Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Zakręcona ja też 176 cm wzrostu i 40/41 rozmiar buta.
    No czyli to chyba takie normalne ze czym wyższa osoba tym większy rozmiar buta:)
    Mika hahaha kajaki malo powiedziane. :P
    Babelek mój D tez ma 47 rozmiar buta

Bąbelek lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej zawsze macie dostępną rozmiarówkę np teraz na wyprzedaży :) bo u mnie jak jest coś nowego w sklepie to od razu biorę bo za chwilę może nie być :P

polkosia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie każdy but na takim wielkim kuśpicie dobrze wygląda :P

BATTINKA, BATTINKA, BATTINKA, ZakręconaOna, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a z innych tematów, co myślicie o tych specjalnych koszach na pieluchy, np. http://www.aptekagemini.pl/abakusbaby-pojemnik-n-pieluchy.html ?

Bo ja jeden minus, który widzę to to, że wkłady są dość drogie - 26 zł za szt., a 1 szt. starcza na 130 pieluszek.

• polkosia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Pani Gadżet ostatnio pokazywali jakiś pojemnik za 100 zł (jakiś Angelcośtam) i te worki nie były chyba mega drogie.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek oj wcale nie prawda , wiesz jak momentami ciężko na takie kopyto znaleźć buta ! Serio:)
    Ale na pewno więcej butów do wyboru niż rozmiar 35 :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    W Pani Gadżet ostatnio pokazywali jakiś pojemnik za 100 zł (jakiś Angelcośtam) i te worki nie były chyba mega drogie.

No to właśnie ten co podeslalam . 60 zł sam kosz ale wkłady 26 zł na 130 pieluch :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Tesciowa kupiła mi takie cos na pieluchy ale mowie bardziej o wkladach by nie smierdziala kupa w smieciach tylko pielucha zamknięta w czymś ...
    Ale tu widzę ala kosze
    Ja to się nie znam: p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:01

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co opłaca się kupić coś takiego??

• zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie :/) :(

My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawie w nocy nie spałam przez ta duchote. ..

A teraz zamiast oodsypiac głodna juz jestem...

Zakocona mnie puchna coraz bardziej palce u rąk aż tak nieprzyjemnie mrowieja

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim ;)

Nynusia ojj tak w nocy bardzo duszno było. My mieliśmy nas noc pootwierane większość okien... Dopiero fajnie się zrobiło koło 4 rano. Co do puchnięcia to ja nosiłam obrączkę i pierścionek na środkowym palcu bo inaczej spadały :P Niedawno ledwo się dało ściągnąć. Teraz złoto na właściwym miejscu jest ale pewnie niedługo trzeba będzie kompletnie je ściągnąć..

Mój mały wiercipięta w końcu się obudził :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 07:50

atdc6iyehd9qphks.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie :) chyba odsypiacie ta duszna noc a jakie plany na sobote ? :)

Ja dzis ost dzien w PL jutro wracamy , ale zlecialoo :( no nic ide sie rozkoszowac tymi ostatnimi chwilami.

Milego dnia dla was i maluszko:*

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    No to właśnie ten co podeslalam . 60 zł sam kosz ale wkłady 26 zł na 130 pieluch :/

O, to myślałam, że to tańsze... Ja w sumie nie wiem czy to potrzebne jest. U nas śmieci wynosi się codziennie, bo papugi mocno syfią, więc chyba i tak nie będzie problemu ze śmierdzącymi pieluchami. Zawsze mogę wyrzucać za drzwi wejściowe do domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 08:24

agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wrote:
    Nynusia, dzięki za odpowiedź! Wybiorę się w takim razie na te zajęcia z dietetyczką choć miałam odpuścić ;)

Ja odkąd biorę magnez, nie mam skurczów łydek więc uważam, że działa. Na ostatnich badaniach wyszło, że mam na granicy niedoboru dlatego odstawiać nie zamierzam.

Też szukałam dobrego termometru i dupa :/ Zaraz obczaję ten, co wrzuciłyście link. A wanienkę też będę mieć tą z Ikei!

Ojej, jakie macie drobne stópki! Ja zawsze chciałam być malutka, zazdrościłam dziewczynom ze wzrostem 150 cm :P Ale zawsze pocieszałam się, że choć niska nie jestem, to chociaż drobna ^^

No nie, nie, nie 150 cm to juz nie jest fajne! Krasnalem to ja nigdy nie chciałam byc :) Moje 160 cm mi na początku przeszkadzało, jak każda młoda dziewczyna musiałam znaleźć milion kompleksów, ale zmieniło sie to bardzo szybko :)

szczesliwa_mamusia21, Mikejla lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek, ja pierścionka nie noszę już od czerwca jak na działce spuchlam i ledwo mi go L na siłę po moczeniu w zimnej wodzie dłoni, ściągnął.

Wczoraj miałam palce jak serdelki :/ również mi mrowieja i bolą jak chcę zgiac.

My planów nie mamy zbytnio. L do fryzjera idzie, wieczorem idziemy nad Wisłę na chwilę na ur koleżanki i tyle.

Ja mam 161cm i nigdy mi wzrost nie przeszkadzał :) zawsze mówiłam że mam przez to super, bo mogę się umawiać z niskimi i wysokimi i nosić szpilki :)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, że Wam się chce tak łazić nad tą Wisłę w ten dziki tłum! ;)

Też niestety pierścionki i obrączkę zdjęłam kilka tygodni temu i nie noszę :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    3.. od godziny nie śpię. Byliśmy wieczorem ns koncercie nad Wisłą. Pięknie miałam spuchniete stopy i dłonie (dłonie to mam spuchniete i obecnie :/) :(

My pojemnik będziemy kupować na pewno. Mamy coś w podobie na żwirek koci zużyty i mie wyobrażamy sobie inaczej teraz kuwety sprzątać.

Ja mam żwirek biodegradalny ( chyba tak sie nazywa?) spuszczam wszystko w kiblu, a Ty masz pojemnik specjalny, czy jak to sie odbywa?
    W ogóle niech mi któraś laska napisze o co chodzi z tym koszem na pieluchy?

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest taki pojemnik, który nie wypuszcza zapachu brudnych pieluch. Wkładasz pieluchę i tam się ten worek w środku jakoś zaciska czy coś i nie śmierdzi :)

szczesliwa_mamusia21, agania, jaroszka lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to chyba chodzi o taki kosz co jak wrzucasz pieluchy to zawijają się w taki worek i nie śmierdzi a potem się wynosi , w sumie trochę podobnie jak w te woreczki jednorazowe , tak mi się wydaje bo taki widziałam :)

http://www.sosrodzice.pl/media/uploads/2012/01/kosz-na-brudne.jpg

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1650 1651 1652 1653 1654 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ