Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wizytujace na dniach i za nasze biedulki w szpitalach aby jeszcze nie urodzily :*****
Arielka przepiekne spiworki, zwlacza ten zielony, cudasny
Ss wszystkiego najlepszego
Bylismy na grzybach i nic, a w innych miastach ludzie nazbierali , kiszka......
Ja juz po obiadku, pysznym leczo mmmmm... Mezus zrobil wczoraj, moglabym caly tydzien je jesc. Najlepsze jakie jadlam.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Moj synek w 29tc wazyl 1380 gram, lekarz powiedzial ze bedzie ok 3,5 kg ... Czuje ze ciut mniej, sama wazylam 2,5 kg ale maz za to ponad 3, wielki facet jest... ZobaczymyNynusia wrote:Mika trzymaj się tam!
Wiecie Mika tez jest drobniutka i córa pewnie też z tego powodu jest maluska
Moja w 29tyg 1600 gram wiec tez klucha
SS wszystkiego najlepszego!
Leczo na kielbasce, z cukinia, pieczarkami, papryka i cebulka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 14:44
-
Mój w 28 tygodniu ważył 1050 gram i z tego co czytałam to jest w normie. Nie ma co porównywać, każdy rośnie inaczej
Koleżanka rodziła malucha 2800 g, a poród okropny, długi i bardzo ją porozrywało więc czasem nawet mała waga nie jest wyznacznikiem łatwego porodu.
U mnie właśnie przeszła burza - ale ulga!
ZakręconaOna lubi tę wiadomość

-
Dziewczyny uwaga. Jeśli chcecie się upić zjedzcie batonika z Biedry. Właśnie go zjadłam i tak sobie obracałam papierek w rękach,pomyślałam przeczytam skład ile tam E ale co wyczytałam ze 1% spirytusu.

Także nawet nie trzeba pić piwa żeby były %. Ostatnio kupiłam sobie Lech Free(do 0,5% alko) i sie wahałam w sumie. Ale jeśli jest napisane bezalkoholowe no to chyba tak jest.
Ale ten batonik mnie zaskoczył...
Arielka lubi tę wiadomość