X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w majtach,wszedzie pootwierane,a i tak w ta noc nie moglam sobie dac rady,caly czas wychodzilam na balkon a tam tez upal...teraz leze i nie moge wstac ze zmeczenia...dobrze ze wczoraj narobilam duszonek na dwa dni to moge z czystym sumieniem odpocząc;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, czyli nie ma znaczenia położenie brzucha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:46

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duszonek?

relgh371crdcdbv2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss duszonka mniammm podziel się <3

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma szans na leżenie na płasko i w pozycji pół leżącej od razu nie umiem oddychać. Tylko na boku albo siedzenie z podusia pod kręgosłupem

l22nhdgeccid541p.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie jestem w stanie na plasko,musze troche przynajmniej na boku bo sie dusze.
    Wpadaj nynusia na duszonki;)

Nynusia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
    Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle ;)

Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))

Mniam!!!!!

ss, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja znikam, bo goście juz sa, pewnie odezwę sie wieczorem.
    Tymczasem życzę miłego dnia :*

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
    Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle ;)

Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić.

Zakocona, ale ja mam ta wersje z grubym i ciężkim zwirkiem i serio mniej sie nosi niż to co miałam kiedyś :)

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, ja znam ten żwirek :) nosi się nieważne czy więcej czy mniej niż np cb eco plus ;)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w kolejny skrajnie upalny i duszny dzień ;/ :( Nie spałam praktycznie cała noc przez ta temperaturę ..

Widziałam że intensywnie był poruszony temat sexu :D no u Nas to wygląda tak że moj K. powiedział mi otwarcie prosto z mostu " że on się czuje nieswojo w sytuacji ja+brzuszek tymbardziej kiedy widzi ruchy małego i ma świadomość że on tam fizycznie jest, że utkwiły mu słowa w pamieci lekarza ze sex to ok ale delikatniej a moj K. lubi mocno i z akrobacjami, że współżycie moze wywołac skurcze itd..i że strach nie pozwala mu sie zrelaksowac i miec ochote jak to miało miejsce do 6 miesiaca kiedy nie za wiele było widac.." szanuje to zatem no bo cóż mam zrobić czasami udaje mi sie zainicjować i jest z tego finał a czasami napoce sie i nic :( :P

Chyba jednak zamienie w poniedziałek ten wózek z tego CAMARELO na TAKO, jest cięższy ale chyba co do spacerówki bede spokojniejsza ..:)

Mój wczorajszy nabytek to łóżeczko i materacyk który przywieźliśmy od koleżanki teraz juz tylko wystarczy zamówić zestaw pościeli :) wybrałam taki :

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72245ff0c403.jpg

Blondik, Nynusia, annggela, ss, Lexie, Magnosia, lojkalojka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noc koszmarna;/ juz nie wyrabiam, dzis chyba bedziemy spac w salonie...
    Juz myslalm, ze sie zaplacze nad ta pogodą, ze jeszcze tydzien... A tu wczoraj szef pyta sie meza: "co tam, jak tam?" J. mowi, ze ok, tylko ja siedze calymi dniami w domu i juz ledwo wyrabiam w upały... Na to on, zeby J.wziął ten klimatyzator, bo w tej siedzibie maja przeciez normalna klime i taki mobilny jest im niepotrzebny! Co za wspanialy facet!:)))

agania, stokrotka25 lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, po dzisiejszej nocy tez swteirdzilismy, ze zakupimy klimatyzator...nie umialam zasnąć...odsypialam do 11

co do wczorajszych rozmów o sexie :) na poprawe humoru polecam film MAGIC MIKE :) byłam wczoraj z koleżankami (wszystie jesteśmy w ciązy), ubaw po pachy :) no i ogólnie film fajny :):)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, ja sie zbieram na Malego Ksiecia...mam wielki senyyment do tej ksiazki... I zwiastun mnie zlapal za serce:) tylko poczekam na chlodniejsze dni:)

Blondik lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy :) muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.

Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?

Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy.

• annggela Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy :) muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.

Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?

Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy.
    Moj tez ma takie dni ze ciagle czkawke ma ;) lakomczuszek, zachlannie pije wody ;) zwlaszcza gdy slodkie zjem

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytalam ze to dobrze ze dziecko ma czkawke bo cwiczy sobie cos tam,moj tez ma ok 3razy dziennie i nie za bardzo lubie to pulsowanie w kroczu ale skoro to dla niego dobrze to oddycham gleboko i przeczekuje;)
    Lili strasznie mi sie podoba ta posciel...zdradzisz gdzie kupilas?

lili_madlen lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bylam dzisiaj na wizycie, no i mam infekcje, dostalam globulki, w pecherzu tez nienajlepiej - dostalam antybiotyk. A poza tym brzuszek troche twardy i szyjka niestety miekka, ale cale szczescie zamknieta.

Ale upaaaaaaal :(

‹‹ 1652 1653 1654 1655 1656 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ