Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jaroszka, ja mam bentonit, bo najmniej się nosi. Wyciągasz łopatka kupy i siku, i wrzucasz do tego pojemnika. Nic nie śmierdzi a zamiast dzień w dzień nosić pojedyncze worki do śmietnika to raz na nie wiem 2-3 tyg cały wór się wynosi
Nawet przy tych upalach nic z tego kosza nie czuć.
Nam się na 100% nie będzie chciało jednorazowych wynosić, a dla mnie czuć strasznie te zużyte pieluchy, więc kosz na pieluchy na pewno kupimy. Zapomniałam nazwy, jaki wybraliśmy. A w sumie to zastanawiamy się również czy nie kupić tego samego, co mamy dla kotów
Polkosia, ja lubię atmosferę nadeislanska i klubowąno i my mamy nad wisle jakies max 10 min spacerkiem
wróciliśmy wczoraj koło 22:30, bo dłużej juz mi kręgosłup, dłonie i stopy by nie wytrzymały. Zresztą tydz prawie z domu nie wyszlam przez ten ukrop, więc już miałam dosyć tego siedzenia tutaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:09
-
jaroszka wrote:No nie, nie, nie 150 cm to juz nie jest fajne! Krasnalem to ja nigdy nie chciałam byc
Moje 160 cm mi na początku przeszkadzało, jak każda młoda dziewczyna musiałam znaleźć milion kompleksów, ale zmieniło sie to bardzo szybko
Jaroszka Ty krasnalku heheh. Ja mam w dowodzie 158, ale raczej mam jakieś 156podobnie jak Ty kiedyś wyszukiwałam kompleksów, a teraz mam gdzieś i czuję się świetnie we własnym ciele.
Dowiedziałam się, że sąsiadka umarła nam rano, chorowała, ale to choroba psychiczna była...2 dni temu jeszcze popierdzielała do sklepu normalnie. Eh, nic nigdy niewiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:24
-
Dzień dobry
My z Oskarkiem i D po śniadaniu juz , teraz lezymy jeszcze trochę w sypialni:)
Mika smutne , czasami tak jest , ze śmierć przychodzi w najmniej przewidywanym okresie ...
Wspolczuje Wam puchniecia , mnie ostatnio palce spuchly ale zaraz przeszło na drugi dzień , normalnie nosze pierścionek zareczynowy . -
Dziękuje dziewczynki za wyjaśnienie - jednak mieszkając w domu niepotrzebne mi to, bo poprostu bede zawijać w torebki foliowe i na wieczór wyrzucać do kosza na zewnątrz.
Co do kotkowego śmietnika to super wynalazek!! Moj żwirek,maczkilwiek wygodnie sie go usuwa to sie nosi , bo kotki maja długa sierść....wiec moze pomyśle o Twoim żwirku zakocona i pojemniku
A puchniecie mnie narazie nie dotyczypierścionki nadal na swoim miejscu
Uffff ja juz chatę wysprzatalam, bo dzisiaj goście, o których wczoraj pisałam. Przyjeżdżają sie do nas chłodzić -
Mikejla wrote:A ja nie śpię od baaaardzo długiego czasu, a teraz jedziemy z mamą do babci. Później może zajrzę do lumpka w drodze powrotnej?
kto wie. a ciuszki dalej niewyprasowane....
A dajta spokój kto by w takie upały prasowal?! Napewno nie japolkosia, aanaa, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Ma ktoś pomysł co można porobić na mieście nie lazac po ukropie? L się wkurza, że tak jest, że wyjść nie mogę, no i że chujowo w ten i w przyszły weekend check-in mamy..
Jaroszka, ja używam professional classic żwirku. W zooplusie kupuję. Nie to, że się wcale nie nosi, ale przetestowaliśmy sporo i ten w sumie w miarę najmniej. A też mam koty kudlate przecież -
L. to niech się ogarnie. To niebezpieczne chodzić w takie temperatury na balety. Idźcie do kina albo teatru!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:15
zakocona lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej,witam sie po koszmarnie upalnej,męczocej nocy:((
My tego kosza nie bedziemy kupowac,mamy go w pracy i tonasze przeklenstwo ale coz wymog jak tysiąc innych w takich placowkach.kupilam narazie opakowanie takich woreczkow na pieluche (paclanki) nie wyobrazam sobie kisic 130pieluch w domu zeby je dopiero wyniesc,do kosza pod domem;)
Co do rak to nie puchne ,pije pokrzywe i bizuteria jak narazie na swoim miejscu;) -
zakocona wrote:Ma ktoś pomysł co można porobić na mieście nie lazac po ukropie? L się wkurza, że tak jest, że wyjść nie mogę, no i że chujowo w ten i w przyszły weekend check-in mamy..
Jaroszka, ja używam professional classic żwirku. W zooplusie kupuję. Nie to, że się wcale nie nosi, ale przetestowaliśmy sporo i ten w sumie w miarę najmniej. A też mam koty kudlate przecież
Ja tez w zooplusie kupuje i ten moj żwirek wlasnie polecany dla kotów długowłosych cats best naturę gold, tez sie nosi, ale mniej, wcześniej miałam inny. -
zakocona wrote:Mi bardziej chodzi o w ciągu dnia. Bo mam dosyć trochę siedzenia w domu, no a jemu to już w ogóle to się nie podoba, bo taka super pogoda, że on by nad wodą posiedzial, a nie możemy..
Zakocona jedzcie do uniejowa/ Mszczonowa!!!!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
onka wrote:Dziewczyny, a z innych tematów, co myślicie o tych specjalnych koszach na pieluchy, np. http://www.aptekagemini.pl/abakusbaby-pojemnik-n-pieluchy.html ?
Bo ja jeden minus, który widzę to to, że wkłady są dość drogie - 26 zł za szt., a 1 szt. starcza na 130 pieluszek.znajoma ma i mowi ze rewelka .
Witamu nas w koncu ladna pogoda ale szkoda ze tylko 17 stopni w cieniu
no coz to nie Polska, byscie troche daly tego cieppelka
Tez tak macie, ze na siedzaco ciezko sie oddycha ? Dopiero jak sie poloze to jest lepiej. -
ss wrote:Oj anggela ja bym ci wiecej niz troche oddala,przy 24stopniach juz mi ciezko a cala noc byl taki upal ze praktycznie wogole nie spalam:( jeszcze podobno caly tydzien taki ma byc...
Nio my śpimy na golasa, tzn ja w majtkach, bo przeciez leci ze mnie, ale niczym sie nie przykrywamy, no i okno otwarte na ościeżpolkosia lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Anngela tak ! Ja tak mam, leżę na boku na kanapie, bo jak usiądę to jest cieżko.
Moze dlatego, ze mi sie juz brzuszek zaczyna pod biustem, a na kanapie sie zapadam i siedzę zgarbiona