Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucy - cofnij się do mojego postu z 10 lipca ok godz 14, tam jest info o kosmetykach jakie są najmniej "szkodliwe wg Sroki" - jest ich kilka może przyda Ci się ta informacja
.
Podkłady - ja mam Bella Mamma (chyba najbardziej popularne)
do pępka - oscenisept
do brodawek - Medela Puralen
podkłady higieniczne - seni soft 90/60
majtki jednorazowe po porodzie - canpol
krążki laktacyjne - ja mam Lovi day&night (czy najlepsze - nie wiem)
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Hej. Nie mam jak was nadrobić niedawno mnie wypisali. Piszę, bo pewnie się denerwowalyscie ze kolejna Październikowka będzie rodzic, ale to nie ten czas. Odezwę się później musze z mężem pogadać, zjeść i wziąć prysznic. Padam
Lexie, szczesliwa_mamusia21, ola.321, annggela, Lucy7, stokrotka25, Nynusia, jaroszka, agania, lojkalojka, agaton, Blondik lubią tę wiadomość
-
A to już jedna pazdziernikowa urodziła? O matko ominęło mnie to!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Któraś z Was pisała, że można grafik lekarzy znaleźć - mam
Niestety do 19:45 dziś przyjmuje mój gin, więc nikła szansa, że jeszcze udostępni te wyniki. Jutro ich wyzwę tam. Jak to w ogóle może być, że nie mam prawa dostać WŁASNYCH wyników...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Szczęśliwa jak zobaczyli ze mam niemieckie ubezpieczenie to robili wszystko na cito. Poza tym gin to znajomy i specjalnie pojechał ze.mną no i jeszcze ciotka przebiegła, bo mama do niej dzwoniła, a dodatkowo dowiedziałam się że.aż dwie położne to.ciotki mojego męża.
Nie wiem czemu Ciebie tyle trzymali, mnie tylko kazali dać dowód i dałam tą kartkę z numerem ubezpieczenia niemieckim i od razu wzięli mnie do pobrania krwi, z moczem był problem, bo ze stresu nie dałam rady. Pytałam czy paskami będą mnie badać, mówili że poczekają na mocz, poza tym przyszedł jeszcze inny ginekolog który robił mi badanie i okazało się ze mam infekcje chociaż niczego nie czułam. A z moczu wyniknelo ze mam zapalenie pęcherza i dlatego mnie ciśnie non stop, wód mam niedużo ale jeszcze tragedii nie ma. Gdyby nie zakretka nie wiedziałabym co to to AFI. Ale to też jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 19:31
-
ss wrote:Trzymamy kciuki!
I wracajac do tematu wody to naprawde jest wazne jej picie i gesta krew to nie jest kwestia nie wypicia wody przed pobraniem tylko generaknie dostarczania zbyt malej ilosci plynow!wody plodowe tez od tego zaleza.napewno nie zaczkodzimy sobie piciem w zbyt duzych ilosciach a zaszkodzimy piciem za malo,szczegolnie w takie upaly:(
My dzis mamy 2rocxnice slubu i sprawilismy sobie prezent na ktorego sie napatrzec nie mozemy;))wozek
A co z misiowa? Cos nie tak? Cos przeoczylam?
Heej ss to tak samo ślub brałyśmy!!U nas też dziś 2 rocznica
A na wózeczek właśnie czekamy
Dziewczyny Misiowa i Mika trzymajcie się :* Maluszki na pewno są już silne :*ss, annggela lubią tę wiadomość
-
Mikejla dobrze że wszystko ok, męża pewnie nastraszyłaś trochę?
Szczęśliwa mamusiu zazdroszczę ochłodzenia. My dziś w ramach relaksu pojechaliśmy do Auchana szukałam Bavarii ale nie znalazłam kupiłam za to siatkę Antonówek ależ pyszne...
Ludzie patrzyli na mnie w kolejce dla ciężarnych jak na ufoluda nikt nie przepuścił, poszliśmy do krótszej ze 2 osoby za mną stała kolejna ciężarna. Bez komentarza. -
Soraya niestety, ludzie już tacy są. Mnie do tej pory nikt w kolejce jeszcze nie przepuścił. Raz zdarzyło mi się, że pracownik sklepu zaproponował, że odwiezie mi wózek jak pakowałam do auta zakupy i to tyle przyjemności ze strony osób trzecich. Ostatnio byłam w szoku, bo w kawiarni siedziałam na polu i gościu stolik obok mnie zaczął papierosa palić i cały dym na mnie. Sorki, ale brzuszek już widać dość wyraźnie, więc mógł sobie darować.