Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale krowa z tej baby! Brak słów...ale patrząc logicznie moze jesteś lekko pozz normą z jakimś parametrem co się w ciąży zdarza a ta baba tylko wyolbrzymia?
Co do bavarii ja trafiłam w Auchan, od razu kupiłam dwa szesciopaki i popijam przy grillach
My klime mamy Olimpia splendid piu 12. My ja trzymamy w sypialni wiec trudno mi powiedzieć czy da rade schlodzic np 50 m. Można to pewnie znalezc w necie. Kolejna sprawa to ta rura. My mamy specjalne okno z dziurą na nią wiec cieple powietrze nie wraca, ale jak wynajmowalismy mieszkanie to uszczelnialiśmy folią aluminiową. Troche pomagalo
-
Polkosia napewno wszystko jest ok :*
U nas od rana w korytarzu nietesciowka cos ze swoim gahem odpierdala az mi sie sciany trzęsą...ja pier do le...powiesialam prania juz dwa...trzecie pierze sie...ale chyba juz tego ostatniego nie robie bo wyjsc na dwor to samobój...zjadłam loda i nadal gorąco...kijowy lod... -
Kochana wiatrak mam przy całym ciele i czasem właśnie D mnie spryska chociaż juz wystarczająco mokra jestem haha: D
No jest jakiś pogrom ostatnie dni normalnie .
Wgle siły nawet obiad nie mamy robić dziś a musimy cos machanc , Ja na szybko robię kartoflanke zupke dla nas a do pracy d jakiegoś kotleta z ryżem i surówka i koniec . Nie zaglebiam się dziś w gary -
ZakręconaOna wrote:Anglia się chyba w Polske zmienia ostatnio :x
No zaraz mam zamiar wejść do zimnej wody w wannie i popluskac się bo pod prysznic nie mam siły stać , wole polezec haha
Jest taka duchota i skwar ze nawet Oskar malo co skacze
No jakos ta cieplota poszla w swiatooo widzisz i znalazlas jakies rozwiazanie wchodz do wanny i sie pluskaj a Oskarek na pewno poczuje ze mama sie ochlodzila i jej ulzylo i posprzedaje pare kopniaczkow
-
U mnie dzisiaj wyjątkowo ok. Zrobiłam dwa prania, dwa zebrałam, odkurzyłam, zmyłam podłogę, zmieniłam pościel, wyprałam swoje buty i w sumie spociłam się, ale nie jest jakoś tragicznie. Leżę pod dwoma wiatrakami i jakoś o dziwo nie umieram dzisiaj
aanaa lubi tę wiadomość
-
U mnie jest tak ze wybieram sobie polozna , ona sie mna zajmuje przed porodem , pokazuje mi szpital itd , a pozniej po porodzie bedzie przychodzic chyba 2 lub 3 tyg ale nie pamietam ile razy w tyg , ale ja chce , niech przychodzi , my tu tylko z D jestesmy wiec opinia jakas zawsze sie przyda co do pepuszka itd
-
hej Dziewczyny,
ale upał!!
po pierwsze trzymam kciuki za Mikejlę i Misiową!!!! mam nadzieję że będzie ok!
Polkosia - wyczytałam że coś nie tak u Ciebie z wynikami i ze nie wiesz czy Twój gin jest w pracy. Możesz sprawdzić na Medicover online jak pracuje Twój lekarz. Jest zakładka "wizyty i porady" i na końcu z tego co pamiętam jest możliwość zaglądnięcia w grafik.
A co do położnej środowiskowej ja już mam wybraną, ona jest również doradcą laktacyjnym i miała zajęcia u mnie w SR.
Szczęśliwa - no to mocno trzymam kciuki za wizytę i aby wszystko się unormowało!!
Anastazja - my również trzymamy kciuki za Ciebie!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 17:23
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
A ten Lech free to też jest owocowy, czy Bardziej jak normalne piwko? Ja Bawarii znaleźć nie mogę
u nas w Tesco nie ma:(((
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Zakocona mimo skwaru dostalas dziś powera jak Ja wczoraj !
No no , zaraz wskakuje do wanny tylko zupe ugotuje , dziś D powiedział żebym odpoczywała i sam sobie obiadek zrobi ,jupiiii !
U mnie spotkania z położna w Pl będą od września lekarz mówił i po porodzie ma wpadać chyba ze dwa razy w tygodniu albo trzy przez trzy tygodnie ale okaże się czy będę chciała żeby przychodziła , może z raz tak ale resztę to raczej nie potrzebuje , mloja mama dwójkę dzieci urodziła , będę u niej mieszkać ten czas na razie wiec problemu nie będę miała a raczej pomocy więcej:) -
ja też nie lubiępiwek smakowych i w sumie do tych bez alko też mnie nie ciągnie bo co to za przyjemność pić piwo jak nie szumi w głowie
ale już się nie mogę doczekać aż sobie chłepne zimnego browarka
już się śmiałam, że na porodówkę jedną walizkę biorę z wyprawką a drugą z browarami hahahahah:D co do wagi to ja ważyłam coś około 3500 a mój mężyk 1900 bo wcześniak i bliźniak na dodatek
-
Hej:)
Piwko Bavaria najlepsze , jak dla mnie te klasyczne (nie białe)schłodzone z lodówki smakuje jak normalne piwko ja dostałam je w markecie "żabka"
Smakowe piwa lubie ale nie warka 00% dla mnie to sam słodzik ;/
3mam kciuki za mamusie siedzace w niepewności mam nadzieje ze maluszki posiedza jeszcze w brzuszkach wystarczająco długo
polkosia u mnie tez coś nie halo z tymi leukocytami od początku ciaży nie wiem dlaczego skaczą sobie tak od 11-12,5może u ciebie to własnie ta nieprawidłowość - bedzie dobrze
Moj K z garażu przyniósł klimatyzator (2 latat temu go kupiliśmy i uzywaliśmy) ale korki nam nagle wyskakuja jak chce go teraz podłączyc ;/ wiec pozostaje sie ratowac wiatrakiem...
dziś zaczeło mnie boleć spojenie , to taki ból jakbym zrobiła bardzo duzo km na rowerze i to taki ból od niewygodnego siodełka rowerowego .. dziwne