WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie tak, ale jak tylko.wrócę do de mam powiedziec lekarzowi o tych wodach i maja to kontrolować. Jak nie będzie.przybywać mi wód to powinni mi wstrzyknac ale jak jest w de to niewiadomo, dlatego będę.siedzieć teraz.i buszowac po necie. No i mała leży w poprzek nadal.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 19:46

haen lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przecież był na zewnątrz Muffinka, co Ty się czepiasz (to jest ironia, żeby nie było)
    A ja jestem dziś padnięta właśnie wstałam z godzinnej drzemki ale jeszcze bym poszła ;/

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstrzyknięcie ? Jezu pierwsze slysze , ze takie cos robią wgle: o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 19:51

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja ostatnio stałam w kolejce na poczcie po znaczek, przede mną około 4 osób stanęłam grzecznie w kolejce dwa okienka otwarte w których płaci się rachunki i kupuje znaczki. A tu za moimi plecami głos proszę pani ja tam stoję przed panią ale sobie usiadłam. Kobieta lat około 40. Mówię dobrze, a ona do mnie no chyba że się pani źle czuję to przepuszczę bo ja zus płacę a to długo. Więc powiedziałam że chętnie skorzystam bo ja tylko po znaczek. Nikt w kolejce przed nami nawet nie zareagował a wszyscy płacili oczywiście po kilka rachunków.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla cieszę się, że jest w miarę w porządku, trzeba być dobrej myśli i tak jak lekarz mówił, kontrolować. Musi być dobrze :* Nie doczytałam wcześniej Twojego postu, dopiero teraz :)
    Fajnie, że bez sensu nie trzymali Cię i nie stresowali w szpitalu, tylko odpoczywaj w domku i pij dużo :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny!

Mikejla, jeśli masz AFI 10 i nie ma dowodów na to, że lecą Ci wody, to po co mają wstrzykiwać? Norma AFI jest od 5 do 20, więc 10 to bardzo porządnie...

a ja już prawie skończyłam kompletować wyprawkę, większość rzeczy już poprana i poprasowana (nie wiem, czy samej by mi się chciało, ale mamy panią, która prasuje więc się nie krępuję ;).

• ss Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla cale szczescie ze to "tylko" pecherz!! mialam nosa ostatnio piszac ci o tym badaniu moczu.a kiedy wracasz do de?
    Stokrotka ale milo;))taki upal dzis ze nawet nie poswietowalismy dzis ale odbijemy to sobie.w takim razie tobie tez wszystkiego najlepszego :*
    Umowilam sie na sesje zdj za ok 3tyg w 36tyg jak bede;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oni też nie mogą robić niewiadomo czego. Mówiłam ze wizyta w de 31. Pytali kiedy miałam ostatnie badanie to mówiłam ze.14 lipca, wogole ja też nie wiedziałam o co pytać tak.jak teraz widzę...a powinnam...

No a infekcje pęcherza powiedział ze mogę mieć przez latanie do łazienki non stop. Mówiłam ze mnie boli tak jakby chciało mi się siku, to mówi żebym go trochę Przetrzymala a nie od razu leciała. Hm. Zobaczymy

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    hej Dziewczyny!

Mikejla, jeśli masz AFI 10 i nie ma dowodów na to, że lecą Ci wody, to po co mają wstrzykiwać? Norma AFI jest od 5 do 20, więc 10 to bardzo porządnie...

a ja już prawie skończyłam kompletować wyprawkę, większość rzeczy już poprana i poprasowana (nie wiem, czy samej by mi się chciało, ale mamy panią, która prasuje więc się nie krępuję ;).

Nie mówił ze MAJĄ mi wstrzyknac, tylko jak mi ich nie przybędzie lub będzie problem to może, ale to już w de się tym zajmą i zdecydują.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup kochana sobie w aptece sok 100% z zurawinki i pij . Mnie w 2 dni zlikwidowało w 5 miesiącu ciąży bakterie i zapalenie pęcherza

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Stokrotka ale milo;))taki upal dzis ze nawet nie poswietowalismy dzis ale odbijemy to sobie.w takim razie tobie tez wszystkiego najlepszego :*
    Umowilam sie na sesje zdj za ok 3tyg w 36tyg jak bede;)

Dzięki :* My poświętowaliśmy tak, że pospaliśmy, wypiliśmy razem poranną kawkę i zjedliśmy pączki, pojechaliśmy na chwilę pomoczyć nogi w jeziorku w cieniu i się trochę ochłodzić. A zamiast robić obiad, zamówiliśmy pizze:) I takie oto balowanie - ale cieszę się, że razem, to najważniejsze :) I tak na nic innego nie mam siły :P
    w 36 tyg. to już spory brzuszek będzie - obyś się doturlała :)
    My sobie sami chyba strzelimy sesję :)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy super prezent sobie sprawiliscie ! :D

Mika nie wiem czemu tak , po prostu dziadowski szpital trafilam , ale ciesze sie ze Tobie wszystko gladko poszlo i Cie puscili ! :)

U mnie zaczely sie chyba grzmoty , albo sasiad cos na dole przestawia :D Ale ochlodzenia ciag dalszy :)

A co do uprzejmosci ludzi to ja sie nawet nie wypowiadam .. masakra po prostu ...

A moj D wczesniej wrocil z pracy a ja zaraz pod prysznic szykowac sie na wizyte bo zapewne rano bede zaspana i nie bede miec sily :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przyszedł komplecik od Natalii :) :) :)
    Przesyłam fotki:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2efbe974c56.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1443a9f8921d.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcd014006789.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b9383932df.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8ed6e60c95b.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5550d6e20f64.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a2db0227fc0.jpg

polkosia, annggela, szczesliwa_mamusia21, ola.321, onka, soraya, miska2503, Lucy7, agania, dodinka, stokrotka25, Nynusia, Magnosia, magdallenee, lojkalojka, agaton, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, śliczny :)

BTW, mam wyniki. Ledwo co lekka leukocytoza. I po ch... mnie straszyć...

~Rewianka~, aanaa, jaroszka, soraya, agania, Nynusia, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ciesze sie, ze jestes z nami :**** i ze mala nadal w brzuszku <3
    Stokrotka Tobie rowniez zycze wszystkiego najlepszego ;)))
    Niedawno wrocilam do domku bylam sie przejsc, wkurzona na meza az plakac mi sie chcialo, polazilam sobie po sklepach poogladalam ciuszki ale nic fajnego nie znalazlam. W Pl to bym z torbami wrocila ;) ale sie wyluzowalam...
    Paczka z apteki na szczescie doszla do kolegi i chyba za dwa dni u mnie bedzie, ciesze sie bo juz wszystko bede miala... Oj kosmetyczki zadnej nie posiadam, jutro pojde sobie kupic..

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya - ale w tym Auchanie to przegięcie, ile razy tam jestem tyle razy kolejka z pierwszeństwem jest pełna ludzi którzy tam nie powinni stać. Wszyscy nagle są ślepi i mam wrażenie że ta tabliczka jest dla nich mało komfortowa ;).
    Swoją drogą już kilka razy się tam denerwowałam i chyba napiszę maila do Auchana i zapytam ich po co takie kasy u nich w sklepie są?

Mikejla - uff to dobrze że już wyszłaś :)

a co do ustępowania miejsc:
    -1 raz Pani ustąpiła mi miejsca w tramwaju :)
    -a co do kolejek w sklepie to ostatnio jedna baba jak zaczęłam się kierować do kasy to myślałam że podłoga się pod nią zapali tak wystartowała żeby mnie wyprzedzić :)
    -no i jeden raz jakaś młoda dziewczyna miała jedno piwo a ja 1/3 małego koszyka zakupów i pyta się mnie czy może sobie tylko piwko kupić - no szok ale ją puściłam.

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia to głupia cipa z tej baby , bez sensu tak straszyć ciężarną ! :/

Swinko świetne ;-D

polkosia, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w sobote tez kupie torbe do szpitala bo nie mam zadnej takiej lepszej stabilnej :)

Wow Jaroszka ale piekne <3 <3 cudeńka !

polkosiu co za baba tam byla ... tylko cie wystraszyli , nie wiem co z tymi ludzmi sie dzieje

laski zw ide pod prysznic zobaczymy czy dam rade "poszykowac" sie tam na dole czy bede wolac D :D

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola no kulturalnie Cie zapytała:) uważam to za normalne akurat bo jak byś powiedziała ze nie np. Bo się źle czujesz to myślę ze poczekalaby ale co do innych osób to szaleńczo próbują omijać nas wzrokiem ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona - no bardzo kulturalnie :), ja bym nie śmiała się wciskać przed kobietę w widocznej ciąży i chyba to świadczy o tym jaka jest kulturalna :). A że ja mam za dobre serce to głupia się zgodziłam - zwyczajnie mnie zaskoczyła :).

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
‹‹ 1678 1679 1680 1681 1682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ