X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w majtach,wszedzie pootwierane,a i tak w ta noc nie moglam sobie dac rady,caly czas wychodzilam na balkon a tam tez upal...teraz leze i nie moge wstac ze zmeczenia...dobrze ze wczoraj narobilam duszonek na dwa dni to moge z czystym sumieniem odpocząc;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, czyli nie ma znaczenia położenie brzucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:46

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duszonek?

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss duszonka mniammm podziel się <3

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma szans na leżenie na płasko i w pozycji pół leżącej od razu nie umiem oddychać. Tylko na boku albo siedzenie z podusia pod kręgosłupem

l22nhdgeccid541p.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie jestem w stanie na plasko,musze troche przynajmniej na boku bo sie dusze.
    Wpadaj nynusia na duszonki;)

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
    Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle ;)

Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))

Mniam!!!!!

ss, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znikam, bo goście juz sa, pewnie odezwę sie wieczorem.
    Tymczasem życzę miłego dnia :*

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
    Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle ;)

Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić.

Zakocona, ale ja mam ta wersje z grubym i ciężkim zwirkiem i serio mniej sie nosi niż to co miałam kiedyś :)

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, ja znam ten żwirek :) nosi się nieważne czy więcej czy mniej niż np cb eco plus ;)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w kolejny skrajnie upalny i duszny dzień ;/ :( Nie spałam praktycznie cała noc przez ta temperaturę ..

Widziałam że intensywnie był poruszony temat sexu :D no u Nas to wygląda tak że moj K. powiedział mi otwarcie prosto z mostu " że on się czuje nieswojo w sytuacji ja+brzuszek tymbardziej kiedy widzi ruchy małego i ma świadomość że on tam fizycznie jest, że utkwiły mu słowa w pamieci lekarza ze sex to ok ale delikatniej a moj K. lubi mocno i z akrobacjami, że współżycie moze wywołac skurcze itd..i że strach nie pozwala mu sie zrelaksowac i miec ochote jak to miało miejsce do 6 miesiaca kiedy nie za wiele było widac.." szanuje to zatem no bo cóż mam zrobić czasami udaje mi sie zainicjować i jest z tego finał a czasami napoce sie i nic :( :P

Chyba jednak zamienie w poniedziałek ten wózek z tego CAMARELO na TAKO, jest cięższy ale chyba co do spacerówki bede spokojniejsza ..:)

Mój wczorajszy nabytek to łóżeczko i materacyk który przywieźliśmy od koleżanki teraz juz tylko wystarczy zamówić zestaw pościeli :) wybrałam taki :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72245ff0c403.jpg

Blondik, Nynusia, annggela, ss, Lexie, Magnosia, lojkalojka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc koszmarna;/ juz nie wyrabiam, dzis chyba bedziemy spac w salonie...
    Juz myslalm, ze sie zaplacze nad ta pogodą, ze jeszcze tydzien... A tu wczoraj szef pyta sie meza: "co tam, jak tam?" J. mowi, ze ok, tylko ja siedze calymi dniami w domu i juz ledwo wyrabiam w upały... Na to on, zeby J.wziął ten klimatyzator, bo w tej siedzibie maja przeciez normalna klime i taki mobilny jest im niepotrzebny! Co za wspanialy facet!:)))

agania, stokrotka25 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, po dzisiejszej nocy tez swteirdzilismy, ze zakupimy klimatyzator...nie umialam zasnąć...odsypialam do 11

co do wczorajszych rozmów o sexie :) na poprawe humoru polecam film MAGIC MIKE :) byłam wczoraj z koleżankami (wszystie jesteśmy w ciązy), ubaw po pachy :) no i ogólnie film fajny :):)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, ja sie zbieram na Malego Ksiecia...mam wielki senyyment do tej ksiazki... I zwiastun mnie zlapal za serce:) tylko poczekam na chlodniejsze dni:)

Blondik lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy :) muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.

Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?

Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy.

• annggela Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy :) muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.

Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?

Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy.
    Moj tez ma takie dni ze ciagle czkawke ma ;) lakomczuszek, zachlannie pije wody ;) zwlaszcza gdy slodkie zjem

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytalam ze to dobrze ze dziecko ma czkawke bo cwiczy sobie cos tam,moj tez ma ok 3razy dziennie i nie za bardzo lubie to pulsowanie w kroczu ale skoro to dla niego dobrze to oddycham gleboko i przeczekuje;)
    Lili strasznie mi sie podoba ta posciel...zdradzisz gdzie kupilas?

lili_madlen lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam dzisiaj na wizycie, no i mam infekcje, dostalam globulki, w pecherzu tez nienajlepiej - dostalam antybiotyk. A poza tym brzuszek troche twardy i szyjka niestety miekka, ale cale szczescie zamknieta.

Ale upaaaaaaal :(

‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ