Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez w majtach,wszedzie pootwierane,a i tak w ta noc nie moglam sobie dac rady,caly czas wychodzilam na balkon a tam tez upal...teraz leze i nie moge wstac ze zmeczenia...dobrze ze wczoraj narobilam duszonek na dwa dni to moge z czystym sumieniem odpocząc;)
-
No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle
Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić. -
ss wrote:No tak ta potrawa chyba w różnych czesciach polski sie roznie nazywa;) potrawa z ziemniakow,z kielbasa boczkiem kapusta cebula marchewka,robiona na ognisku ale ja czesto robie to samo w piekarniku;)nynusia ja tez uwielbiam;))
Mniam!!!!!ss, Nynusia lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Jaroszka, cat's best to się nosi koszmarnie.
Nie mamy czasu żeby 4h w trasie spędzić jednego dnia. No i mnie by się nie chciało siedzieć w samochodzie tyle
Ja tam, mimo że ze mnie leci, to śpię bez gaci. Niech się cipka wietrzy. Ja w ogóle po mieszkaniu to się staram bez gaci chodzić.
Zakocona, ale ja mam ta wersje z grubym i ciężkim zwirkiem i serio mniej sie nosi niż to co miałam kiedyś -
Witam sie w kolejny skrajnie upalny i duszny dzień ;/
Nie spałam praktycznie cała noc przez ta temperaturę ..
Widziałam że intensywnie był poruszony temat sexuno u Nas to wygląda tak że moj K. powiedział mi otwarcie prosto z mostu " że on się czuje nieswojo w sytuacji ja+brzuszek tymbardziej kiedy widzi ruchy małego i ma świadomość że on tam fizycznie jest, że utkwiły mu słowa w pamieci lekarza ze sex to ok ale delikatniej a moj K. lubi mocno i z akrobacjami, że współżycie moze wywołac skurcze itd..i że strach nie pozwala mu sie zrelaksowac i miec ochote jak to miało miejsce do 6 miesiaca kiedy nie za wiele było widac.." szanuje to zatem no bo cóż mam zrobić czasami udaje mi sie zainicjować i jest z tego finał a czasami napoce sie i nic
Chyba jednak zamienie w poniedziałek ten wózek z tego CAMARELO na TAKO, jest cięższy ale chyba co do spacerówki bede spokojniejsza ..
Mój wczorajszy nabytek to łóżeczko i materacyk który przywieźliśmy od koleżanki teraz juz tylko wystarczy zamówić zestaw pościeliwybrałam taki :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72245ff0c403.jpg
Blondik, Nynusia, annggela, ss, Lexie, Magnosia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Noc koszmarna;/ juz nie wyrabiam, dzis chyba bedziemy spac w salonie...
Juz myslalm, ze sie zaplacze nad ta pogodą, ze jeszcze tydzien... A tu wczoraj szef pyta sie meza: "co tam, jak tam?" J. mowi, ze ok, tylko ja siedze calymi dniami w domu i juz ledwo wyrabiam w upały... Na to on, zeby J.wziął ten klimatyzator, bo w tej siedzibie maja przeciez normalna klime i taki mobilny jest im niepotrzebny! Co za wspanialy facet!))
agania, stokrotka25 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
witam, po dzisiejszej nocy tez swteirdzilismy, ze zakupimy klimatyzator...nie umialam zasnąć...odsypialam do 11
co do wczorajszych rozmów o sexiena poprawe humoru polecam film MAGIC MIKE
byłam wczoraj z koleżankami (wszystie jesteśmy w ciązy), ubaw po pachy
no i ogólnie film fajny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy
muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.
Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?
Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy. -
onka wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi co do kosza na pieluchy
muszę się zastanowić, czy chcę wydać 600 zł/rok na te wkłady do kosza, może da się znaleźć jakieś optymalne rozwiązanie.
Ja w sumie spałam nieźle, choć od 4 do 5 miałam okienko. Młody znów miał czkawkę. Kurczę, ostatnio ma 2-3 dziennie, myślicie, że to normalne?
Klima jest naprawdę nieoceniona w te upały, jeśli macie opcję, bardzo polecam. Mieliśmy prawie całą noc włączoną i chyba tylko dzięki temu spaliśmy.lakomczuszek, zachlannie pije wody
zwlaszcza gdy slodkie zjem
-
Ja czytalam ze to dobrze ze dziecko ma czkawke bo cwiczy sobie cos tam,moj tez ma ok 3razy dziennie i nie za bardzo lubie to pulsowanie w kroczu ale skoro to dla niego dobrze to oddycham gleboko i przeczekuje;)
Lili strasznie mi sie podoba ta posciel...zdradzisz gdzie kupilas?lili_madlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny