Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Mi warka nie smakowala, moze dlatego, ze cytrynowa? Sam cukier, za to bardzo dobry jest bitburger, smakowal jak normalne piwo. Ale w sumie to bym sobie martini wypila...
Ja czasami się napiję tej warki 0%, bo fajnie gasi pragnienie, ale zostawia dziwny posmak w ustach. Ale któraś wspominała o piwie bavaria, może to warto wypróbować... -
BATTINKA wrote:U mnie w mojej zakichanej mieścinie nie ma bavarii
nawet w świecie alkoholi!(cholera taki świat)...więc czasami pije Lecha Free
nie lubię smakowych piw
Ja uwielbiam somersby jeżynowe, gruszkowe albo rardlerki smakowe, uwielbiam te smakowe piwa - dla mnie jak oranżadka i lemoniadka i fajnie gaszą pragnienie. -
WiedźmaMaKota wrote:Hehe
ale mamy temat ;p a ja mam taka ochote na piwko
A moj B ostatnio kupil sobie piwo Praga, no i sprobowalam malego lyczka... Szkoda, ze nie moglam calej butelki bo jest pyszne
Ja już ze 3 razy od męża brałam po łyczku zimnego piwa, bo tak bardzo mi się chciało, że hej... -
Ewalika wrote:Witajcie dziewczyny mam pytanie do mamusiek ktore maja przenosne klimatyzatory. Jakie macie modele i jaka powierzchnię chlodza? Bo ja juz nie daje rady pomimo wentylatora mam w domu 29 stopni oszaleje
a tu do konca sierpnia jeszcze ma tak byc..
[/url]
[/url]
-
Ja pilam raz piwo bez alko ale jakos mnie tak nie ciagnie nawet ale bavari tez nigdzie nie widzialam w sumie pierwsze slysze o niej , tu na forum sie dowiedzialam ze cos takiego jest
Cos ym porobila ogarnela mieszkanie ale wole lezec przed ta wizyta niech mi powie co i jak i moze wtedy sie zabiore za porzadki