Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakręcona wiem wiem, ale mogłam ją nauczyć mówiąc że mam pierwszeństwo a za mną nikogo nie ma
- ale ja nie mam na tyle odwagi
. Zawsze grzecznie stoję i czekam na swoją kolej
.
Jutro widzę że będzie dużo wizyt, ja też idę sprawdzić jak szyjka trzyma.
-
Nadrabiam!
Mika cieszę sie, ze jesteś juz w donku i ze to "tylko" zapalenie pęcherza :*
Polkosia Ty rowniez miałaś chwile nerwówki, ale widzę, ze dobrze sie skończyło
Kolejki....taaa ludzie nadal udają, ze nie widza...ale w rossmanie kasjerka sama mnie zawołała, wiec chyba zależy na jaka osobę sie trafi
My pokoik sami będziemy robic, juz ściany odmalowane na biało, trzeba kupić dywan, zasłoniki i farbę do malowania dwóch ścian, wlasnie myślimy co zrobić....moze na jednej ścianie kropeczki, a na drugiej paseczkidokupi sie kilka poleczek, gablotek no i fotel do karmienia i jakiś mały stoliczek z lampka aaaaa i żyrandol....
Kurde trochę tego wyszło.... -
ss wrote:My takie, juz dawno wybrane mamy tylko bez sensu bylo zamawiac bo nie bylo gdzie go wstawic;)
http://allegro.pl/lozeczko-drewniane-dzieciece-sosnowe-sofi-szuf-pkg-i5031332019.html#
Tez sie nad nim zastanawiałam jest śliczne....ale w końcu wzięliśmy to klasyczne, bo mam ten organizer do powieszenia na szczebelki z boku....a tutaj bym pewnie powiesiła, ake i tak cały piękny bok zakryty, wiec jednak nie wzięłam...,ale teraz żałuje!
Aha jeszcze jedno! to łóżeczko wydaje sie mało solidne takie, ze jak kopniesz to sie polamia szczebelki ....niby napisane, ze sosna, ale maz stwierdził, ze to nawet koło drewna nie leżało....ale czego sie spodziewać za 280 zł....twoje jest droższe to moze bedzie solidniejsze, ale to chyba dopłacasz za te piękne bokiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:10
-
Ja do ikei nie mialam takiego szczescia.stalam w dosc dlugiej kolejce w kasie pierwszenstwa i wkoncu postanowilam przejsc do innej kasy gdzie kolejka byla troche krotsza,bo siku mi sie juz okropnie chcialo;)
Ale mialam dwie mile sytuacje tez w zwiazku z ciaza, raz pani w kosciele ustapila mi miejsca i raz taka smieszna sytuacja,wybieralam salate w sklepie i nie byly za ladne a pani co przedemna wybierala cgciala mi swoja oddac bo mowi ze ona tylko dla meza bierze a on wszystko zje i chetnie odda mi ta swoja ladniejsza:d haha ale niestety tych przykrych zachowan ludzi bylo zdecydowanie wiecej.soraya, agaton lubią tę wiadomość
-
W hurtowni dzieciecejmu nas w miescie bylo,a drugi raz widzielismy u takich ludzi co kupowalismy dostawke do lozka z olx.oni tez mieli to lozeczko wlasnie i ta babeczka bardzo chwalila...no nie wiem okaze sie jak dostaniemy i skrecimy tak naprawde.
-
nick nieaktualnyCo do wkladek i podkladow i majtek poporodoowych ja mam wszystko z canpol i wydaja sie fajne.. maja takie fajne wkladki ktore sa bardzo chlonne zelowe ale cieniutkie i wygladaja troche jak pampers bo sa z przodu i z tylu szersze naprawde fajne.. polecam.
Majtki siateczkowe kazdej firmy sa dobre ja mam canpol sa super nie takie rozlazle jak niektore
http://www.bangla.pl/zdjecia/canpol-babies-wysokochlonne-podklady-poporodowe-73-003-d39066_64_6491.jpg
http://www.bangla.pl/zdjecia/canpol-babies-wielorazowe-siateczkowe-majtki-poporodowe-73-001-73-002-d39069_1_1510.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:28
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Te majtki są podobno beznadziejne i położne z SR odradzały, ale ja też je już wcześniej kupiłam, więc muszą zostać. Będę starała się i tak leżeć jak najwięcej z podkładami pod tyłkiem, bez majtek. Podobno tak najszybciej się wszystko regeneruje.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka, my malowanie i podłogi też sami zrobimy, ale niestety w tej chwili ten pokój jest w stanie surowym, dlatego posadzki i tynki musi zrobić ekipa. Muszą też zamurować jedne drzwi, a wykuć drugie. Tego nie damy rady sami, chociaż myśleliśmy o tym, bo można zaoszczędzić sporo.
jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do łóżeczka, to w Ikei teraz koło 100 zł kosztuje łóżeczko całe z buku, więc da się tanio kupić
Takie najprostsze, klasyczne. Oglądałam je kilka dni temu i jest naprawdę spoko. Jak na taką cenę, to hit
Ale ja chcę białe i biorę inną serię.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn