Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprzątnęłam po raz kolejny salon i łazienkę. Kuchnia nadal leży odłogiem
Kaplica, nie mogę się zmobilizować, żeby to ogarnąć... Muszę jutro i tak chociaż z grubsza zrobić, bo w środę mam gości... Najgorzej, że znów ma być skwar.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aagatkaa1984 wrote:Rany dziewczyny wy naprawde chcecie katować sie takikmi pampersami?
Ja mialam zwykle majtki bawelniane + podpaski Bella takie zwykle tradycyjne bawelniane i bylo ok
Ja też planuję zwykłe majtki i takie jednorazówki, ale kupiłam kilka różnych, bo nie wiem co mnie czekaZobaczymy co się sprawdzi.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyJa bardzo obficie i dlugo krwawilam wiec ze zwyklymi wkladkami nie dam rady, a te matki siateczkowe sa super, ja je wyrzucam po uzyciu i nie musze spierac krwi i dobrze wietrza krocze..
mialam te najwieksze wkladki i jeszcze cale przescieradlo brudne2,5 miesiaca krwawienia masakra...
no i zwykle majtki sa obcisle, a te nie wiec dla mnie naprawde sa swietne, jak ubralam zwykle majtki to w dwie sekundy zdejmowalam tak szwy bolaly brrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 22:41
-
nenka2 wrote:Ja bardzo obficie i dlugo krwawilam wiec ze zwyklymi wkladkami nie dam rady, a te matki siateczkowe sa super, ja je wyrzucam po uzyciu i nie musze spierac krwi i dobrze wietrza krocze..
mialam te najwieksze wkladki i jeszcze cale przescieradlo brudne2,5 miesiaca krwawienia masakra...
no i zwykle majtki sa obcisle, a te nie wiec dla mnie naprawde sa swietne, jak ubralam zwykle majtki to w dwie sekundy zdejmowalam tak szwy bolaly brrr.. -
nick nieaktualny
-
Kurcze mi tez kolezanka mowila ze przynajmniej te 2-3 dni po porodzie u niej zwykle podpaski by nie daly rady,no dodatkowo wlasnie te majtki siateczkowe i tez wyrzucala i spokoj.a potem w domu juz spoko,podpaski i majtki.dlatego tak jak polkosia pisze wole miec kupione niz potem meza gonic a on biedny by juz wogole pewnie nie wiedzial co kupic;)
polkosia, nenka2 lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:agatka - właśnie dziś o Tobie myślałam gdzie się podziewasz, jak Twoja cukrzyca - dajesz radę?
Co do cukrzycy, to jako tako, nie mogę jeść chleba i pilnować ściśle diety i jest ok. Tyle, ze znowu ciała ketanowe w moczu i jakies wapniany, ale to czytałam, ze jak się Malo pije. Jutro idę na usg mam nadzieje, ze z maleństwem ok.
A jak twoja cukrzyca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:00
-
nenka - no kurcze to nie wiem bo ich nie macałam
, ja myślałam że do ewentualnego cc będą też ok bo będą przewiewne i dlatego takie zamówiłam. No nic, mam takie a jak się nie sprawdzą to będę wiedziała na przyszłość
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 23:25
-
Wiecie co ?!
Jest 22 u mnie a Ja mam ochotę na kanapke ze smalcem plus kakao do popicia i chyba zaraz to zjem bo nie usne ! A mam taki pysznosciowy smalczyk plus ogórek kiszony mmmmmm
Ejj wiecie co ?!
Od dwóch dnia mam mega przykre sny dla mnie , ciągle śni mi się , ze mój D mnie zdradza: ( a dziś to juz przegiecie było co mi się śniło ...
A najgorsze jest to , ze wiem ze to ciążowy mózg , ze tak powiem i takie pierdoly się śnią ale to tak ryje moja głowę mowie Wam .
Agatka na pewno z malusiem jest ok:)
Widze , ze sporo wizytujacych mamy jutro włącznie ze mna !Nynusia lubi tę wiadomość
-
Kurcze jak tak czytam ze macie na cos ochote albo jecie w nocy ,albo jecie cos i zagryzacie czyms co do siebie nie pasuje to sie dziwie sobie.bo ja przez cala ciaze zero zachcianek, wogole apetytu nie mam, jem wlasciwie bo musze a nie ze mam na cos ochote.maz czasem narzeka ze myslal ze skorzysta i bede miala ochote na lody, kebab, pizze,ze spontanicznie pojedziemy cos zjesc a tu on mnie musi prosic zebym cokolwiek zjadla zazwyczaj.a zakrecona to juz wogole w nocy masz ciekawe pomysly;p czesto w nocy cos piszesz ze masz na cos chote albo cos wlasnie wszamalas ciekawego;))
-
polkosia wrote:Jaroszka, my malowanie i podłogi też sami zrobimy, ale niestety w tej chwili ten pokój jest w stanie surowym, dlatego posadzki i tynki musi zrobić ekipa. Muszą też zamurować jedne drzwi, a wykuć drugie. Tego nie damy rady sami, chociaż myśleliśmy o tym, bo można zaoszczędzić sporo.
Aaaa no to pewnie, ze takw murowanie i tynkowanie to my tez byśmy sie nie bawili