Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Battinka dokładnie , Ja co do laktatora to właśnie tak postanowilam jak piszesz , ze jak będzie potrzeba to po porodzie się kupi , mój D tez juz wie jaki jak cos , ma fotke wiec szybko smignie i kupi , albo mama .
Mika hahaha rozbawilas mnie tym , po 18 stej nie jem a po 19 juz tak hahahaha
Ja przytylam 20 kg i wczoraj dwa rozstepy leciutkie zauwazylam na biodrze ale malo widoczne wiec luzik , smaruje ciągle się oliwka i palmersem:)
Na brzuchu ani nigdzie indziej nowych nie mam , uff bo mam mega skore do rozstepow . A co do nóg to tak samo mam Mika , zawsze były masywne lecz jak schudlam masywne a nie grube a cala ciąża poszła w nie ... Zawsze problem z kopytnikami miałam.
No moja nazywana jest Zofia: D -
Bąbelek wrote:Zakręcona -z zakupieniem dobrego termometru to dopiero jest tragedia! Wiele z nich (nawet tych bezdotykowych) zaniża temperaturę
Najbardziej wiarygodny jest chyba rtęciowy ale wiadomo dla dzieci to odpada. Wiele osób kupuje zwykle elektroniczne.. one w sumie się mogą sprawdzić przy starszych dzieciach. A te bezdotykowe.. niektórych cena powala a nie są wcale takie miarodajne. Znalazłam jeden taki : http://www.bangla.pl/opinie/p34937/cormed-hv-t46-termometr-5-w-1
Dziś zauważyłam u siebie że mi spuchły stopy!!! Czuje je że są opuchnięte.. Ja ogólnie mam mega malutkie, bo noszę rozmiar 36a dziś jak założyłam japonki to ledwo w nie weszłam ;(
-
Oj bo ja nigdy jakoś nie potrafiłam przejść na żadną dietę...nawet jak z rozmiaru 36 czasem przeszłam na 38 (o spodnie chodzi). Nie dało rady...a na noc ja zawsze lubiłam jeść...zawsze. I to same kaloryczne rzeczy. A teraz za każdym razem wiadomo jak zejde na dół do mojego piesa (na górze mu za gorąco) to wyciągnę coś z lodowy albo owoca chapne. Albo wezmę 6 kropek chleba i wcinam bez niczego.
-
Mika jejku bedziesz po samym chlebie szersza niż wyższa: P
Nie no żartuje , Ja odzwyczailam się od nocnego jedzenia jak zaczelam dietę ta swoja właśnie , tez nigdy mię umialam na żadna do końca przejść itp
A ta okazała się stworzona dla mnie .
Laski Ja mam numer buta 40/41a wy takie malusie nozki
-
Ale zmęczona jestem dzisiaj , strasznie .
To łazenie po duchocie , zakupy , stanie przy garach i sprzątanie ( przez które mogłam mieć takie tez bóle i ułożenie małego jak to położna powiedziała przeciazylam mięśnie i mam odpoczywać ile się da) dało mi w kość dzisiaj bardzo .
Oko się aż klei ale muszę Harrego trochę jeszcze obejrzeć , jak cos powtórka w niedziele hehe.
Nareszcie weekend , nareszcie z moim misiakiem spędze czas ! Jejku ! Steskniona jestem za nim strasznie jak tak pracuje -
Zakręt wiem...ale co ja poradzę jak widzę świeżutki chlebek albo bułkę... Pamiętam kiedy jak miałam może 5-6 lat, tato zawsze kupował chleb w piekarni obok pracy mamy jak po nią jechał. Zabrał mnie ze sobą no i siedząc z tyłu wzięłam ten chleb do łapek ugryzlam skórke i wyjadlam cały środek zanim dojechaliśmy do domu... Jakie było zdziwienie jak się okazało przy krojeniu go na kolacje, że dziś kolacji jednak nie będzie z chleba, bo została sama skórka
BATTINKA, Blondik lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Zakręt wiem...ale co ja poradzę jak widzę świeżutki chlebek albo bułkę... Pamiętam kiedy jak miałam może 5-6 lat, tato zawsze kupował chleb w piekarni obok pracy mamy jak po nią jechał. Zabrał mnie ze sobą no i siedząc z tyłu wzięłam ten chleb do łapek ugryzlam skórke i wyjadlam cały środek zanim dojechaliśmy do domu... Jakie było zdziwienie jak się okazało przy krojeniu go na kolacje, że dziś kolacji jednak nie będzie z chleba, bo została sama skórka
My z moja siostra jak male byliśmy tak samo z piekarni chlebem wiejski świeży i cały bochenek gryzlysmy hahaha -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika 164 cm
Laski ide sie polozyc bo mam cisnienie chyba 200.. wkurzylam sie na maxa i nie mam nawet sil nic czytac ani pisac ... trace wiare w normalnych ludzi !
spijcie dobrze
Odpocznij , dobrej nocy :*szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mikejla aparatka z Ciebie niezła była za dziecka
hehe. Jednym słowem niezły gryzoń z Ciebie byl
Jaroszka rozm.buta masz 35-36? Szok, moja córcia 7 letnia Cie goni juz ma 33 kopytko
Ja sama mam 40-39 i uważam ze duza stopa psuje często wizerunek butataka.
Bąbelek chciałam Ci tylko przypomnieć ze termometrów rtęciowych juz nie ma,są wycofane!
Są tez takie zwykle,szklane ale już bez rtęci w środku
Sama takiego używam i używać zamierzam:) -
Nynusia, dzięki za odpowiedź! Wybiorę się w takim razie na te zajęcia z dietetyczką choć miałam odpuścić
Ja odkąd biorę magnez, nie mam skurczów łydek więc uważam, że działa. Na ostatnich badaniach wyszło, że mam na granicy niedoboru dlatego odstawiać nie zamierzam.
Też szukałam dobrego termometru i dupaZaraz obczaję ten, co wrzuciłyście link. A wanienkę też będę mieć tą z Ikei!
Ojej, jakie macie drobne stópki! Ja zawsze chciałam być malutka, zazdrościłam dziewczynom ze wzrostem 150 cmAle zawsze pocieszałam się, że choć niska nie jestem, to chociaż drobna ^^
-
Battinka są ala rtęciowe , maja jaka specjalna substancje bezpieczniejsza jakąś .
Chociaż Ja bardzo się cieszę bo moja Mama z przychodni dostała nowy zachowany rtęciowy niedawno:)
Ale fakt ogólnie są wycofane:)
My w domciu mamy tez ten nowy ala rtęciowy:)
Oj tak , duża stopa nie jest fajna ale z drugiej strony jak laska np. Ja 176 wzrostu wygladalaby z rozmiarem 36 buta: D a takto jakoś te moje kajaki się rownaja haha