Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
soraya wrote:Zakręcona ja też 176 cm wzrostu i 40/41 rozmiar buta.
Mika hahaha kajaki malo powiedziane.
Babelek mój D tez ma 47 rozmiar butaBąbelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a z innych tematów, co myślicie o tych specjalnych koszach na pieluchy, np. http://www.aptekagemini.pl/abakusbaby-pojemnik-n-pieluchy.html ?
Bo ja jeden minus, który widzę to to, że wkłady są dość drogie - 26 zł za szt., a 1 szt. starcza na 130 pieluszek. -
nick nieaktualny
-
Moja Tesciowa kupiła mi takie cos na pieluchy ale mowie bardziej o wkladach by nie smierdziala kupa w smieciach tylko pielucha zamknięta w czymś ...
Ale tu widzę ala kosze
Ja to się nie znam: pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:01
-
3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie
)
My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać. -
Hej wszystkim
Nynusia ojj tak w nocy bardzo duszno było. My mieliśmy nas noc pootwierane większość okien... Dopiero fajnie się zrobiło koło 4 rano. Co do puchnięcia to ja nosiłam obrączkę i pierścionek na środkowym palcu bo inaczej spadałyNiedawno ledwo się dało ściągnąć. Teraz złoto na właściwym miejscu jest ale pewnie niedługo trzeba będzie kompletnie je ściągnąć..
Mój mały wiercipięta w końcu się obudziłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:50
-
onka wrote:No to właśnie ten co podeslalam . 60 zł sam kosz ale wkłady 26 zł na 130 pieluch
O, to myślałam, że to tańsze... Ja w sumie nie wiem czy to potrzebne jest. U nas śmieci wynosi się codziennie, bo papugi mocno syfią, więc chyba i tak nie będzie problemu ze śmierdzącymi pieluchami. Zawsze mogę wyrzucać za drzwi wejściowe do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 08:24
agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wredotka wrote:Nynusia, dzięki za odpowiedź! Wybiorę się w takim razie na te zajęcia z dietetyczką choć miałam odpuścić
Ja odkąd biorę magnez, nie mam skurczów łydek więc uważam, że działa. Na ostatnich badaniach wyszło, że mam na granicy niedoboru dlatego odstawiać nie zamierzam.
Też szukałam dobrego termometru i dupaZaraz obczaję ten, co wrzuciłyście link. A wanienkę też będę mieć tą z Ikei!
Ojej, jakie macie drobne stópki! Ja zawsze chciałam być malutka, zazdrościłam dziewczynom ze wzrostem 150 cmAle zawsze pocieszałam się, że choć niska nie jestem, to chociaż drobna ^^
No nie, nie, nie 150 cm to juz nie jest fajne! Krasnalem to ja nigdy nie chciałam bycMoje 160 cm mi na początku przeszkadzało, jak każda młoda dziewczyna musiałam znaleźć milion kompleksów, ale zmieniło sie to bardzo szybko
szczesliwa_mamusia21, Mikejla lubią tę wiadomość
-
Bąbelek, ja pierścionka nie noszę już od czerwca jak na działce spuchlam i ledwo mi go L na siłę po moczeniu w zimnej wodzie dłoni, ściągnął.
Wczoraj miałam palce jak serdelkirównież mi mrowieja i bolą jak chcę zgiac.
My planów nie mamy zbytnio. L do fryzjera idzie, wieczorem idziemy nad Wisłę na chwilę na ur koleżanki i tyle.
Ja mam 161cm i nigdy mi wzrost nie przeszkadzałzawsze mówiłam że mam przez to super, bo mogę się umawiać z niskimi i wysokimi i nosić szpilki
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie
)
My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać.
Ja mam żwirek biodegradalny ( chyba tak sie nazywa?) spuszczam wszystko w kiblu, a Ty masz pojemnik specjalny, czy jak to sie odbywa?
W ogóle niech mi któraś laska napisze o co chodzi z tym koszem na pieluchy? -
To jest taki pojemnik, który nie wypuszcza zapachu brudnych pieluch. Wkładasz pieluchę i tam się ten worek w środku jakoś zaciska czy coś i nie śmierdzi
szczesliwa_mamusia21, agania, jaroszka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka to chyba chodzi o taki kosz co jak wrzucasz pieluchy to zawijają się w taki worek i nie śmierdzi a potem się wynosi , w sumie trochę podobnie jak w te woreczki jednorazowe , tak mi się wydaje bo taki widziałam
http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2012/01/kosz-na-brudne.jpg