
WiedźmaMaKota, jaroszka, annggela, Natka88 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:No w każdym razie zaczynam dostrzegać problem i martwię się, że urośnie do jakichś kosmicznych rozmiarów co się kiepsko skończy.
Pokłosie nic nie urośnie! Narazie musimy dać naszym facetom na wstrzymanie, dla nich jesteśmy teraz chyba tylko inkubatorem....oni sami nie ogarniającego tego wszystkiegozobaczysz, ze jak urodziłeś to wszystko wróci po określonym czasie do normy! Napewno tak bedzie, a moze ten seks bedzie jeszcze lepszy, wiec nic sie nie martw :*
-
Ok idę wydawać pieniądze
A jak Wam wasi mężowie/niemężowie powiedzą, ze za dużo wydajecie, to zawsze można odpowiedzieć: "chociaż taką przyjemność sobie sprawię bo na inną liczyć nie mogę"polkosia, zakocona, jaroszka, Natka88, Mikejla, Blondik, Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Wiedzma miłego wydawania kasy i obywatel w ten weekend nie musiała tak mowić swojemu
jaroszka lubi tę wiadomość
-
A my we dwoje mamy traumę
w kwietniu po którymś tam seksie zaczęłam ostro krwawić i wylądowałam na Ip...no, nie było to miłe doświadczenie... Wzięli mnie do gabinetu poza kolejką i wyobraźcie soebie, ja tam siedzę, a mój mąż usłyszał jakiś krzyk: Nie, NIe!"... Współczuję mu tego przezycia... Kilka razy ostatnio podchodzilismy do tematu ( bo oboje jesteśmy tak siebie spragnieni), ale w pewnym momencie włącza mi się trauma...albo zaczynam się śmiać, bo tak mi niewygodnie... i kończy się naszym wielkim smiechem
[/url]
[/url]
-
polkosia wrote:Zakocona, ja nie wiem dokładnie. Wiem jedynie, że nie opłaca się, by mąż brał tacierzyński, bo niby macierzyński + tacierzyński to maksymalnie 12 miesięcy razem, a nie że dodatkowo dolicza się tacierzyński do roku macierzyńskiego. Tak mi ktoś to tłumaczył i tak zakodowałam.
[*] 27.09.2014 (8tc)