X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Zakręcona ja też 176 cm wzrostu i 40/41 rozmiar buta.
    No czyli to chyba takie normalne ze czym wyższa osoba tym większy rozmiar buta:)
    Mika hahaha kajaki malo powiedziane. :P
    Babelek mój D tez ma 47 rozmiar buta

Bąbelek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej zawsze macie dostępną rozmiarówkę np teraz na wyprzedaży :) bo u mnie jak jest coś nowego w sklepie to od razu biorę bo za chwilę może nie być :P

polkosia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie każdy but na takim wielkim kuśpicie dobrze wygląda :P

BATTINKA, BATTINKA, BATTINKA, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a z innych tematów, co myślicie o tych specjalnych koszach na pieluchy, np. http://www.aptekagemini.pl/abakusbaby-pojemnik-n-pieluchy.html ?

Bo ja jeden minus, który widzę to to, że wkłady są dość drogie - 26 zł za szt., a 1 szt. starcza na 130 pieluszek.

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Pani Gadżet ostatnio pokazywali jakiś pojemnik za 100 zł (jakiś Angelcośtam) i te worki nie były chyba mega drogie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek oj wcale nie prawda , wiesz jak momentami ciężko na takie kopyto znaleźć buta ! Serio:)
    Ale na pewno więcej butów do wyboru niż rozmiar 35 :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    W Pani Gadżet ostatnio pokazywali jakiś pojemnik za 100 zł (jakiś Angelcośtam) i te worki nie były chyba mega drogie.

No to właśnie ten co podeslalam . 60 zł sam kosz ale wkłady 26 zł na 130 pieluch :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Tesciowa kupiła mi takie cos na pieluchy ale mowie bardziej o wkladach by nie smierdziala kupa w smieciach tylko pielucha zamknięta w czymś ...
    Ale tu widzę ala kosze
    Ja to się nie znam: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:01

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co opłaca się kupić coś takiego??

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie :/) :(

My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawie w nocy nie spałam przez ta duchote. ..

A teraz zamiast oodsypiac głodna juz jestem...

Zakocona mnie puchna coraz bardziej palce u rąk aż tak nieprzyjemnie mrowieja

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim ;)

Nynusia ojj tak w nocy bardzo duszno było. My mieliśmy nas noc pootwierane większość okien... Dopiero fajnie się zrobiło koło 4 rano. Co do puchnięcia to ja nosiłam obrączkę i pierścionek na środkowym palcu bo inaczej spadały :P Niedawno ledwo się dało ściągnąć. Teraz złoto na właściwym miejscu jest ale pewnie niedługo trzeba będzie kompletnie je ściągnąć..

Mój mały wiercipięta w końcu się obudził :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:50

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie :) chyba odsypiacie ta duszna noc a jakie plany na sobote ? :)

Ja dzis ost dzien w PL jutro wracamy , ale zlecialoo :( no nic ide sie rozkoszowac tymi ostatnimi chwilami.

Milego dnia dla was i maluszko:*

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    No to właśnie ten co podeslalam . 60 zł sam kosz ale wkłady 26 zł na 130 pieluch :/

O, to myślałam, że to tańsze... Ja w sumie nie wiem czy to potrzebne jest. U nas śmieci wynosi się codziennie, bo papugi mocno syfią, więc chyba i tak nie będzie problemu ze śmierdzącymi pieluchami. Zawsze mogę wyrzucać za drzwi wejściowe do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 08:24

agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wrote:
    Nynusia, dzięki za odpowiedź! Wybiorę się w takim razie na te zajęcia z dietetyczką choć miałam odpuścić ;)

Ja odkąd biorę magnez, nie mam skurczów łydek więc uważam, że działa. Na ostatnich badaniach wyszło, że mam na granicy niedoboru dlatego odstawiać nie zamierzam.

Też szukałam dobrego termometru i dupa :/ Zaraz obczaję ten, co wrzuciłyście link. A wanienkę też będę mieć tą z Ikei!

Ojej, jakie macie drobne stópki! Ja zawsze chciałam być malutka, zazdrościłam dziewczynom ze wzrostem 150 cm :P Ale zawsze pocieszałam się, że choć niska nie jestem, to chociaż drobna ^^

No nie, nie, nie 150 cm to juz nie jest fajne! Krasnalem to ja nigdy nie chciałam byc :) Moje 160 cm mi na początku przeszkadzało, jak każda młoda dziewczyna musiałam znaleźć milion kompleksów, ale zmieniło sie to bardzo szybko :)

szczesliwa_mamusia21, Mikejla lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek, ja pierścionka nie noszę już od czerwca jak na działce spuchlam i ledwo mi go L na siłę po moczeniu w zimnej wodzie dłoni, ściągnął.

Wczoraj miałam palce jak serdelki :/ również mi mrowieja i bolą jak chcę zgiac.

My planów nie mamy zbytnio. L do fryzjera idzie, wieczorem idziemy nad Wisłę na chwilę na ur koleżanki i tyle.

Ja mam 161cm i nigdy mi wzrost nie przeszkadzał :) zawsze mówiłam że mam przez to super, bo mogę się umawiać z niskimi i wysokimi i nosić szpilki :)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, że Wam się chce tak łazić nad tą Wisłę w ten dziki tłum! ;)

Też niestety pierścionki i obrączkę zdjęłam kilka tygodni temu i nie noszę :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie :/) :(

My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać.

Ja mam żwirek biodegradalny ( chyba tak sie nazywa?) spuszczam wszystko w kiblu, a Ty masz pojemnik specjalny, czy jak to sie odbywa?
    W ogóle niech mi któraś laska napisze o co chodzi z tym koszem na pieluchy?

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest taki pojemnik, który nie wypuszcza zapachu brudnych pieluch. Wkładasz pieluchę i tam się ten worek w środku jakoś zaciska czy coś i nie śmierdzi :)

szczesliwa_mamusia21, agania, jaroszka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to chyba chodzi o taki kosz co jak wrzucasz pieluchy to zawijają się w taki worek i nie śmierdzi a potem się wynosi , w sumie trochę podobnie jak w te woreczki jednorazowe , tak mi się wydaje bo taki widziałam :)

http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2012/01/kosz-na-brudne.jpg

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ